Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Eger Anti Age Complete - En foryngende ansiktsbehandling

Om behandlingen

En tilpasset anti-age behandling med mer intensiv kjemisk peel, lett dyprens for de som har behov for det. Peelingen tilpasses huden, og kan behandle ujevn tekstur, hudtone og øker cellefornyelsen.

Underveis tilpasses behandlingen med behandlende serum tilpasset
huden og som jobbes inn i dypere hudlag med tilpasset maskin-teknologi. Deretter påføres en aktivt behandlende maske etter hudtype, samtidig som skuldre og nakke får en velgjørende massasje. Behandlingen avsluttes med påføring av serum, krem, øyekrem og SPF med eller uten farge. I tillegg vil du motta veiledning på videre behandlingsprogram og hjemme program skreddersydd for din hud.

Intensivt eksfolierende behandling tilpasset hudtypen

Fremmer cellefornyelse

Gir jevnere hudtone og forbedrer tekstur

BOOKING

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Behandlingen passer for alle hudtyper som ønsker forebyggende og behandlende age-managment der man ønsker et synlig resultat av behandlingen.rnrnPerfekt som en boost før en spesiell anledning, men for best resultat anbefaler vi en behandlingskur etterfulgt av vedlikeholdsprogram.

Behandlingstid: 85 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!