Plasmapen

PLASMAPEN
Plasmateknologiske hudbehandlinger

Aldersgrense: 18år

«Soft-kirurgiske» behandlinger med ny og innovativ plasmateknologi kan benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigmenteringer, arr, tatoveringer, føflekker, vorter og utglatting av linjer og dypere rynker.  

Hva er Plasmalift?

Plasmalift med Medical Plasmapen 2, (også kalt fibroblast, fibroblastlift, plasma skin tightening, Plexr osv), virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma.  Nitrogengass omdannes til plasmaenergi hvilket resulterer i sublimasjon/fordampning av huden. Resultatet ses umiddelbart. Plasmapen 2 tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid. Plasmalift teknologien leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår. Det er ingen kutting i huden eller blødning under behandling da man kun jobber i det øverste hudlaget.

 

 • Plasma teknologi er en innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger.
 • Plasma teknologi tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid.
 • Plasma teknologi leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår.
 • Soft kirurgi – øyelokksløft (Blefraroplastikk)
 • Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å operere på områder med tynnere hud som øyelokk(øvre og nedre) og hals.
 • Oppstramming av huden på øvre og nedre øyelokk.
 • Oppstramming av huden langs kjeveline, og linjer/rynker rundt munnen, overleppe.
 • Strekkmerker, arr, keloider, vorter, utvekster, pigment og tatoveringer.

 

Hvordan ser etterbehandling ut?

 • Små sårskorper kan forekomme, men de går ned etter typisk 5-7 dager
 • Så lenge sårskorpene er synlige, kan området ikke sminkes annet enn ved bruk av Oxygenetix foundation
 • Etter behandling er det vanlig med 2 eller 3 dager lett hevelse
 • Når sårskorpene forsvinner, kan huden fremdeles være litt rød, nå kan det dekkes med ordinær makeup og solfaktor
 • Når sårskorpene er vekk anbefales å bruke rødmedempende kremer som samtidig stimulerer hudens gjenoppretting.

 

Viktig informasjon før behandling med Plasmapen:

*Du skal ikke sole deg i de 2 ukene rett før behandling. Huden skal ikke ha en «fersk» brunfarge/tan fra solen.

*Konsultasjon hos en Plasmapen terapeut før behandling er sterkt anbefalt for å få grundig informasjon om behandlingen og kontraindikasjoner på forhånd.

 

Kontraindikasjoner og forsiktighetsregler:

*Hvis du har betennelse i det området du ønsker behandlet

*Hvis du er overfølsom for hyaluronsyre

*Nedsatt blodtørkningsevne evt. Som følge av medisin

*Hvis du er gravid eller ammer

*Hvis du tidligere er behandler med permanente fillers i det område som du ønsker behandlet

 

Bivirkninger og risiko

Plasmalift er en trygg behandling på grunn av sin ikke-invasive karakter. For å unngå eventuelle mer alvorlige bivirkninger som hyperpigmentering, følg ettervernregime. Plasmapen skal ikke gjøres dersom du er gravid eller ammer. Selv om noen mørkere hudtyper er egnet for denne behandlingen, er det ikke anbefalt. Dette er fordi det er en høyere risiko for hyperpigmentering (mørke flekker) eller hypopigmentering (lyse flekker).

 

Ønsker du å tilby plasmabehandling i din klinikk?

Vi er stolte av å være Norsk distributør av Medical Plasmapen2 fra Tyske Beauty-Tech.de og tilbyr kurs i plasmapenbehandlinger og kjøp av utstyr. Plasma teknologien som benyttes i vårt apparat må ikke forveksles med apparater som tilbyr plasmabehandlinger hvor «Plasma-buen» er av elektrisk art. Denne form form plasmautstyr kan lett skade huden da den jobber på en annen måte, og ikke stopper ved kontakt med huden slik Plasmapen 2 gjør, noe som gjør at denne patent er sikker og trygg i bruk. Plasmapen 2 leveres med ekte plasmagenerator (ION Plasma ARC) i stedet for NF (elektrisk) generator, og har patent på denne, noe som gjør den ekstrem presis og kontrollerbar

Les mer om kurs og apparat her

Ta kontakt for mer informasjon på mail [email protected] eller kursleder [email protected]

Behandlingene på bildene under er bl.a utført av Plasmapen trener for Eger Skin Clinic, Justyna Nowak, Trude Svendsen, Julie Stensrud og Beauty_tech.de 

 

 

Vi behandler dessverre ikke  hudtype over 3/4 på fitzpatrick skin scale med plasmapen.

Priser

Plasmapen

 • Øvre Øyelokk
  Kr: 3990,-60min
 • Nedre Øyelokk
  Kr: 2990,-60min
 • Øvre + Nedre Øyelokk
  Kr: 5990,-75min
 • Kinn
  Kr: 3990,-60min
 • Hake
  Kr: 2990,-45min
 • Hals
  Kr: 4900,-45min
 • Panne
  Kr: 2990,-45min
 • Kjevelinje
  Kr: 4490,-45 min
 • Ansikt/hals/kropp
  Kr: 4990,-(ønsker du å behandle mer enn 2 områder? spør oss om pakkepris.)
 • skin tag
  Kr: 500,-(per stk)30 min

Ansatte som utfører behandlingen

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.