Kroppsbehandlinger

Vi tilbyr flere ulike behandlinger for kroppskonturering og fettsmelting. Kontakt oss for en uforpliktende konsultasjon for å finne behandlingsmetode best tilegnet for deg og dine behov.

Aldersgrense:

Kryolipolyse

(Aldersgense: 20 år) 

Under lang tid har fettreduksjon med Kryolipolyse  vært et populært alternativ til fettsuging

.

Behandling med Kryoliplyse gir ofte et bedre resultat enn ved kirurgisk fettfjerning da eliminerte fettceller sluses ut over tid, da den ikke etterlater lommer eller ujevnt resultat. Huden vil gradvis tilpasse seg når fettet gradvis reduseres. 

 


 

Kryolipolyse er et ikke-kirurgisk inngrep uten noen alvorlige risikoer tilknyttet til prosedyren, som for eksempel infeksjoner, blodpropper, ujevne resultater som kan oppstå ved kirurgiske inngrep.

 

Hva er Kryolipolyse?

Kryolipolyse er en effektiv og sikker metode for å redusere uønsket fett, ved å på en kontrollert måte bruke teknologi som fryser fettceller ned til en temperatur de ikke tåler, uten å skade hud eller andre organer.

Hvordan foregår behandling?

Denne fryseteknikken tar i bruk et munnstykke med vakuum som settes på området sammen med et mellomlag av som beskytter huden.

Hvordan fungerer fettreduksjon med Kryolipolyse?

Behandlingsteknikken Kryolipolyse gjør at vi kan fryse ned fettcellene uten å skade omkringliggende vev som hud, muskler, nerver og bindevev. Fettcellene tåler helt enkelt ikke kulde like godt som øvrig vev. Den kontrollerte nedfrysningen fører til celledød. De døde fettcellene transporteres gradvis ut av kroppen gjennom lymfesystemet.

Hvilke resultater kan jeg forvente?
 • Permanent fjerning av fettceller. Kroppen ikke kan produsere nye fettceller.
 • Gjennomsnittlig reduksjon med ca. 30% etter en behandling i henhold til kliniske studier.
 • Endelig resultat etter 2-3 måneder. Synlige resultat ses ofte allerede etter 4 uker.
 • Du kan utføre dine daglige gjøremål rett etter behandlingen.
Hva skal jeg tenkte på etter fettreduserende behandling med Kryolipolyse?

Som en bieffekt av behandlingen, kan man føle seg sliten i få dager, samt oppleve hyppigere toalettbesøk. Husk å drikk mye vann for hjelpe kroppen sluse ut eliminerte fettceller gjennom lymfesystemet.

Massere området 5-10 minutter om kvelden for å hjelpe kroppen med utslusningen. 

Behandlinger med Kryolipolyse har vist seg å være veldig effektiv. I tillegg til å eliminere fettceller øker den dessuten metabolismen. Noe som gjør at de døde fettcellene raskere blir transportert ut av kroppen. Utslusningen skjer gradvis og endelige resultatet først etter 3 måneder. I aller fleste tilfeller vil man se forskjell allerede etter 4 uker.

Behandlingen er et sikkert og smertefritt alternativ til kirurgisk fettfjerning. Det kan noen ganger oppstå små blåmerker langs kanten av det behandlede området.Ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon. 

 • Gjennomsnittlig fettreduksjon på 30%
 • Smertefri behandling
 • Ingen restitusjonstid
 • Effektiv behandling med høy kundetilfredstilhet
 • 50% rabatt på hver 4. behandling
 • Kombiner med LPG for enda raskere og bedre resultater

Husk at hvis målet ditt er å gå ned i vekt, må du starte med en bedre livsstil. Ingen kirurgi eller behandling på egen hånd kan love permanent vekttap. Siden de gjenværende fettcellene kan øke opptil 400% i volum, kan de gamle uønskede dimensjonene fremtre på nytt hvis du ikke legger om livsstil med å spiser sunt eller å trener, og gjerne begge deler.

For raskere resultater anbefaler vi å kombinere denne behandling med LPG (bindevevsmassasje) Dette får kroppen å raskere sluse ut de ødelagte fettcellene og medfør ytterlige økt forbrenning. 

En smertefri og trygg behandling 

Kryolipolyse er smertefri og krever derfor ingen bedøvelse eller har restitusjonstid. En   trygg og skånsom behandling for kroppen. På grunn av sin ikke-invasive prosedyre har kryolipolyse betydelig færre risikoer enn kirurgiske prosedyrer for fettreduksjon og resultatet blir mer naturlig enn ved f.eks kirurgisk fettsuging. 

Noen kan oppleve milde bivirkninger:

 • Brennende / prikkende følelse (avtar innen få minutter)
 • Rødhet eller blåmerker som forsvinner gradvis over tid.
 • Midlertidig ømhet og nummenhet og kløe i det behandlede området noen dager etter

 

 

Kryolipolyse vs. kirurgisk fettfjerning

Når utslusing av de ødelagte fettcellene gjøres naturlig og gradvis, er sluttresultatet vanligvis bedre og mer naturlig enn ved kirurgisk fettsuging. En annen fordel pasienter opplever er en redusert matlyst forårsaket av høyere nivåer av blodsukker når leveren konverterer lipidene (fettceller) til energi hele døgnet. Dette kan hjelpe med usunne spisevaner og kontrollere et ellers overdrevent kaloriinntak.

 

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Vi anbefaler i gjennomsnitt 3 behandlinger, avhengig av mengden fett som skal reduseres. De endelige resultatene av hver økt blir vanligvis oppnådd etter 3-6 måneder. Det må forventes 45 dager mellom hver behandling. Kliniske studier viser til 30% gjennomsnittlig reduksjon av fettceller i det behandlede området.

Du skal ikke utføre behandlingen ved disse indikasjonene

 • Graviditet 
 • Kardiovaskulær sykdom
 • Leversykdom
 • Nervesykdom
 • Ondartede svulster 
 • Infeksjoner i behandlingsområdet
 • Hypertrofisk arr i behandlingsområdet
 • Bruker blodfortynnende medisiner (spør din fastlege) 
 • Hudsykdommer i behandlingsområdet
 • Overfølsomhet mot kulde 

 

Book time for behandling eller en uforpliktende konsultasjon hos en av våre dyktige behandlere så setter vi opp en individuell behandlingsplan for deg.. Prisen for konsultasjon refunderes ved din første behandling

 

 

Se priser her

Vi er stolte over å være den første klinikken i Scandinavia som kan tilby fettfjerning med SculpSure

(Aldersgense: 20 år) 


Selv med kosthold og trening har de fleste gjenstridige fettlommer som virker umulige å miste. SculpSure® kroppskonturering er i stand til å målrette behandlingen til disse fettdepoter som typisk kan sitte på nedre rygg, utsiden av lår eller under armene. Behandlingen reduserer fettceller på en trygg og skånsom måte. Det er ingen restitusjonstid etter behandling, så du kan gjenoppta dine daglige aktiviteter umiddelbart.

Vi anbefaler kur på 2-5 behandlinger med 3 månederes mellomrom mellom hver behandling for å oppnå optimale resultater. Dette kan kombineres med LPG for å oppnå enda raskere og bedre resultater.

 • Tilpassbar behandlingsplaner
 • Opp til 24% fettreduksjon per behandling
 • Over 90 % pasienttilfredshet
 • FDA-godkjent
 • Kan kombineres med LPG for enda raskere og bedre resultater

Hvordan foregår behandling? 

På første behandling blir du målt på områder hvor fettredusering skal foregå, og det foretas elektronisk måling av fettprosenten.. Behandling blir utført av autorisert helsepersonell eller sertifisert laserterapeut.

Etter behandling kan området som er behandlet føles rødt og ømt, men ikke mere enn at du straks etter endt behandling kan gjenoppta din daglige aktiviteter.  Noen kan ha en ømhets følelse i området i noe tid, hvor du «merker» at du har fått utført behandling.

 

Kontraindikasjoner

SculpSure kan ikke benyttes dersom du er gravid, er ammende, har hormonforstyrrelser, problemer med stoffskifte, peacemaker, hjerteproblemer, for høyt blodtrykk eller om du er for overvektig. Din BMI må være under 30.

Applikatorer og områder

Èn behandling foregår med minimum 2 applikatorer pr. behandling. Områder som skal behandles gjennomgår du med din behandler. Du kan behandles med inntil 4 applikatorer per gang. Over 4 applikatorer kreer at du behandler et nytt område. Behandlingen tas 2 ganger for å oppnå best resultat, og prisene våre inkluderer 2 behandlinger med ca. 3 måneders mellomrom. Behandlingstid 25 minutter pr. område

 

Plasseringer av applikatorer kan variere fra klient til klient og tilpasses sammen med din behandler under konsultasjon.

Hvordan funger SculpSure®?

En laserstråle med 1060 nm bølgelengde benyttes målrettet mot fettvevet, og hever temperaturen kun i fettvevet mellom 42 ° C og 47 ° C uten å påvirke huden forøvrig (dermis). Dette gjør SculpSure i stand til effektivt å behandle områder med gjenstridig fett – på kun 25 minutter. Når fettcellene dør vil de bli eliminert og naturlig fraktet vekk av kroppens lymfesystem.

Resultater kan sees så tidlig som 6 uker, og optimale resultater etter 1. behandling sees innenfor en 12 ukers periode. I gjennomsnitt er SculpSure i stand til å redusere fettmengden med opp til 24% på én behandling, men krever 2 behandlinger for å få et godt resultat.

Se priser her

Onda

– Det første systemet i verden som bruker Coolwaves (micro-bølger) for å redusere fettansamlinger og cellulitt på en trygg, effektiv og ikke-invasiv måte.

(Aldersgense: 20 år) 


Ny maskin fra Deka laser som vant Aesthetic Industry Awards 2018.

En maskin som bruker microbølger for fettreduksjon, hudstramning og cellulitt. Dette er kalde bølger som går ned i huden og varmer opp nedefra og opp i huden. Behandlingen passer til alle type hudfarger.Huden kjennes kald ut på utsiden, mens mikrobølgene trekkes ned i subcutis (fettvevet) og varmer opp fra undersiden og opp i overhud.

 

 • 40-70% av fettceller ødelegges etter hver behandling
 • Ingen restitusjonstid
 • Hudoppstramming
 • Fettreduksjon
 • Reduksjon av cellulitter
 • Kan kombineres med LPG for enda raskere og bedre resultater

Hvordan fungerer det? 

Microbølge teknologien anses som en revolusjon innen kosmetiske kroppsbehandlinger uten kirurgi. Mikrobølgene går løs på fettcellene, den varmer opp membranen, slik at den blir myk og slipper ut fettcellene. For hver behandling ødelegges opp mot 40-70 % av fettcellene.
80% av mikrobølgene går ned i subcutis (fettvevet) de resterende 20% går ned i epidermis (overhuden) og dermis (lærhuden), resultatet er en oppbygging av kollagenet som igjen bidrar til en strammere og fastere hud.

 

 

Hvor mange behandlinger trenger jeg og hva er et område?

Et område er 15 x 15 cm, man trenger ofte 4-6 behandlinger. Mellom hver behandling må det gå mellom 15-20 dager. Fettcellene renses ut av kroppen via lymfesystemet og nyrene. Vi anbefaler derfor at man drikker 2-3 l vann for å hjelpe kroppen og kvitte seg med døde fettceller. Likeså kan man hjelpe kroppens prosess ved å massere 2 min morgen og kveld på området som har blitt behandlet.

Nedetid etter behandlingen?

Det er ingen nedetid etter en behandling og kan gjøre hva som helst etter behandling. Man kan kjenne noe varme og rødme i området rett etter behandlingen men er ikke smertefullt. Dette forsvinner etter noen timer. Behandlingstiden pr. område varier fra 9-15 minutter avhengig av styrke og hvor man behandler.
Etter behandling kan man kan gå rett tilbake på jobb- eller gå ut å trene uten at man utsetter seg selv for noen fare.

Kontraindikasjoner:

Hjertekar sykdommer, diabetes, nyre og lever sykdommer, gravide og ammende, hvis du har fjernet/redusert lymfeknuter, implantat på området som behandles, fjerne høreapparat.

 

Se priser her

Eger Skin Clinic introduserer LPG toppmodellen LPG CELLU M6 fra Endermologie. Lipomassage starter fettreduseringen allerede etter 15 min!

(Aldersgense: 18)

 


 

LPG Endermologi er en absolutt kundefavoritt med mange fordeler.

LPG Endermologi er en unik og patentert massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakumsug masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning.

Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallstoffer, toksiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt fettvevet minsker.


 

Cellulitter og slapp hud

Endermologi er per i dag den eneste behandlingen som reduserer cellulitter effektivt og gir spenstigere hud med gode resultater.

Hvor lenge varer en behandling? Behandles kun problemområdene?

En behandling varer ca 35 min hvor man fokuserer på problemområdene, men resten av kroppen behandles også for å stimulere sirkulasjon og lymfedrenering.

Hvor lenge holder resultatet?

Dette gir varige forandringer i vevet, dersom vedlikeholdsbehandlinger fortsetter. Alder, livsstil, kosthold og hormonelle betingelser påvirker naturligvis resultatet.

Hvordan føles behandlingen? Gjør det vond?

Det føles som en vanlig massasje. De aller fleste opplever behandlingen som veldig behagelig. Behandlingen og styrken tilpasses individuelt.

Hvordan føles det etter behandling?

De fleste pasienter føler seg veldig avslappet og mange får et energikikk etterpå. Man bør i hvert fall drikke to liter vann om dagen i behandlings perioden da utskillelsen av avfallstoffer vil være større da lymfesystemet i kroppen er stimulert


Hva kan oppnås med behandlingen?

LPG er meget effektivt for kvinner og menn som vil redusere fettansamlinger som ikke lar seg fjerne ved fysisk trening, mosjon og diett. I tillegg bidrar behandlingen til:

 • Reduksjon av cellulitter
 • Strammer opp huden
 • Former figuren
 • Cellefornyelse
 • Lymfedrenerende
 • og eliminering av avfallstoffer og toksiner som samler seg i lymfsystemet
 • Økt blodsirkulasjon
 • Demper muskelspenninger
 • Reduserer vannopphopning/ ødem i kroppen via stimulering av det venøse og lymfatiske drenasjesystem

Figurforming oppnås ved at bindevevsmassasjen gir opptil 70 % forbedret lipolyse, noe som gir sunnere, glattere og mer elastisk hud og en mer definert figur. LPG behandlingen kan også benyttes ved muskelsmerter og ved opphopning av væske i kroppen.

 

Bilde:@RMABEAUTY under LPG – kur på klinikken.

LPG etter kirurgisk fettfjerning 

Etter fettsuging anbefales Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Lymfesirkulasjonen økes og driver lettere ut avfallstoffer og overflødig væske. Huden leges fortere og blir smidigere. Mange kjente plastikkirurger verden over bruker denne metoden i kombinasjon med fettsuging.

Er det gunstig med endermologi etter fettsuging, mageplastikk?

En stund etter liposkuptur anbefales Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Man øker også lymfedreneringen. Avfallsstoffer samt overflødig væske drives lettere ut. Huden leges fortere og huden får en smidigere og jevnere hudstruktur. Man behandler også bukplastik med godt resultat etterpå. Hevelse kan reduseres og evt økning i lymfe væske kan drives mer effektivt ut med Endemologi. Arret leges bedre og blir ikke så hardt pga at Endemologi behandlingen bedrer og forstrekker fortettet bindevev. Gamle arr som en opplever harde og stygge kan mykes opp med Endemologi og bli mindre fremtredende.

Etter ansiktsløft

Ansiktsløftninger kan også behandles 2-3 uker etter operasjon. Sirkulasjonen øker og dreneringen leger sårene bedre, huden strammes opp og lymfedreneringen gjør at hevelse kan reduseres.

Hvor lang tid tar det fra man har tatt en liposkulptur til man kan få behandling?

Ca 4 uker etter operasjonen kan man begynne behandlinger. Man trenger alt fra 5-10 behandlinger.

Kan en behandles selv om en er gravid?

Det er ingen rapporter som tilsier at det er farlig å bruke Endermologi under graviditet, men en anbefaler som ved mange andre typer behandling å ikke behandle gravide.


LPG MEDISINSK BEHANDLING

LPG er effektiv for tilstander som fibromyalgi og hjelper pasienter som har nakke / skulder plager, idrettsskader og andre smertetilstander i muskler / ledd.

Våre sykepleier kan veilede deg om medisinsk LPG er nyttig nettopp for deg.

Hvor mange ganger behøver jeg og hvor ofte?

Hvor mange behandlinger som trengs, varierer fra person til person. Synlige endringer kommer oftest etter 6-7 behandlinger. Men ca 15 behandlinger er det vanligste for et optimalt resultat. Dette gjelder ikke liposkulptur pasienter. Da er det som regel nok med 4-5 behandlinger på en mnd. Vanligvis går man 2 ganger i uken, og 1-2 ganger i mnd til vedlikeholdsbehandlinger. Les mer her.

Spør oss om klippekort! Da får du 50% rabatt på hver 6. LPG behandling!

                                               

Se priser her

 

Velgjørende dyp massasje av rygg, nakke og skuldre, og kropp med lune myose-smeltende aromatiske oljer, etterfulgt av hodebunnsmassasje. Massasjen øker sirkulasjons- og energinivået i kroppen og er samtidig mentalt avkoblende og oppløftende.


Eger Skin Relax 

Beroligende massasje av hodebunn, rygg, armer og nakke. Dette er for deg som ikke ønsker en dyptgående terapeutisk massasje, men som vil «slappe» av med økt velvære under behandling.Beroligende massasje av hodebunn, rygg, armer og nakke. Dette er for deg som ikke ønsker en dyptgående terapeutisk massasje, men som vil «slappe» av med økt velvære under behandling.


Eger Skin Neck & Shoulder 

 

Klassisk/Svensk dyptgående rygg, nakke – og skulder massasje. Massasjen virker oppløsende og avslappende på spente muskler. Oljer som benyttes tilpasses ditt ønske for energi eller avslapping.


Eger Skin Swedish / Classic 

 

Dyptgående massasje av rygg, armer og nakke. Løser opp spenninger i muskulatur som kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller overanstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst. Svensk klassisk massasje er utformet for å stimulere blodsirkulasjonen, styrke musklene og etablere en bedre balanse mellom muskler og skjelett.

Se priser her