Kjemiske peelinger

Vi behandler med peelinger fra PCA Skin, Elixir, Mesoestetic og Innoaestethics. Felles for dem alle er at de understøtter hudens helse og bygger opp ny, tykkere og sunnere hud! 

Retinext 11% peel fra Elixir Cosmeceuticals tar effekten av A-vitamin på huden til et nytt nivå. 11% konsentrasjon av retinol pakket inn i liposomer gjør at virkestoffet trenger dypt ned i huden. Enkel, skånsom behandling. Kan tas som enkelt behandling, men kur på 6–12 ganger anbefales.

Fantastisk klinikkbehandling for solskader, linjer, store porer, urenheter og ujevn hudtone. Denne behandlingen er aktiv og inneholder 11% retinol som reparerer, styrker og fornyer huden. Behandlingen virker celle- fornyende og må regne med noen dager lett flassing. Det er viktig å ikke bruke aktive virkestoffer som fruktsyrer og retinol uken etter Retinol peel 11%. For dypere og bedre resultater anbefales det kur på 6 ganger.

Behandlingen gir en merkbar hudforbedring. Effekten man kan vente seg etter disse behandlingene er økt kollagenproduksjon, bedre elastisitet i huden, pigmentflekker vil gradvis løse seg opp, jevnere hudtone og solskader bedres. Ikke minst er behandlingen meget effektiv på rynker og har en sterk anti-aging effekt. I tillegg er A-vitamin dokumentert som et effektivt virkestoff på arr og acne.

 aa

__________________________________________________________________________________________

PCA Skin® peelinger. Et overlegent smart peelingkonsept. Klinisk dokumentert.

PCA Skin® er internasjonalt anerkjent for fremstillingen av annerledes og meget effektiv hudpleie. PCA Skin er førende i bransjen innen utviklingen av skånsomme, men samtidig høyeffektive, medisinske og profesjonelle behandlinger av hudlidelser, samt daglige pleieprodukter. I nesten 20 år har PCA vært brukt av leger som har dokumentert prossessen som kombinerer estetikk og vitenskap til en vakker og sunn hud, som starter på cellenivå. Det som er så spesielt med PCA er at behandlingene og produktene er designet for levere resultater uten irritasjoner. PCA produkter og behandlinger inkluderer det siste innen medisinsk og klinisk utprøvde ingredienser. Slik oppnår du optimale resultater og en sunn hud. Våre PCA Peel® utføres av sertifiserte hudterapeuter og sykepleiere.

PCA produkter inneholder ikke:

 • Fargetilsetninger
 • Syntetiske dufter
 • Sterke alkoholer
 • Komedogeniske oljer eller andre kjente sensitiviserende ingredienser

PCA Skin peelinger er egnet til:

 • alle hudtyper, også sensitiv
 • store porer, grov hud
 • rosacea, psoriasis, eksem
 • acne/acnearr
 • pigmentskader, hyperpigmentering, hyperkeratinisert hud
 • anti-age behandling, fine linjer, rynker, slapp hud
 • ujenvn hudtone/overflate

Din terapeut vil velge ut riktig peeling til din hudtype fra disse:

 

Sensi Peel®, kr. 1590,- inkludert After Care Kit. (1290,- uten After Care Kit):

Hudtyper: Hypersensitiv hud, rosacea, betent hud, hyperpigmentering, tørr/dehydrert hud, sensitiv akne og etniske hudtyper. Passer  godt til deg som aldri har hatt en peeling før.  Med 6% TCA, glatter hudoverflaten, lysner huden og gir en jevnere overlate.

 

PCA Jessner Peel® med Hydroquinon /uten hydroquionon,  kr 1590,- inkludert After Care Kit:

Hudtyper:  Hyperpigmenteringer, systisk akne, gusten hud, fet og uren hud, UV skadet og grove porer.  Tolereres ikke av  hudtyper som er sensitive for alkohol eller hud med rosacea. PCA Peel® uten hydroquionon er ideell for en hudtype som har pigmentskader fra sol eller melasma, etnisk hudtype eller hud som ikke tåler eller er allergisk mot hydroquionon. Vil fornye og forbedre en hud med akne utbrudd.

 

Ultra Peel® Forte l og ll  kr 1590,-  inkludert After Care Kit:

Hudtyper: Anti-age peel til moden, dehydrert hud. Er også egnet for akne, og aknearr, rynker, solskadet og hud til røykere. Moderat til agressiv flassing vil forekomme avhengig av hvor mange lag som brukes. Resultat er en hydrert, klar og ultra-myk hud!

FØR OG ETTER BILDER  se  her.. Se hva kjente amerikanske hudspesialister og leger sier om PCA peelinger

 ______________________________________________________________________________________________________________

Mesoeclat peel, kr. 1590,- /Kur x 5, kr. 6.900,-
Anti-age og utglattende peeling fra spanske farmasøtiske firma Mesoestetic. Peeling med vitamin-ampulle direkte etterpå. Gir øyeblikkelig resultat!
Hudtyper: alle hudtyper, også sensitiv hud, gir en øyeblikkelig glans og glow til huden. Perfekt som party peel, og som kurpeeling. Behandlingen er svært effektiv og en ser sjelden allergiske reaksjoner.
_________________________________________________________________________________________________________________________
Mandelsyre Peel fra Innoaesthetic, USA. Kr. 1590,-
Mandelic Acid + Vitamin A i denne milde, men høyt effektive peelingen.  En trygg, effektiv og hurtig peeling  som er et supert alternativ for hud som er sensitiv og ikke tåler tradisjonelle AHA- baserte peelinger, og da spesielt Glycolsyre. Fin for hud med hyperpigmenteringer, melasma, (graviditetsmaske) rosacea, acne, og store porer.  Fjerner effektivt og skånsomt gamle lag av døde hudceller og gir en fornyet glød. Under behandlingen får du full hudanalyse, og produktråd, utklemming og utrensing på forhånd av peelingen.
Hudtyper: alle hudtyper. Denne behandlingen virker forbedrende på urenheter, porer, pigmenteringer og linjer.
For deg som har slitt med uren hud og har nupper og ujevn hud som en konsekvens av dette.
Denne er også perfekt for deg med sensitiv hud som ønsker en synlig forbedring på huden.
Kan gjentas etter 2-6 uker om den tas som kur, men dette vil vurderes av din hudterapeut.
Man vil kun oppleve huden noe ømfintlig samt lett flassing de nærmeste dagene etterbehandling.