Hårfjerning

Hos oss tilbyr vi hårfjerning både med Candela Gentle Lase Pro-U for en permanent hårreduksjon, eller med voks for semi-permanent hårfjerning.
Hos oss er alle våre terapeuter er kurset og har lang erfaring og trening på alle typer av hårfjerning.

Aldersgrense: Fra 18 år

NYHET!  Vi har nå gleden av å introdusere verdens raskeste og mest effektive behandling for permanent hårfjerning med laser

CANDELA GENTLE LASE PRO-U!

Vår nyeste laser er lynrask og fjerner hår  i ansiktet og på kroppen på en trygg, effektiv og skånsom måte.

 


 

Ønsker du permanent glatt hud uten voksing eller barbering?

Vår laser reduserer hårvekst med opp til 90% 

 

FDA godkjent.


Candela Gentle Lase Pro-U er markedets mest effektive og raskeste laser for permanent hårreduksjon.

Vi er stolte av å tilby Candela Gentle Lase Pro-U som er en revolusjonerende laser som gir tilnærmet smertefri og permanent hårfjerning for alle hår- og hudtyper. Laseren er klinisk testet og FDA godkjent.

Plages du av uønsket hårvekst, er lei av inngrodde hår, barbering, voksing eller napping og ønsker et mer permanent resultat?

Da er hårfjerning med laser kanskje løsningen for deg. 

Hvordan virker laseren?

Teknologien bygger på gradvis oppvarming av hårsekkene under huden, frem til de ikke lenger kan produsere nye hår. Ettersom laseren er i konstant bevegelse, kan behandlingsområdet være relativt stort. Med den nye laseren går behandlingsøktene nå enda raskere, og mer effektivt enn tidligere og en hel rygg behandles på kun 8 minutter.

Er den virkelig hårfjerning med laser smertefritt?

Ja, den nye behandlingen med Candela Gentle Lase-Pro er faktisk tilnærmet smertefri, og oppleves kun som lett prikking, også i områder med tynn hud. Denne laseren har også et innebygget avkjølingssytem og oppleves derfor som mindre smertefullt enn for eksempel voksing eller napping

Kan alle hud og hårtyper behandles?

Alle som henvender seg til oss for hårfjerning vil først gjennomgå en konsultasjon. Vår diodelaser kan behandle de fleste hår- og hudtyper. Laseren reagerer på kontrast og best effekt på mørke hår mot en lys hud men har også god effekt på mørkere hudtoner men man vil da påregne noen flere behandlinger.

Candela Gentle Lase-Pro har vist særdeles god effekt på tynne hår som f.eks dun på overleppe eller kinn. Du trenger heller ikke å barbere hårene på forkant lengre. 

 

Er det noen forberedelser som er nødvendig å gjøre før behandling?

Unngå solarium eller overdreven soling de nærmeste 6 uker før behandling, da dette øker risikoen for midlertidig pigmenttap. Pigmenttap etter behandling ses imidlertid kun hos ca. 1 av 100 (1 %). Behandlingen er også mer effektiv jo lysere huden er. Kombinasjonen lys hud og mørkt hår gir best resultat. Du skal også unngå bruke selvbruning ukene før behandlingen

Hva må man tenke på etter behandling?

Unngå soling på det behandlede området i minst 6 uker etter endt behandling. Bruk solfaktor 50 på det behandlede området hvis det er eksponert (ikke dekket av klær) når du oppholder deg utendørs.

VIKTIG: Ved voksing eller epilering må det gå 6 uker før laserbehandling kan foretas. 


Hvilke resultater kan jeg forvente?

Kliniske tester viser svært gode resultater, med en reduksjon opp til 70-90% av aktive hårsekker etter avsluttet kur.

Er det nødvendig med flere behandlinger?

Kun hårsekker i vekstfase ødelegges under behandling. Andelen hår i vekstfase varierer i ulike regioner på kroppen. Behandlingen må gjentas inntil alle hårsekker i det aktuelle område er varig ødelagt. Antall behandlinger avhenger derfor av hvilken kroppsdel som behandles. For å få et optimalt resultat anbefaler vi at du gjennomfører 5 til 8 behandlinger beroende på område, hår- og hudtone. Mørkere hudtoner kan ha behov for opp til 12 behandlinger før man oppnår ønsket resultat

Antall uker mellom behandling:

  • Ansikt, bikinilinje og armhule – 8 uker mellom behandlinger
  • Bryst, rygg, armer og ben – 12 uker mellom behandlinger

Trenger du flere behandlinger? Da kan vi tilby følgende rabatter:

1.-3. behandling: ordinær pris

4. – 6. behandling: 20% rabatt

7. – 10. behandling: 30% rabatt

10. behandling og utover: 40% rabatt

Se priser her

Voks

Vi er kjent for vår brasilianske voks, som innebærer fjerning av alle kjønnshårene, både foran og bak. Første gangen du kommer til behandling settes av lengre tid enn vanlig hvor vi forklarer grundig hvordan man utfører behandlingen og du får svar på alt du vil vite om selve voksingen og hvordan vedlikeholde etterpå.

Vi bruker naturvoks som er skånsom for huden og utfører behandlingen på en hygienisk måte. Etter behandlingen får du en beroligende maske ettersom huden vil bli noe rød og irritert. Før man kommer til timen er det en fordel at hårene er utvokst ca 1 – èn – cm (er du usikker, bør du la dem være lengre da vi klipper dem til optimal lengde). Det er også lurt å ikke ha på for ettersittende tøy (joggebukse eller skjørt er mer behagelig)

Den første timen (med LOVE WAX) får da påført en hårvekstreduserende krem. Denne er meget effektiv mot dannelsen av nye kraftige hår og vil gjøre etterveksten mykere. Det vil også føre til at det tar lengre tid før hårene gror ut igjen.
LOVE WAX: Denne voksen er best i verden! 
Behandling med Love wax er nesten smertefritt og du reduserer risikoen for inngrodde hår og nupper til et minimum.
Etter behandlingen blir du mindre rød og hoven og LOVE WAX tar også godt de små hårene som ellers er vanskelig å få med.
Når du velger å bli vokset med LOVE WAX betaler du kun 160,-  pr ekstra område. Dette er en tilleggstjeneste vi har valgt den for at våre kunder skal få de beste resultatene.
Vi har nå hundrevis av fornøyde kunder!

Vi kan også bruke LOVE WAX på mindre områder i ansikt og armhule, og den er meget godt egnet til sensitiv hud.
NB: Vi utfører dessverre ikke intimvoks på menn.
Skal du vokse mange områder? send oss en mail på [email protected] for en pakkepris, eller hvis det er et område du ikke finner på bookingen.

Se priser her