Fotona Skin Peels

Fotona Smooth Laser Peel er spesielt designet for gi ekstra oppbygning av kollagen og oppstramming av huden. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser som trenger gjennom huden og avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen og fortsetter å stimuleres i opp til 3 måneder etter behandling. 

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at den behandler området fra utsiden, uten å penetrere huden. Behandlingen forbedrer hudens utseende. Huden blir strammere og vil både se og føles yngre ut.

Reduserer arr, rynker, linjer, pigmentflekker strekkmerke

Anbefalt som kur for optimalt resultat

Forbedrer elastisitet

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden starter å miste sin elastisitet. Vi anbefaler 2-3 behandlinger med ca. 6 ukers mellomrom for å oppnå optimalt resultat.

Som ved alle behandlingsformer med laser, bør ikke behandlingsområdet eksponeres for naturlig sol eller solarium i 2 uker før behandling. Solskadet hud vil ikke bli behandlet.

I forkant av behandlingen ber vi deg ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsomrpdet, og unngå bruk av selvbruning. Er du usikker eller har spørsmål, kontakt oss på telefon i forkant av din behandling.

Denne behandlingen vil i de fleste tilfeller etterlate huden rød og hoven på behandlingsområdet i ca. 2-4 dager, og avhengig av behandlingsstyrke vil behandlingen stimulerer til flassing. I noen tilfeller kan man oppleve små blødninger. Noen opplever at de kan vende tilbake til hverdagen rett etter behandling, men i de fleste tilfeller vil man oppleve noe nedetid i noen dager etterpå.

Etter din laserbehandling viktig å ikke utsette hområdet for soleksponering i minimum 2 uker. Vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 50.

Vi anbefaler ikke at du påfører sminke etter behandling, og ber deg avvente med trening eller aktivitet som trigger svette i minst 24 timer etter behandling, eller til du ikke lengre er rød og hoven.

Alle våre laserteraputer har lang erfaring og er kurset i Fotona laser, så du er alltid i trygge hender når du utfør din laserbehandling hos oss.rnrnDet er viktig å følge råd om etterbehandlingen som blir gitt av din terapeut.

Ja, du må påregne smerte under selve behandlingsforløpet, særlig ved de dypere varianter av denne peelingen. Vi tilbyr bedøvelse til dem som ønsker dette.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Valgfritt

After
Før
Etter
After
Før
Etter

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Fotona Light Peel

4 400 – NOK

60 min

Fotona Medium Peel

6 990 – NOK

60 min

Fotona Deep Peel

7 650 – NOK

60 min

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!