Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Ameela Eyes | Eger Skin Clinic

Ameela Eyes

Behandlingen er utviklet for å forbedre huden og aldringstegn i øyeområdet.

Øyepartiet er kontinuerlig utsatt for miljømessige påvirkninger og naturlige bevegelser grunnet ansiktets mimikk. Grunnet dette, har øyekonturen en tendens til å eldes raskere sammenlignet med andre områder i ansiktet. En behandling som er utviklet til å redusere hevelser og linjer under øyene.

Reduserer linjer og ryker rundt øyene

Regenerer huden rundt øynene

Bidrar til en jevnere hudtone

Motvirker hevelser under øyene

Bio-strukturering av dyp hudvev

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Det anbefales 2 behandlinger med ca. 14 dages mellomrom. Deretter foreslår vi en vedlikeholdsbehandling hver sjette måned.

Denne nye bio-gelen i Ameela-serien er basert på lavmolekylær vekt og naturlig avledede poly-nukleotider. Denne behandlingen er utviklet for å forbedre huden og aldringstegn i det periokulære området/ øye-området.

Øyepartiet er kontinuerlig utsatt for miljømessige påvirkninger og naturlige bevegelser grunnet ansiktets mimikk. Grunnet dette, har øye-konturen en tendens til å eldes raskere sammenlignet med andre områder i ansiktet.

Ameela Eyes, er i stand til å aktivisere prosesser som påskynder hudregenerering både i dype lag (fett og beinvev) og i dermis (fibroblastisk stimulering).

Ameela Eyes – De unike egenskapene til et innovativt produkt:

  • Ameela Eyes er en gel sammensatt av fragmenter av polynukleotidkjeder med lav molekylvekt.
  • Den høye tettheten, men med lav molekylvekt, muliggjør rask penetrering i vev og en effektiv stimulering.

Man må regne med at det er noe hevelse i området i 1-2 dager etter behandling. Blåmerker fra injeksjonsstikk kan også forekomme.

Ameela Eyes er spesifikt designet for å forbedre:

  • Tegn på tretthet
  • Dype linjer rundt øyene
  • Overfladiske mimikk linjer
  • Aldringstegn og slapp hud
  • Regenerering av huden
  • Bio-restrukturering av dype vevs-lag.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!