Restylane

Restylane® glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden. 

Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.

Fordelene med Restylane

Resultatet av en behandling med Restylane er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøkelse har vist at med bare én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. For å opprettholde effekten i leppene må man normalt ta etterbehandling etter seks måneder.

Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.

Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter, men plager deg i stedet. Ved hjelp av Restylane® kan du forbedre utseendet raskt med langvarig resultat. Uansett om du måtte ønske å glatte ut kråkeføtter og røykerynker eller korrigere dype folder og bekymringsrynker, har Restylane en løsning som gir optimalt resultat.

PRODUKTENE MED RESTYLANE KAN BLANT ANNET GLATTE UT FØLGENDE RYNKER:

 • Linjene mellom nese og munn (nasolabiale furer)
 • Kråkeføtter
 • Røykerynker
 • Smilerynker
 • Bekymringsynker

Restylane® tilbyr en naturlig måte å gi leppene den fyldigheten og formen du drømmer om.

Leppene får mye fokus, og blir ofte gjenstand for oppmerksomhet. Restylane kan skape fyldigere lepper, framheve leppekonturene og lage en mer definert amorbue på en naturlig måte.

RESTYLANE KAN GJØRE FØLGENDE FOR SMILET DITT:

 • Skape mer leppevolum
 • Gjøre munnvikene gladere
 • Redusere røykerynker rundt munnen

Restylane® kan gjøre kinnene fastere på en naturlig måte, og gi deg en mer definert hake.

Hvis du føler at kirurgi er å gå for langt, kan Restylane bidra til å gjenopprette ansiktsvolumet på en naturlig måte. Ved å tilføre hake og kinn litt mer volum, former og framhever Restylane disse områdene, slik at du får et yngre og mer definert utseende.

RESTYLANE KAN BLANT ANNET DEFINERE OG FRAMHEVE ANSIKTSTREKKENE DINE VED Å LAGE:

 • Mer definerte kinnben
 • En mer definert hake

Restylane skinboosters er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

> Hvordan det fungerer (Se Restylane.com webside for mer informasjon)

Hyaluronsyre er et naturlig emne som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann. Restylane skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting.

BEHANDLINGSPROGRAM OG OMRÅDET SOM SKAL BEHANDLES

Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom.

Restylane skinboosters kan brukes for en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, decolletage, lepper, hender, kne, arm og akne/arr. Restylane skinboosters gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.

VITENSKAPELIG BEVIST RESULTATER

Effekten av Restylane skinboosters er vist i flere kliniske publiserte studier. Effekten kan komme etter en behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan sees.

ANBEFALTE BEHANDLINGSOMRÅDER:

 • Ansikt
 • Lepper
 • Deolletage og hals
 • Hender
 • Acnearr

Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten. Restylane skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

SE PRISER PÅ RESTYLANE HER

Karl Johan Hudpleie  er en sertifisert Restylane klinikk.

Restylane Norge har innført et verktøy som vil sikre kunder i å velge riktig klinikk for sikker behandling ved Restylane injeksjon! Man kan også sjekke anbefalte klinikker på deres hjemmeside, www.restylane.no, som en veiledning for å finne sertifiserte klinikker nær der du befinner deg.

restylane_lille