Volumtap Ansikt

Ansiktet eldes på grunn av forandringer som skjer i flere typer vev, deriblant hud, fett, muskler og ben. Forandringer i et av disse strukturelle lagene påvirker de andre lagene.

Volumtap Ansikt

Hud – Når huden blir eldre, blir det midterste hudlaget (dermis) tynnere på grunn av kollagentap. Hudens evne til å opprettholde elastisiteten (fra elastin) og fukt (fra hyaluronsyre) blir svekket med alderen. Tapet av elastin og kollagen gjør at huden blir tørrere, mindre elastisk, mindre spenstig og tynnere.

Fett – Fettet i ansiktet er samlet i såkalte fettputer. Med alderen skjer det en omfordeling av fettet, slik at fettputene forflytter seg i forhold til hverandre. Over tid blir benstrukturer, linjer og rynker mer synlige.

Ben – Med alderen opplever alle et betydelig tap av ansiktsben. Det kraniofaciale skjelettets aldring (skjelettet i hodet og ansiktet) kan skyldes endringer forholdet mellom benvokst og benresorpsjon. Beinsvekkelse fører til tynnere ben og dermed mindre støtte til de overliggende vevene. Dette tapet av støtte bidrar til merkbare endringer i overliggende mykvev og hud som blir slappere.

Les mer om behandlingsalternativene under eller book en time for konsultasjon hos en av våre kroppsterapueter hvis du vil vite mer.

Hudens aldringsprosess påvirkes både innenfra og utenfra. Når vi blir eldre, brytes kollagen og elastinfibre ned og kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyre blir dårligere. Dette styres hovedsakelig av genene våre og kan ikke kontrolleres. Det finnes imidlertid eksterne faktorer eller som vi alle kan kontrollere for å redusere hudens aldring.

 

Både sigaretter og alkohol, mangel på søvn, overdreven soling og stress er eksempel på faktorer som kan få den biologiske klokken til å tikke raskere.

Du kan derfor gjøre mye på egen hånd, som å ta vare på kroppen din, trene og spise sunt. Bruke solfaktor med høy SPF året rundt. 

Restylane Filler

Er en injeksjonsbehandling bestående av hyaluronsyre som forbedrer hudstruktur og elastisitet. Behandlingen kan også brukes til å bygge volum i områder med volumtap, forbedre hudens struktur og elastisitet. Hyaluronsyren injiseres under huden og gir fukt fra innsiden ut, og gir spenstigere hud.

Restylane Tear Through

Produkt designet til å erstatte volumtap under øynene. Filleren består av hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen og brytes gradvis ned i kroppen. Tear Through er tyntflytende og integreres enkelt i vevet under øyet. Resultatet varer ca. 6-12 måneder.

Er du usikker på hvilken behandling som er best for din hud?

Hvis du ønsker å vite mer om våre behandlinger kan du ta kontakt her for en konsultasjon. Du kan også alltid ringe oss på 22 33 60 60 under åpningstiden.

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Har du spørsmål ønsker vi gjerne å komme i kontakt med deg!

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Contact form without phone number

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!