Cosmelan® behandling av pigmentflekker

COSMELAN® pigmentbehandling

En effektiv behandling mot pigmentflekker i huden uten bruk av laser – også for mørke hudtyper.

Vi vet at pigmenter i huden kan reduseres men kommer ofte tilbake, og gjerne i enda verre utgave. Cosmelan® fra Mesoestetic er et eget konsept som arbeider på helt annen måte enn tradisjonelle pigmentpeelinger og laserbehandlinger. Den er effektiv uten å skade huden din.Pigmentforandringer og ujevn hudfare kan være til stor sjenanse for både menn og kvinner. Studier viser at pigmentflekker får huden til å se 10-15 år eldre ut selv om det ikke er synlige rynker og linjer. Årsakene er bl.a. solskader, hormonoforandringer med graviditet, p-piller, menopause, traumtatiske forandringer i huden pga. akne og postinflammatoriske pigmentforandringer. Cosmelan® påvirker melandannelsen direkte og gir mulighet for å fjerne hyperpigmenteringer effektiv samt å gi hudens dens naturlige farge, glatthet og utstråling tilbake. En jevnt farget hudtone utstråler sunnhet – sunn hud er vakker hud.

Cosmelans suksess skyldes blant annet dens effektivitet og høye sikkerhetsmargin. Behandlingen eliminerer bl.a.: Melasma / chloasma , leverflekker, acne hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansikt og kropp. Cosmelans mekanisme er basert på en hemming af tyrosinase som er hovedenzymet i dannelsen av melanin.

Cosmelan® behandling av pigmentflekker har store fordeler sammenlignet med andre typer produkter og behandlinger: Alle typer av pigmenteringer: melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisin, (også fregner).

  • Anvendes for alle hudtyper også mørk hud
  • Lett peeling gir foryngende og utglattende effekt
    Veldig effektiv til behandling av akneproblemer, reduserer aknearr
  • Behandling kan brukes hele året rundt, også om sommeren
  • Inneholder ikke Hydraquinon
  • Høy sikkerhetsmargin
  • Fjerner pigmentflekker etter laser- og peeling behandlinger

RESULTATER
I 99% av tilfellene forsvinner pigmentflekkene og det gir forbedringer på 95%.

Allerede 7-10 dager etter start av Cosmelan® Depigmentation behandlingen, kan du observere en merkbar betydelig forbedring av huden. Det oppnås reduksjon i flekkenes størrelse, huden blir mer jevn i fargetone og fornyet. Etter en 7-8 uker (det tar litt lengre tid for mørkere hudtyper) oppnås et maksimalt resultat, pigmentflekkene blir redusert og huden får sin naturlige farge. Som en bonus-effekt reduserer Cosmelan tagl-og fettproduktion, minsker porere og er super effektiv til akne hud med pigmenteringer.

BEHANDLING AV PIGMENTFLEKKER:
Trinn 1 – på klinikken
Cosmelan programmet inneholder en effektiv pigment-reduserende maske “Cosmelan 1”
Virkningen av masken er det sentrale i Cosmelan behandlingen! Masken påføres på klinikken etter grundig avfetting af huden. Cosmelan 1 masken blir på huden 8-12 timer (avhengig av hudtype og hudens følsomhet). Kunden forlater klinikken med masken på, og vasker den av etter den anbefalte tid.

Trinn 2 – vedlikeholdelse (hjemme)

Vedlikeholdelses produktet Cosmelan 2 virker ved ytterliger å redusere pigmenteringen og samtidig forhindre Cosmelan 2 dannelsen av nye mørke flekker.

Cosmelan 2 medisinsk produkt brukes flere ganger daglig og forstsettes i flere måneder, selv om pigmentflekkene er fjernet: det har forebyggende virkning og for å minimere risiko for at flekkene kommer tilbake.

VIKTIG! Behandlingen av pigmentflekker utføres på klinikken og din behandler vil forklare hvordan produkterne skal brukes i forhold til din hudtype. Idet ingredienserne er meget aktive, det er viktig å følge behandlerens råd presist for at unngå bivirkninger.

Cosmelan 2 skal brukes som vedlikeholdelseskrem helt opp til 1 år.

cosmelan-pigmentflekker oslo

Pris 4900,-

Engangbehandling,  kr. 4900,- inkluderer Cosmelan 2 krem til hjemmebruk.

Engangbehandling, inkludert renseprodukter og solkrem SPF 50+, kr 5900,-

____________________________________________

Før etter bilder av Cosmelan resultater. Bildene under kan ikke benyttes av andre uten EGER SKIN CLINIC`s samtykke.

Pigmentflekker før og etter behandling C185_301-300x224 C155_386-300x224 C51-300x223 C003 C002