Kosmetisk/medisinske behandlinger

Juleie Horne_1jpg Restylane_30_mill

 Estetisk injeksonssykepleier ved Eger Skin Clinic: Julie Horne. Les mer om  behandling hos Julie her

Julie har en Bachelor i sykepleie og over 10 års erfaring. Hun er autorisert Restylane-behandler med avanserte kurs i injeksjonsteknikker i Restylane og Botulinumtoxin type A. Julie Horne er klassifisert laserterapeut kurset av Statens Strålevern godkjente kurs i regi av Scanex.  Avanserte laser kurs i Fotona SP; medium laserpeelinger, øyelokk-løft med non-ablativ fraksjonert laser, erbium og YAG: laser for rynker, pigmentflekker og 4D facelift med Fotona.

Aftenposten var på besøk og filmet Julie Horne i en artikkel om kosmetiske behandlinger:

Book time hos Julie Horne på 22336060 eller vår online booking.

restylane_lilleRestylane Norge har innført et verktøy som vil sikre kunder i å velge riktig klinikk for sikker behandling ved Restylane injeksjon! Man kan også sjekke anbefalte klinikker på deres hjemmeside, www.restylane.no, som en veiledning for å finne sertifiserte klinikker nær der du befinner deg.

Behandlere skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og gir deg tilbud om original Restylane.

Autorisasjonen innebærer at behandleren har omfattende opplæring og er oppdatert på de nyeste teknikkene, samt har leverandøren Galdermas fulle support. Autorisasjonsbeviset oppdateres hvert år med oversikt over behandlers kompetansenivå, og er din garanti for tillit og trygghet.

Restylane finnes KUN på utvalgte klinikker.
Ikke la deg lure av useriøse aktører!
Spør alltid etter gyldig ID-kort!

Hvorfor autorisasjon?
Autorisasjonsordningen ble innført av Galderma i januar 2009. Hovedårsaken var en økende grad av villedende markedsføring med varemerket Restylane fra klinikker/ behandlere, som i virkeligheten benyttet helt andre både billigere og udokumenterte kopivarianter. En økende grad av kundehenvendelser knyttet til feilbehandlinger og komplikasjoner fra slike useriøse klinikker, gjorde at Galderma til slutt så seg nødt til å innføre et svært synlig kvalitetsbevis som kundene både kunne se og spørre etter. Autorisasjonsbeviset er i dag et synlig kvalitetsbevis på behandlerens erfaring, dyktighet og kompetanse, og setter fokus på videreutvikling og kvalitet av hver enkelt behandler.

restylane_lille

Lurer du på hvilke resultater du kan oppnå?

Du er velkommen til å benytte vårt kontaktskjema og du vil bli besvart så hurtig vi kan innenfor 12 timer.

Bestill konsultasjon