Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Kleresca® - Behandling og pris | Eger Skin Clinic

Kleresca® Acne Treatment

Det nyskapende teknologien til Kleresca® med evne til å generere fluorescerende lys, som stimulerer huden til å danne mer kollagen. Behandlingen reduserer kviser og urenheter på ansikt eller kropp.

Behandlingen har stor effekt med minimal nedetid.

Trygg for gravide og ammende

Reduserer betennelse og arrdannelse

Normaliserer celleaktivitet

Eliminerer bakterier forårsaket av kviser

Kan også brukes til å bekjempe kviser på kropp

Trekker sammen porestørrelse

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

For å oppnå optimalt resultat er det anbefalt å utføre behandlinger som kur med 6-12 behandlinger.

Resultatene vil variere avhengig av hvor mange behandlinger du gjennomfører, samt hudtilstanden din.

Generelt bør personer behandlet sine kviser med Kleresca® Acne Treatment se merkbare forbedringer i huden i løpet av de første ukene etter tidspunktet av første behandling. Resultatet vil også forbedre  i flere måneder etter at behandlingen er avsluttet. Det er på grunn av aktiveringen av de dypere lagene i huden med reparasjonen som fortsetter etter at behandlingen er avsluttet.

Etter avsluttet kur med Kleresca® Acne Treatment, fortsetter den allerede normaliserte hudtilstanden å gi ytterligere betennelsedempende effekt. Du kan forvente å se forbedringer av huden din i flere måneder etter at du er ferdig med kuren. Effekt er vist å vare i minst 6 måneder men viser ofte resultatet holder opp til et ett år eller mer.

Behandlingen er trygg for alle hudtyper og kan også trygg for gravide eller ammende, samt på personer på medikamenter som f.eks Isotretinoin kan utføre behandlingen.

Kleresca behandlingen kan også utføres sommerhalvåret.

Behandlingstid: 30 min

Aldersgrense: 20 år

Trygg for gravide og ammende

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Eger Skin Clinic har hatt ulovlig markedsføring av botulinum toksin på sine nettsider i en periode og er pålagt av Legemiddelverket å formidle korrekt informasjon.

Botulinum toksin er godkjent til behandling av rynker i panne og ytre kant av øyne når disse har en viktig psykologisk innvirkning for pasienten, kronisk migrene og vedvarende alvorlig aksillær hyperhidrose som forstyrrer daglige gjøremål. ESC har tidligere markedsført behandlinger som er ikke er godkjente bruksområder hvor bivirkninger og risiko er lite kjent eller ukjent.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!