Kroppsbehandlinger

Vi tilbyr flere ulike behandlinger for kroppskonturering og fettsmelting. Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon for å finne behandlingsmetode best tilegnet for deg og dine behov.

Aldersgrense:

Kryo-Kroppsforming

(Aldersgense: 20 år) 

Under lang tid har fettfjerning via fettsuging vært et populært alternativ til å minske fettvevet i kroppen.

Nå finnes det nye metoder som er like effektive men langt mer trygge og skånsomme mot kroppen.

 


 

Kryolipolyse er et ikke-kirurgisk inngrep uten noen alvorlige risikoer tilknyttet til prosedyren som for eksempel infeksjoner, blodpropper, ujevne resultater som kan oppstå ved kirurgiske inngrep.

 


Hva kan jeg forvente av behandlingen? 

Kryolipolyse er relativt smertefri, krever ingen bedøvelse eller helberedningstid, og er utover en trygg og skånsom behandling for kroppen. Prosessen er utformet for å kun eliminere fettceller, det vil si at andre vev i behandlingsområdet ikke påvirkes. 

På grunn av sin ikke-invasive prosedyre har kryolipolyse betydelig færre risikoer enn kirurgiske prosedyrer for fettreduksjon.

Den har også svært milde bivirkninger som:

 • Brennende / prikkende følelse (avtar innen få minutter)
 • Rødhet eller blåmerker som forsvinner gradvis over tid.
 • Midlertidig ømhet og nummenhet og kløe i det behandlede området

 

Du kan utføre dine daglige gjøremål samme dagen etter behandlingen.

 


 

Når utslusing av de ødelagte fettcellene gjøres naturlig og gradvis, er sluttresultatet vanligvis bedre og mer naturlig enn ved kirurgisk fettsuging. En annen fordel pasienter opplever er en redusert matlyst forårsaket av høyere nivåer av blodsukker når leveren konverterer lipidene (fettceller) til energi hele døgnet. Dette kan hjelpe med usunne spisevaner og kontrollere et ellers overdrevent kaloriinntak.

Behandlingsforløp og resultater

Vi anbefaler i gjennomsnitt 3 behandlinger, avhengig av mengden fett som skal reduseres. De endelige resultatene av hver økt blir vanligvis oppnådd etter 3-6 måneder. Det må forventes 45 dager mellom hver behandling. 

Bare husk at hvis målet ditt er å gå ned i vekt, må du starte med en bedre livsstil. Ingen kirurgi eller behandling på egen hånd kan love permanent vekttap. Siden de gjenværende fettcellene kan øke opptil 400% i volum, kan de gamle uønskede dimensjonene fremtre på nytt hvis du ikke legger om livsstil med å spiser sunt eller å trener, og gjerne begge deler. 

 

Du skal heller ikke utføre behandlingen ved disse indikasjonene

 • Graviditet 
 • Kardiovaskulær sykdom
 • Leversykdom
 • Nervesykdom
 • Ondartede svulster 
 • Infeksjoner i behandlingsområdet
 • Hypertrofisk arr i behandlingsområdet
 • Bruker blodfortynnende medisiner (spør din fastlege) 
 • Hudsykdommer i behandlingsområdet
 • Overfølsomhet mot kulde 

 

Book time for konsultasjon hos en av våre dyktige behandlere i dag.

så setter vi opp en individuell behandlingsplan for deg.

 

Vi er stolte over å være den første klinikken i Scandinavia som kan tilby fettfjerning med SculpSure

(Aldersgense: 20 år) 

 


Hvordan foregår behandling? 

På første behandling blir du målt på områder hvor fettredusering skal foregå, og det foretas elektronisk måling av fettprosenten. Heretter tas bilder på vårt avanserte Next Motion Photo Video System. Behandling blir utført av autorisert helsepersonell eller sertifisert laserterapeut. Etter behandling kan området som er behandlet føles rødt og ømt, men ikke mere enn at du straks etter endt behandling kan gjenoppta din daglige aktiviteter.  Noen kan ha en ømhets følelse i området i noe tid, hvor du «merker» at du har fått utført behandling.

Før- og etter-bilder 

Kontraindikasjoner

SculpSure kan ikke benyttes dersom du er gravid, er ammende, har hormonforstyrrelser, problemer med stoffskifte, peacemaker, hjerteproblemer, for høyt blodtrykk eller om du er for overvektig. Din BMI må være under 30.

Applikatorer og områder

Èn behandling foregår med minimum 2 applikatorer pr. behandling. Områder som skal behandles gjennomgår du med din behandler. Du kan behandles med inntil 4 applikatorer per gang. Over 4 applikatorer kreer at du behandler et nytt område. Behandlingen tas 2 ganger for å oppnå best resultat, og prisene våre inkluderer 2 behandlinger med ca. 3 måneders mellomrom. Behandlingstid 25 minutter pr. område

 

Plasseringer av applikatorer kan variere fra klient til klient og tilpasses sammen med din behandler under konsultasjon.

 

Hva er SculpSure?

En laserstråle med 1060 nm bølgelengde benyttes målrettet mot fettvevet, og hever temperaturen kun i fettvevet mellom 42 ° C og 47 ° C uten å påvirke huden forøvrig (dermis). Dette gjør SculpSure i stand til effektivt å behandle områder med gjenstridig fett – på kun 25 minutter. Når fettcellene dør vil de bli eliminert og naturlig fraktet vekk av kroppens lymfesystem.

Resultater kan sees så tidlig som 6 uker, og optimale resultater etter 1. behandling sees innenfor en 12 ukers periode. I gjennomsnitt er SculpSure i stand til å redusere fettmengden med opp til 24% på èn behandling, men krever 2 behandlinger for å få et godt resultat. I våre priser er det derfor lagt inn 2 behandlinger med ca 3 mnd. mellomrom.

Onda er det første systemet i verden som bruker Coolwaves (micro-bølger) for å redusere fettansamlinger og cellulitt på en trygg, effektiv og ikke-invasiv måte.

(Aldersgense: 20 år) 


Ny maskin fra Deka laser som vant Aesthetic Industry Awards 2018. Er en maskin som bruker microbølger for fettreduksjon, hudstramning og cellulitt. Dette er kalde bølger som går ned i huden og varmer opp nedefra og opp i huden. Behandlingen passer til alle type hudfarger. Huden kjennes kald ut på utsiden, mens mikrobølgene trekkes ned i subcutis (fettvevet) og varmer opp fra undersiden og opp i overhud.

Hvordan fungerer det? 

Microbølge teknologien anses som en revolusjon innen kosmetiske kroppsbehandlinger uten kirurgi. Mikrobølgene går løs på fettcellene, den varmer opp membranen, slik at den blir myk og slipper ut fettcellene. For hver behandling ødelegges opp mot 40-70 % av fettcellene.
80% av mikrobølgene går ned i subcutis (fettvevet) de resterende 20% går ned i epidermis (overhuden) og dermis (lærhuden), resultatet er en oppbygging av kollagenet som igjen bidrar til en strammere og fastere hud.

 

Hvor mange behandlinger trenger jeg og hva er et område?

Et område er 15x 15 cm, man trenger ofte 4-6 behandlinger. Mellom hver behandling må det gå mellom 15-20 dager. Fettcellene renses ut av kroppen via lymfesystemet og nyrene. Vi anbefaler derfor at man drikker 2-3 l vann for å hjelpe kroppen og kvitte seg med døde fettceller. Likeså kan man hjelpe kroppens prosess ved å massere 2 min morgen og kveld på området som har blitt behandlet.

Nedetid etter behandlingen?

Det er ingen nedetid etter en behandling og kan gjøre hva som helst etter behandling. Man kan kjenne noe varme og rødme i området rett etter behandlingen men er ikke smertefullt. Dette forsvinner etter noen timer. Behandlingstiden pr. område varier fra 9-15 minutter avhengig av styrke og hvor man behandler.
Etter behandling kan man kan gå rett tilbake på jobb- eller gå ut å trene uten at man utsetter seg selv for noen fare.

Kontraindikasjoner:

Hjertekar sykdommer, diabetes, nyre og lever sykdommer, gravide og ammende, hvis du har fjernet/redusert lymfeknuter, implantat på området som behandles, fjerne høreapparat.

 

Onda mikrobølger kan brukes til:

 • Fettreduksjon
 • Skintightning (hudstramning)
 • Cellulitt

Eger Skin Clinic introduserer LPG toppmodellen LPG CELLU M6 fra Endermologie. Lipomassage starter fettreduseringen allerede etter 15 min!

(Aldersgense: 18)

 


 

LPG Endermologi er verdens ledende behandling for figurforming og cellulitter. Hver dag starter 100.000 nye personer i 95 forskjellige land en Endermologi-behandling, noe som skyldes de gode resultatene. I tillegg er behandlingen svært behagelig.

Endermologi er en unik og patentert massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakumsug masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning.

Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallstoffer, toksiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt fettvevet minsker.


Sophie Elise før LPG-behandling på Eger Skin Clinic

 


Cellulitter og slapp hud

Endermologi er per i dag den eneste behandlingen som reduserer cellulitter effektivt og gir spenstigere hud med gode resultater.

Hvor lenge varer en behandling? Behandles kun problemområdene?

En behandling varer ca 35 min hvor man fokuserer på problemområdene, men resten av kroppen behandles også for å stimulere sirkulasjon og lymfedrenering.

Hvor lenge holder resultatet?

Dette gir varige forandringer i vevet, dersom vedlikeholdsbehandlinger fortsetter. Alder, livsstil, kosthold og hormonelle betingelser påvirker naturligvis resultatet.

Hvordan føles behandlingen? Gjør det vond?

Det føles som en vanlig massasje. De aller fleste opplever behandlingen som veldig behagelig. Behandlingen og styrken tilpasses individuelt.

Hvordan føles det etter behandling?

De fleste pasienter føler seg veldig avslappet og mange får et energikikk etterpå. Man bør i hvert fall drikke to liter vann om dagen i behandlings perioden da utskillelsen av avfallstoffer vil være større da lymfesystemet i kroppen er stimulert


Hva gjør en endermologi-behandling?

 

 • Bedrer kroppens form og volum via fettredusering og oppstramming av huden
 • Fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet
 • Øker blodgjennomstrømningen og dermed fjerning av avfallstoffer
 • Reduserer vannopphopning i kroppen via stimulering av det venøse og lymfatiske drenasjesystem
 • Stimulerer cellefornying og fjerning av døde hudceller

Bilde:@RMABEAUTY under LPG – kur på klinikken.

LPG etter fettsuging

Etter fettsuging anbefales Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Lymfesirkulasjonen økes og driver lettere ut avfallstoffer og overflødig væske. Huden leges fortere og blir smidigere. Mange kjente plastikkirurger verden over bruker denne metoden i kombinasjon med fettsuging.

Er det gunstig med endermologi etter fettsuging, mageplastikk?

En stund etter liposkuptur anbefales Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Man øker også lymfedreneringen. Avfallsstoffer samt overflødig væske drives lettere ut. Huden leges fortere og huden får en smidigere og jevnere hudstruktur. Man behandler også bukplastik med godt resultat etterpå. Hevelse kan reduseres og evt økning i lymfe væske kan drives mer effektivt ut med Endemologi. Arret leges bedre og blir ikke så hardt pga at Endemologi behandlingen bedrer og forstrekker fortettet bindevev. Gamle arr som en opplever harde og stygge kan mykes opp med Endemologi og bli mindre fremtredende.

Etter ansiktsløft

Ansiktsløftninger kan også behandles 2-3 uker etter operasjon. Sirkulasjonen øker og dreneringen leger sårene bedre, huden strammes opp og lymfedreneringen gjør at hevelse kan reduseres.

Hvor lang tid tar det fra man har tatt en liposkulptur til man kan få behandling?

Ca 4 uker etter operasjonen kan man begynne behandlinger. Man trenger alt fra 5-10 behandlinger.

Kan en behandles selv om en er gravid?

Det er ingen rapporter som tilsier at det er farlig å bruke Endermologi under graviditet, men en anbefaler som ved mange andre typer behandling å ikke behandle gravide.


LPG MEDISINSK BEHANDLING

LPG er effektiv for tilstander som fibromyalgi og hjelper pasienter som har nakke / skulder plager, idrettsskader og andre smertetilstander i muskler / ledd.

Våre sykepleier kan veilede deg om medisinsk LPG er nyttig nettopp for deg.

Hvor mange ganger behøver jeg og hvor ofte?

Hvor mange behandlinger som trengs, varierer fra person til person. Synlige endringer kommer oftest etter 6-7 behandlinger. Men ca 15 behandlinger er det vanligste for et optimalt resultat. Dette gjelder ikke liposkulptur pasienter. Da er det som regel nok med 4-5 behandlinger på en mnd. Vanligvis går man 2 ganger i uken, og 1-2 ganger i mnd til vedlikeholdsbehandlinger. Les mer her.

Spør oss om klippekort! Da får du 50% rabatt på hver 6. LPG behandling!

 

Velgjørende dyp massasje av rygg, nakke og skuldre, og kropp med lune myose-smeltende aromatiske oljer, etterfulgt av hodebunnsmassasje. Massasjen øker sirkulasjons- og energinivået i kroppen og er samtidig mentalt avkoblende og oppløftende.


Eger Skin Relax 

Beroligende massasje av hodebunn, rygg, armer og nakke. Dette er for deg som ikke ønsker en dyptgående terapeutisk massasje, men som vil «slappe» av med økt velvære under behandling.Beroligende massasje av hodebunn, rygg, armer og nakke. Dette er for deg som ikke ønsker en dyptgående terapeutisk massasje, men som vil «slappe» av med økt velvære under behandling.


Eger Skin Neck & Shoulder 

 

Klassisk/Svensk dyptgående rygg, nakke – og skulder massasje. Massasjen virker oppløsende og avslappende på spente muskler. Oljer som benyttes tilpasses ditt ønske for energi eller avslapping.


Eger Skin Swedish / Classic 

 

Dyptgående massasje av rygg, armer og nakke. Løser opp spenninger i muskulatur som kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller overanstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst. Svensk klassisk massasje er utformet for å stimulere blodsirkulasjonen, styrke musklene og etablere en bedre balanse mellom muskler og skjelett.

Venus Freeze

Kåret som nr. 1 i American Readers Health & Beauty Choice Awards

Venus Freeze er er en revolusjonerende behandling som effektivt minsker omkrets, cellulitter og slapp hud. Teknologien er bygt opp av pulserende magnetiske felt som som trenger ned i dybden av huden og stimulerer kollagen og produksjonen av elastin og øker mengden syre, næringsstoffer og blodsirkulasjonen i huden. Venus gir deg som pasient en sikker, behagelig og smertefri og oppstrammende kroppsbehandling 

 


 

Behandlingen reduserer cellulitter og har en oppstremmende effekt den er trygg for alle, men rekommanderes ikke til gravide.

 

Beste resultater oppnås med behandling en gang i uken, og vi tilbyr kurer på denne behandlingen.

En kroppsbehandling varer 35 minutter. Hele behandlingen er smertefri og behagelig. Takket være sin banebrytende teknologi krever Venus Freeze ingen helbredningstid, hvilket gjør det mulig for pasienten å utføre sine normale aktiviteter rett etter behandlingen.

 

Resultat kan vanligvis sees etter 3-5 behandlinger.

På kroppsbehandlinger påregnes det ca. 10 behandlinger.

Kurer betales i sin helhet ved første behandling. Vi tilbyr også delbetaling gjennom svea finans.


Før- og etter bilder (klikk for å forstørre bildet)

Armer og ben 

Mage og rygg

Priser

Kryo-kroppsforming

 • Konsultasjon (obligatorisk før behandling)
  Kr: 400,- Refunderes ved første behandling  -15 min
 • Behandling 1-2 områder
  Kr: Fra 4.990,- F.eks: Lår, mage, armer, legger, kne etc.   -35 min
 • Behandling 3-4 områder
  Kr: Fra 9.500,- F.eks: Midje, rygg eller kombinasjon av behandlinger   -55 min
 • 50% rabatt på 4. behandling

SculpSure

 • Konsultasjon (obligatorisk før behandling)
  Kr: 350,- Refunderes ved første behandling  -30 min
 • Behandling 8 applikatorer
  Kr: 7.495,- 4 applikatorer x 2 behandlinger  -60 x 2
 • Behandling 12 applikatorer
  Kr: 8.995,- 6 applikatorer x 2 behandlinger  -90 x 2
 • Behandling 16 applikatorer
  Kr: 9.990,- 8 applikatorer x 2 behandlinger  -80 x 2

Onda

 • Konsultasjon (obligatorisk før behandling)
  Kr: 300,- Refunderes ved første behandling   -15 min
 • 1 område (første gang)
  Kr: 1.990 ,- 15x15 cm  -60 min ved førstegangsbehandling
 • 1 område
  Kr: 1690,- 15 x 15 cm  -30 min
 • 1 område
  Kr: 8.450,- KUR á 5 behandlinger   -30 min
 • 2 områder
  Kr: 15.920,- Kur á 5 behandlinger   -30 min
 • 3 områder
  Kr: 22.380,- Kur á 5 behandlinger  -45 min
 • 4 områder
  Kr: 27.860,- Kur á 5 behandlinger  -60 min

LPG ENDERMOLOGIE

 • LPG Endermologi
  Kr: 990,- 50% på hver 6 beh. innen 1 år  -35 min

Massaje

 • Eger Skin Relax
  Kr: 890,-45 min
 • Eger Skin Neck & Shoulder
  Kr: 590,-25 min
 • Eger Skin Full Body
  Kr: 1.190,-50 min

Venus Freeze

 • Konsultasjon hos sykepleier
  Kr: 300,- Refunderes ved 1 behandling  -15 min
 • Kropp 1 behandling
  Kr: 1.900,- 1 område  -60 min
 • Kropp kur - 1 område
  Kr: 7.900,- 5 behandlinger - spar 1600kr  -60 x 5
 • Kropp - kur - 2 områder
  Kr: 12.850,- 5 behandlinger - spar 1600kr  -60 x 5