Dermapen Light Glow & Renew

Dermapen m. Mandelsyrepeel & Led lys terapi

Med Dermapen åpner du opp mikrokanaler ned i huden for mandelsyren å trekke ned i. Resultatet etterlater en glødende og frisk hud. Mandelsyre er en kjemisk peeling, noe som betyr at den fjerner lag med rusk gjennom en reaksjon med huden. Behandlingen stimulerer til cellefornyelsen ved å oppløse hudceller arbeider mandelsyre for å øke cellegenerering og  reduserer hudskader og urenheter. Avsluttes med fuktbehandling med maske, og rød LED-lys terapi, som roer ned huden.

Eksfolierer huden og gir strålende glød!

Fremmer cellefornylese

Renser porene

Reduserer hyperpigmentering

Den molekylære strukturen av mandelsyren er bedre kjente alfa-hydroksysyrer. Syren arbeider seg dypt inn i porene, og trenger dypere inn enn andre syrer som ofte brukes på hud som er utsatt for urenheter. LED-lys trenger ned i dypere hudlagene og virker på cellenivå. Hudcellene vil få en skikkelig boostog gi huden masse energi og næring. Huden din vil få en flott og sunn utstråling!

Denne behandlingen kan tilpasses for alle hudtyper. Mandelsyre-peelingen er dessuten betennelsedempende og lett eksfolierende så kan derfor med fordel benyttes av deg som sliter med akne-utsatt hud (Obs! ikke aktiv akne)

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 18 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

Dermapen Light, Glow & Renew m. mandelsyre-peel & LED-lys

3 200 – NOK

75 min

Tillegg for hals og bryst

590 – NOK

15 min

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!