Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Nucleofill - Behandling i Oslo | Eger Skin Clinic

Ameela

Ny og innovativ behandling i kategorien biostimulerende injeksjonsbehandlinger. Stimulerer cellene til å opprettholde sine naturlige funksjoner, iverksetter naturlige reaksjoner med reparerende i hud, muskler, fettvev og benstruktur.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om behandlingen

Ameela er en naturlig biostimulerende behandling. Dette betyr at den har som oppgave å stimulere cellene våre til å bremse aldringprosessen i huden. Ameela stimulerer til økt kollagenproduksjon, har en rensende effekt på cellene, og nøytraliserer frie radikaler som bryter ned huden vår. Ameela er behandlingen for deg som ønsker hudoppstramming, løft og volum med naturlige resultater.

Ameela er ikke en filler, da den i stedet for hyaluronsyre inneholder polynukleotider som integreres naturlig i vevet før den forsvinner igjen.

 • Hydrerer huden
 • Stimulerer antioksidanter
 • Gir et umiddelbart løft 
 • Nøytraliserer frie radikaler

Velg behandling

Ameela Ansikt

Ameela er et produkt med en helt unik mekanisme for optimal biorevitalisering!

Den sterke fuktighetsgivende evnen er hovedsakelig på grunn av sukkerartene til de enkelte nukleotidene. En «elektrostatisk svamp» som kan garantere cellulær velvære ved å gi vevet dyp hydrering.

Molekylene i Ameela er i stand til å gjøre en umiddelbar oppryddings-aksjon mot frie radikaler. Denne effekten av produktet er mulig takket være den kjemiske strukturen som er i stand til å blokkere frie radikaler..

Oppstrammende og konturerende

Dypt fuktighetsgivende effekt

Renser cellene fra fjerne frie radikaler

Regenerering av hudstruktur

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Produktet inneholder polynukleotidkjeder med høy molekylvekt, hvis biokjemiske særegenheter. Disse er utviklet til å binde betydelig mengde vannmolekyler som holder huden hydrert over tid og har en rensende effekt mot frie radikaler i huden.

Den biostimulerende effekten er gitt både ved å aktivere cellemembranreseptorer, og økt produksjon av det enzymer som gir en langsom og kontinuerlig effekt. Ved å fremme den metabolske aktiviteten til fibroblastene, samarbeider polynukleotider for å reintegrere forskjellige grunnleggende komponenter som opprettholder den fysiologiske funksjonalitet i huden

Behandling med Ameela Ansikt vil forbedre:

 • Livløs og slapp hud med dårlig sirkulasjon
 • Tørr hud
 • Hud som har vært under oksidativt stress
 • Arr

Optimal for deg som ønsker oppstramming og konturering, mer definisjon.

Man må regne med at det er noe hevelse i området i 1-2 dager etter behandling.

Blåmerker fra injeksjonsstikk kan også forekomme.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes alltid ved kjøp av behandling.

Ameela Eyes

Behandlingen er utviklet for å forbedre huden og aldringstegn i øyeområdet.

Øyepartiet er kontinuerlig utsatt for miljømessige påvirkninger og naturlige bevegelser grunnet ansiktets mimikk. Grunnet dette, har øyekonturen en tendens til å eldes raskere sammenlignet med andre områder i ansiktet. En behandling som er utviklet til å redusere hevelser og linjer under øyene.

Reduserer linjer og ryker rundt øyene

Regenerer huden rundt øynene

Bidrar til en jevnere hudtone

Motvirker hevelser under øyene

Bio-strukturering av dyp hudvev

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Det anbefales 2 behandlinger med ca. 14 dages mellomrom. Deretter foreslår vi en vedlikeholdsbehandling hver sjette måned.

Denne nye bio-gelen i Ameela-serien er basert på lavmolekylær vekt og naturlig avledede poly-nukleotider. Denne behandlingen er utviklet for å forbedre huden og aldringstegn i det periokulære området/ øye-området.

Øyepartiet er kontinuerlig utsatt for miljømessige påvirkninger og naturlige bevegelser grunnet ansiktets mimikk. Grunnet dette, har øye-konturen en tendens til å eldes raskere sammenlignet med andre områder i ansiktet.

Ameela Eyes, er i stand til å aktivisere prosesser som påskynder hudregenerering både i dype lag (fett og beinvev) og i dermis (fibroblastisk stimulering).

Ameela Eyes – De unike egenskapene til et innovativt produkt:

 • Ameela Eyes er en gel sammensatt av fragmenter av polynukleotidkjeder med lav molekylvekt.
 • Den høye tettheten, men med lav molekylvekt, muliggjør rask penetrering i vev og en effektiv stimulering.

Man må regne med at det er noe hevelse i området i 1-2 dager etter behandling. Blåmerker fra injeksjonsstikk kan også forekomme.

Ameela Eyes er spesifikt designet for å forbedre:

 • Tegn på tretthet
 • Dype linjer rundt øyene
 • Overfladiske mimikk linjer
 • Aldringstegn og slapp hud
 • Regenerering av huden
 • Bio-restrukturering av dype vevs-lag.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Vanlige spørsmål om

Ameela

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Ammela er en biostimulerende gele som er basert på helt naturlige polynukleotider, som bremser hudens aldring.  Polynukleotider er viktige naturlige molekyler som binder seg til reseptorene på våre celler og setter i gang tilhelende reaksjoner i bl.a. huden. Det finnes mange studier på at polynuklotider har akkurat denne evnen. Ammela er laget med nesten helt lik PH-verdi som huden vår, slik at det medfører minimalt ubehag når produktet injiseres i huden og gir deg et umiddelbart løft ved å stimulere små fibriller inne i cellene i huden.

Ameela vil også stimulere huden videre de kommende ukene/månedene etter behandling, slik at man får en kontinuerlig effekt. Nucleadyn er dypt fuktighetsgivende, oppstrammende og konturer og vil gi deg tilbake spensten i huden. Ameela stimulerer bl.a. fibroblaster til nydannelse av kollagen 1, samt har også en rensende effekt ved å øke sirkulasjonen i vevet og samtidig nøytralisere frie radikaler.

Det anbefales vanligvis 2 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom, samt oppfølgende behandling etter 6-12 måneder. Noen kan ha behov for flere behandlinger, og dette er noe man avtaler med behandleren etter en vurdering av hudkvaliteten og hvor stort behov det er for behandling.

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Ameela

Ansikt

4 375 – NOK

30 min

Ameela 2 områder

F.eks Ansikt + hals

8 000 – NOK

45 min

Ameela Touch Up

Innen 1 år

4 000 – NOK

30 min

Ameela Eyes

4 000 – NOK

30 min

Ameela

Ansikt

4 375 – NOK

30 min

Ameela 2 områder

F.eks Ansikt + hals

8 270 – NOK

45 min

Ameela Touch up

Innen 1 år

4 000 – NOK

30 min

Ameela Eyes

4 000 – NOK

45 min

Ameela Eyes

Kur inkl. 2 beh.

7 500 – NOK

2 x 45 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!