Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Ameela Ansikt | Eger Skin Clinic

Ameela Ansikt

Ameela er et produkt med en helt unik mekanisme for optimal biorevitalisering!

Den sterke fuktighetsgivende evnen er hovedsakelig på grunn av sukkerartene til de enkelte nukleotidene. En «elektrostatisk svamp» som kan garantere cellulær velvære ved å gi vevet dyp hydrering.

Molekylene i Ameela er i stand til å gjøre en umiddelbar oppryddings-aksjon mot frie radikaler. Denne effekten av produktet er mulig takket være den kjemiske strukturen som er i stand til å blokkere frie radikaler..

Oppstrammende og konturerende

Dypt fuktighetsgivende effekt

Renser cellene fra fjerne frie radikaler

Regenerering av hudstruktur

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Produktet inneholder polynukleotidkjeder med høy molekylvekt, hvis biokjemiske særegenheter. Disse er utviklet til å binde betydelig mengde vannmolekyler som holder huden hydrert over tid og har en rensende effekt mot frie radikaler i huden.

Den biostimulerende effekten er gitt både ved å aktivere cellemembranreseptorer, og økt produksjon av det enzymer som gir en langsom og kontinuerlig effekt. Ved å fremme den metabolske aktiviteten til fibroblastene, samarbeider polynukleotider for å reintegrere forskjellige grunnleggende komponenter som opprettholder den fysiologiske funksjonalitet i huden

Behandling med Ameela Ansikt vil forbedre:

  • Livløs og slapp hud med dårlig sirkulasjon
  • Tørr hud
  • Hud som har vært under oksidativt stress
  • Arr

Optimal for deg som ønsker oppstramming og konturering, mer definisjon.

Man må regne med at det er noe hevelse i området i 1-2 dager etter behandling.

Blåmerker fra injeksjonsstikk kan også forekomme.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes alltid ved kjøp av behandling.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!