Endymed Intensif RF

EndyMeds Intensif har et håndstykke utstyrt med gullbelagte mikronåler som bygger på samme teknologi som microneedling. Kombinert med fraksjonert radiofrekvens korrigerer hudens overflate samtidig som den oppnår en oppvarming av underhuden. Cellene i huden blir mer aktive og produserer mer kollagen.

Vi behandler vi huden rundt øyet, øvre og nedre øyelokk samt bryn for å stramme opp overflødig hud og åpne blikket. Behandlingen korrigerer også rynker, forbedrer hudkvalitet og ujevnheter reduseres.

Minimerer arr og strekkmerker

Reduser solskader og pigmenteringer

Forbedret hudkvalitet og gir jevnere hudtone

Effektiv mot rynker og linjer

For oppnå optimalt resultat ved oppstramming av øyelokk anbefaler ca. 3-6 behandlinger med ca 4-5 ukers mellomrom. Etter avsluttet kur anbefaler vi også en vedlikeholdsbehandling etter ca 6-12 måneder.

EndyMed Intensif RF kombinerer microneedling og radiofrekvensteknologi for å nå dypere hudlag og forbedre den generelle hudteksturen. Den svært presise behandlingen overfører varme inn i huden for å utløse en helbredende respons i huden. På lik linje som Dermapen er nålene i håndstykket til Endymed Intensif RF er justerbare, forskjellen er de kan gå enda dypere ned i hudlagene.

Behandlingen skiller seg fra tradisjonell microneedling på noen forskjellige måter. EndyMed Intensifs gullbelagte mikronåler krever færre pass over hudens overflate, noe som betyr kortere tid for hver økt.

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden rundt øynene begynt å miste sin elastisitet. Det er anbefalt med ca. 5 behandlinger for å oppnå optimalt resultat.

EndyMed Intensif RF er minimalt invasiv behandling og krever lite nedetid.

Under behandlingen glir verktøyet jevnt over huden og trenger inn til dypere lag av dermis for optimal kollagenproduksjon. Behandlingen skaper mikroskopiske punkteringer i huden, som fører til en helbredende respons. Punkteringene er vanligvis ikke synlige, så pasienter kan gjenoppta den mest normale aktiviteten, selv om det forventes en viss tørrhet eller avskalling.

Selv om resultatene kan være synlige i løpet av uker, bør pasienter planlegge en rekke behandlinger for å se optimal effekt.

Nedetid etter en Endymed-behandling er vanligvis minimal. Med Endymed sin Intensif-behandling vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn, men det vil forsvinne etter ca 2-4 dager.

Bivirkinger kan inkludere;

  • Noe hevelse
  • Tørrhet
  • Rødme
  • Skorper

Man kan fint bruke makeup dagen etter ved behov. Etter behandlingen er viktig du beskytter behandlet område og bruker solkrem med høy SPF.

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

EndyMed Hudoppstramming Ansikt (RFS)

6 990 – NOK

75 min

EndyMed Hudoppstramming Ansikt (RFS) – Kur 3 beh.

17 990 – NOK

75 x 3 min

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!