Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Menn elsker biostimulerende behandlinger! | Eger Skin Clinic

Menn elsker biostimulerende behandlinger!

Menn ønsker å bevare et naturlig utseende samtidig som de reduserer aldringstegn, og biostimulerende behandlinger tilbyr en diskret og gradvis forbedring som appellerer til mange menn.

Naturlige behandlinger med naturlig resultat!

Biostimulerende hudbehandlinger passer svært godt for menn av flere grunner, både estetisk og praktisk. Mange menn ønsker å bevare et naturlig utseende samtidig som de reduserer aldringstegn, og biostimulerende behandlinger tilbyr en diskret og gradvis forbedring som appellerer til mange menn.

Kons man 2

Her er noen av hovedårsakene til at disse behandlingene er spesielt egnet for menn:

1. Naturlig resultat

Biostimulerende hudbehandlinger gir gradvise resultater ved å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen. Dette betyr at forbedringene skjer over tid, noe som ser naturlig ut og ikke gir det «forandrede» utseendet som noen menn kan være bekymret for. For menn som ikke ønsker drastiske forandringer, men som heller vil forbedre hudens utseende subtilt, er dette en stor fordel.

2. Ingen dramatisk volumøkning

Menn har ofte en annen ansiktsstruktur enn kvinner, med sterkere kjeve og et mer kantete ansikt. Biostimulerende behandlinger som stimulerer kollagenproduksjon forbedrer hudens kvalitet og volum uten å skape unødvendig fyldighet, som noen menn kan være skeptiske til. Dette gjør det enklere å bevare en maskulin ansiktsstruktur samtidig som hudens fasthet forbedres.

3. Langvarig effekt

Ettersom biostimulerende behandlinger jobber med hudens egne prosesser, har de ofte en lengre varighet enn enkelte andre estetiske behandlinger. Dette er attraktivt for menn som kanskje ønsker å minimere antall behandlinger og vedlikehold over tid. Biostimulerende injeksjoner som Sculptra kan for eksempel gi resultater som varer i opptil to år.

4. Lav risiko for «overbehandling»

For menn som ønsker subtil forbedring uten å se ut som de har fått en kosmetisk behandling, er biostimulerende metoder ideelle. Fordi resultatene utvikler seg gradvis og naturlig, er det mindre risiko for å oppnå et overbehandlet utseende. Dette er ofte en viktig faktor for menn som ønsker å opprettholde et sunt, friskt utseende uten at det ser ut som de har gjennomgått en kosmetisk prosedyre.

5. Tilpasset mannlig hudstruktur

Menn har tykkere og ofte mer oljerik hud enn kvinner, noe som kan påvirke hvordan visse behandlinger fungerer. Biostimulerende behandlinger som fokuserer på å forbedre hudens elastisitet og kvalitet, fungerer godt på menns hud ved å øke kollagenproduksjonen og forbedre tekstur og fasthet. I tillegg kan behandlinger som mikronålbehandling og laserterapi bidra til å forbedre huden uten å overbelaste den.

6. Kombinert med andre behandlinger

Menn kan også dra fordel av kombinasjonsbehandlinger der biostimulerende teknikker kombineres med andre prosedyrer som laserbehandling eller botulinumtoksin (botox). Mange menn ønsker en jevn og klar hud, og biostimulerende behandlinger kan bidra til dette ved å forbedre hudkvaliteten og redusere linjer og rynker, samtidig som det kan kombineres med andre prosedyrer for enda bedre resultater.

7. Lave krav til restitusjon

Mange menn setter pris på behandlingsalternativer som krever minimal nedetid. Biostimulerende behandlinger som mikronålbehandling eller injeksjoner har vanligvis kort eller ingen restitusjonstid, noe som gjør det enkelt for menn med en travel hverdag å gjennomføre behandlingen uten å forstyrre arbeid eller daglige aktiviteter.

Kons man 3

Biostimulerende hudbehandlinger er et ideelt valg for menn som ønsker subtile, naturlige resultater uten store endringer i ansiktets struktur. Behandlingenes evne til å stimulere kroppens egne prosesser, sammen med minimal restitusjonstid og langvarige resultater, gjør dem spesielt attraktive for menn som vil forbedre hudens kvalitet uten å se ut som de har fått en kosmetisk behandling. Kombinert med fleksibiliteten i å kunne tilpasses ulike hudtyper, gjør dette biostimulerende behandlinger til et godt valg for menn i alle aldre.

Sjekk behandlingene her

Book her

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.


LEVERANDØRER



Hold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!