Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

PRF Hårbehandling | Eger Skin Clinic

PRF Hårbehandling

PRP-behandling stimulerer til ny hårvekst, forbedrer kvaliteten på eksisterende hår og bremser ytterligere hårtap. Hårbehandling med PRF som bremser hårtap og naturlig stimulerer hårsekkene i hodebunnen slik at håret vokser ut igjen.

PRF bremser hårtap og stimulerer fyldigere hårvekst

Kan kombineres med Peptid-behandlinger for maksimal effekt

Sikker, naturlig og effektiv metode mot hårtap

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Selve prosedyren gjennomføres ved at man tar en blodprøve som settes inn i en spesialbygget sentrifuge. Denne sentrifugen sørger for både å bevare stamcellene i blodet skånsomt under sentrifugering, men vinkelen på glassene gjør at man også mer effektivt kan skille ut de mest potente stoffene i blodet. Dermed får man etter få minutters sentrifugering en gjennomsiktig “supervæske” full av potente stamceller og vekstfaktorer som igjen trekkes ut av glassene med en sprøyte, før dette injiseres i de delene av huden man ønsker å behandle.

PRP kan brukes i kombinasjon med peptidinjeksjoner for å maksimere effekten. Vi kan sette sammen et individuelt tilpasset behandlingsprogram når du kommer til oss for en konsultasjon.

PRF-behandling mot hårtap er en tre-trinns medisinsk behandling som vil stimulere ny hårvekst og forbedre hårkvaliteten.

Vi anbefaler minst 3-5 behandlinger med ca 4 ukers mellomrom de første gangene, deretter  hver 3.-4. måned for de siste behandlingene i kuren.

Behandlingen kan med fordel kombineres med peptidinjeksjon mellom PRP-behandlinger.

Spør oss gjerne om pakkepriser!

Behandlingen er tilegnet deg som  plages av hårtap, og ikke ønsker å gjennomgå mer omfattende og inngripende hårtransplantasjon. Men kan også brukes som et kompliment til hårtransplantasjon.

Behandlingen egner seg for både menn og kvinner som opplever hårtap mer enn det som er vanlig. En typisk kandidat kan være en kvinne eller mann i 30-årene som oppdager at fylden på håret har endret seg og blitt tynnere.

Vår erfaring er at man som regel oppnår det beste resultat ved diffust hårtap – når man merker at håret begynner å bli tynnere. PRP- behandling vil fungere best på områder hvor det fortsatt finnes små hår. Behandlingen vil ikke ha effekt på områder som har vært uten hår over en lengre periode.

PRP egner seg også som kompliment dersom man allerede går på tablettbehandling eller utført hårtransplantasjon eller gjennomgår peptidbehandling mot hårtap.

Før behandling: Håret bør være nyvasket og uten hårprodukter. Dersom man bruker blodfortynnende bør disse stoppes i forkanten til PRP behandling. Vi ber deg kontakte din fastlege for mer informasjon.

Etter behandling: De første timene etter behandling kan du oppleve lett hodepine, tretthet og litt sårhet ved det behandlede området, men dette er forbigående og vil ofte gi seg etter en dag. Du kan gå på jobb rett etter behandling.

Unngå å bruke hodeplagg eller vaske håret samme dag etter behandling. Dagen etter kan du vaske håret som normalt igjen.

Mulige bivirkninger: 

PRP-injeksjoner av eget blod gir ingen risiko for smittsomme sykdommer. Likevel er det noen risikoer forbundet med injeksjonsbehandlinger som:

  • Skade på blodårer eller nerver
  • Infeksjon
  • Forkalking ved injeksjonspunktene
  • Små arr
  • En liten risiko for en negativ reaksjon på eventuell bedøvelse som settes i forkant av behandlingen

Effekten av PRF-behandling mot hårtap er dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Det er en effektiv og sikker behandling, og studier har vist at hårtykkelsen øker på aktive hårsekker. På sikt vil du få tettere og fyldigere hårvekst.

Resultatet er avhengig av utgangspunktet ditt, og under en konsultasjon med en av våre hudleger vil vi gå gjennom målene dine og hva du kan forvente, og hvilke eventuelle bivirkninger du kan oppleve.

Du vil begynne å se en forskjell som regel etter 6 måneder, men det kan ta opptil 12 måneder før du oppnår full effekt av behandlingen.

Man bør påregne noe smerte under selve behandlingen, men dette er raskt forbigående. Det er ikke anbefalt å bruke bedøvelse da det har en negativ effekt og ikke gi like gode resultater av behandlingen.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!