Medex

Medex Kosmetisk Mesoterapi

En revolusjonerende metode innen moderne anti-age behandling, når man ønsker hudforyngelse uten kirurgi…

Hvis man ønsker å bekjempe aldringstegn og gjenvinne den unge huds spenstighet, men ikke føler seg trygg på permanente vevsfyllere (fi llers) eller er klar for kirurgiske inngrep, er Kosmetisk Mesoterapi fra Medex Medical en alternativ og revolusjonerende løsning.

Kosmetisk inngrep med injeksjoner av så vel permanente som midlertidige vevsfyllere, får større og større innpass på skjønnhetsmarkedet for anti-age behandlinger. De fl este vil gjerne gjenvinne et ungt og friskt utseende, men for mange er det et holdningsspørsmål hvorvidt de er villige til å gjennomføre disse behandlingene. Markedet er fortsatt ugjennomsiktig på området, og ikke alle føler seg trygge på produktenes kjemiske innhold og eventuelle bivirkninger.

Med noenlunde samme behandlingsmetode som vevsfyllere – men med andre og helt naturlige stoffsammensetninger – er Medex Kosmetisk Mesoterapi det nye alternativet innen moderne anti-age behandling. Stoffene injiseres direkte i huden slik at rynker og linjer reduseres. Mesoterapi er ikke muskellammende og ansiktets naturlige uttrykk og mimikk vil av den grunn ikke påvirkes.

De aktive virkestoffene i Kosmetisk Mesoterapi (Acti-Lift) er produkter med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet, som utelukkende er basert på naturlige virkestoffer som f.eks. konsentrerte polyvitaminer og spormineraler. Til sammen utgjør virkestoffene en sammensetning av naturlige stoffer som går inn og aktiverer hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir sliten og matt hud tilbake sin glød og spenst.

Injeksjonene utføres med en svært tynn nål som sammen med en lett bedøvende krem gjør behandlingen smertefri.

Se vår Mesoterapi-behandling her.

forkant av meso-behandlingene forberedes klientens hud med en rekke forbehandlinger på samme måte som det etter injeksjonene følger etterbehandlinger som tilfører fuktighet og bringer huden til ro.

Stoffene virker optimalt da de konsentreres direkte på de områder som skal behandles, og de blir liggende i huden over lang tid.

Injeksjonene kan utføres på et hvilket som helst område på kroppen. Man kan med stor fordel bruke Medex Kosmetisk Mesoterapi til behandling av skadet hud på hals og bryst da dette er områder som er vanskelig å behandle med tradisjonelle former for vevsfyllere.

Til en ”full treatment” vil Mesoterapeuten som oftest anbefale 5 behandlinger foretatt med omtrent en ukes mellomrom. Heretter kan behandlingene holdes ved like et par ganger om året, alt etter hudens tilstand. En enkelt behandling kan også anbefales ved for eksempel en stresset situasjon, ved antydning til linjer, innsunkenhet etter sykdom m.m.

MEDEX Scandinavia spesialutdanner egne Meso- terapeuter, som fra tidligere har faglig bakgrunn som eksempelvis kosmetolog, hudterapeut, sykepleier, der- matolog eller lege.

Medex Scandinavia Norge
Postboks 5059 Majorstuen
0301 Oslo
Telefon (+47) 99 33 15 07
[email protected]
www.medexscandinavia.no
Medex Scandinavia Norge er del av:

Medex Scandinavia
Skanderborgvej 230
DK-8260 Århus S
Telefon (+45) 70 20 21 11
Fax (+45) 86 10 32 10
[email protected]