Mesoterapi

mesoestetic_oslo

Mesoterapi Mesohyal®

Mesoestetic Pharma Group består av to store farmasøytiske produksjonssentre samt et forskningslaboratorium beliggende ved Barcelona. Med over 30 års erfaringer er mesoestetic® Labratories førende spesialister i utvikling av produkter til medisinske hudbehandliner og hudpleie. Deres hudpleieprogrammer er de mest teknologiske og avanserte kosmetiske behandlinger som finnes på markedet i dag – både til profesjonelle behandlinger og vedlikeholdelses behandlinger hjemme. Alle produkter er medisinsk og vitenskapelig basert og fra egen farmasøytisk produksjon. 

Mesoterapi Mesohyal ® er en effektiv rynkereduserende behandling som virker biologisk ved å tilføre huden de komponenter som er nødvendige for å opprettholde vitaliteten. Ved mange små injeksjoner i hudens overflate  tilføres et næringskompleks bestående av hyalonronsyre,  vitaminer,  aminosyrer,  co-enzymer,  mineraler, antioxidanter.
Det er en global behandling mot årsakene og konsekvensene av aldrende hud som har vært anvendt av førende klinikker verden over gjennom lengre tid.

Global antiaging

Ved  mesoterapi  Mesohyal® behandlinger tilføres verdifulle ingredienser direkte i huden, og man behandler effektivt tørr, slapp og uelastisk hud, rynker, grov og ujevn hudtone, solskader, acnearr.
Forskjellige områder kan behandles for målrettet å bekjempe alle aldringstegn:
ansikt, hals, décollete, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben, mave.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen udføres med en meget tynn nål, som tilfører huden hyaluronsyre – som finnes naturlig i kroppen – og en lang rekke vitaminer, aminosyrer og mineraler, NCTC 109 som alle hjelper med å redusere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens generelle tilstand og gør den fastere. Det skjer med små, lette stikk i hudens overflate . Det er denne kombination av unike næringsstoffer og mange små stikk som fukter og stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Herved gjenvinnes hudens styrke og glød, rynker reduseres og hudens optimale fuktbalanse gjenetableres.

Mesohyal ® produkter fra Mesoestetic Pharma Group (Barcelona)

Mesohyal ® produkter  er den bredeste linje til mesoterapi behandlinger og selfløgelig CE merket.
 De kan kombineres, er sikre og forbedrer øyeblikkelig hudens tilstand med langvarige resultater.
Hyaluronsyre, som er et fundamental komponent for huden, er basisaktiv ingrediens i alle produkter. Den er bioteknologisk produsert, non animalsk og høy konsentrert.

Hvordan virker ingredienserne?

  • Hyaluron syre

Hyaluronsyren kompenserer for det naturlige tap av hyaluronsyre i huden og gjenskaper dermed hudens tykkelse og gir volum.
Det  er et viktigt element i huden som sikrer hydrering og smidighet.
Det resulterer i volum siden det bindes tilstrekkeligt fukt i hudens overflate. Dessuten etterlater hyaluron syren en luftgennemtrengelig film som beskytter huden mod å uttørre.

  • 12 Vitaminer (A, B, C, E, I): 
Stimulerer vitale cellefunksjoner
  • 24 Aminosyrer: 
Tilskynder proteinproduksjonen (elastin, kollagen)
  • 6 Coenzymer
: Støtter biokemiske reaktioner i vevet
  • 8 Mineraler: Kompenserer for hudens mangler

Det er denne kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk som fukter og stimulerer hudens gjenoppbygning (collagensyntesen). Herved gjenvinnes hudens styrke og glød, rynker reducseres og hudens optimale fuktbalanse gjenopprettes.

Når kan man se resultat?

Effekten ses med det samme, men best 1-2 uker etter behandlingen. Det anbefales å få minimum 3 behandlinger, som gir langvarig rynkereduserende effekt i huden.

Kan alle få Mesoterapi Mesoestetic®?

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper. Behandlingen gis ikke til personer med autoimmune sykdommer eller kjent allergi overfor hyaloronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden.

Kan man gå på arbeid og dyrke sport samme dag?

Ja, man kan gå direkte på arbeid og dyrke lett sport på behandlingsdagen.

Priser:

1 behandling ansikt og hals, total 5,5 ml.  kr. 2590,-  Inneholder 3 ml. hyaluronsyre (fukt) + 2,5 ml DMEA (oppstrammende effekt)

1 behandling ansikt og hals, total 10,5 ml. kr 3590,-  Inneholder 3 ml. hyaluronsyre(fukt) + 2,5 ml DMEA (oppstrammendee effekt) +5 ml NTCT (rynkereduserende effekt).

MT01-300x148 MT02-300x148 MT041-300x148