Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Nyhet! MesoHair - Hårbehandling | Eger Skin Clinic

Nyhet! MesoHair – Hårbehandling

Mesoterapi hjelper til med å kontrollere hårtap og styrke hodebunnen.

Med mikroinjeksjoner leveres aktive virkestoffer til hodebunn. Virkestoffene til denne behandlingen gjenoppliver lavt produserende hårsekker og stimulerer hårvekst gjennom økt produksjon av hårceller. Behandlingen motvirker også fremtidig hårtap gjennom å blokkere DHT (dilhydrotestotestosteron) som er påvist lede til hårtap.

Hårtap hos kvinner og menn kan oppstå i alle aldrer og kan oppleves ofte som skjemmende. Vi tilbyr nå en ny og innovativ behandling med dokumenterte resultater.

Studier viser økt hårproduksjon hos 90-92% kandidater

Gir tykkere og tettere hårvekst

Kan kombineres med PRP eller Hairfiller

Ingen nedetid

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Mesoterapi mot hårtap er en behandling som blokkerer DHT-hormon gjennom å injisere aktive virkestoffer, med hensikt å redusere produksjonen av dihydrotestosteron eller kort DHT, et hormon som kan forårsake hårtap. Behandlingen virker ved å blokkere virkningen av enzymet 5-alfa-reduktase, som er ansvarlig for å omdanne testosteron til DHT.

Andre virksomme ingredienser som f.eks vekstfaktorer og antioksidanter vil gjenopplive «hvilende» hårsekker og øker celleomsetningen og fører til økt hårvekst.

Androgenetisk alopecia eller skallethet er en livslang progressiv tilstand forårsaket et hormon kalt DHT (dihydrotestosteron) som fører til at håret blir tynnere og faller av over tid. Tilstanden kan oppleves hos både menn og kvinner, men rammer i større utstrekning menn. Studier utført på vestlige menn viser 30% av alle menn begynner å miste hår før de fyller 30  halvparten av alle 50-åringer opplever hårtap i noen grad.

 

Mannlig hårtap viser seg vanligvis som en vikende hårfeste og tynnere hår på kronen av hodet. Over tid tapes mer hår, og mønsteret av skallethet kan bli mer uttalt.

Kvinnelig hårtap viser seg vanligvis som tynning av håret på toppen og forsiden av hodet, med mindre avtagende hårfeste. Hårtapet kan være mer diffust, med et mindre tydelig mønster, og ofte mindre alvorlig.

Resultater vil variere utifra et individuelt grunnlag utifra hvor langt i den døende prosessen dine hårsekker befinner seg. Behandlingen vil f.eks ikke gi noe resultat på helt glatt hud uten har kun mulighet å styrke de levende hårsekkene. Behandlingen vil ikke ha noen effekt på hårtap som oppstår på bakgrunn av stress eller auto-immune sykdommer.

Vi anbefaler deg å booke inn en en konsultasjon med en av våre terapeuter som utfører denne behandlingen om du ønsker å finne ut om du er riktig kandidat for behandling eller ønsker mer informasjon om hvilke resultater som vil være mulige å oppnå.

Hårtap eller tynnere hårvekst er vanlig med alder. Det kan også være andre omstendigheter som stress eller autoimmune sykdommer som leder til hårtap.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!