Rynker rundt øynene

Øynene er det første man legger merke til når man møter et nytt menneske. Ikke minst bruker vi blikket for å skape kontakt, både i jobbsituasjoner og privat. Det er derfor ikke så rart at øynene er viktige for oss.

Rynker rundt øynene

Rynker rundt, eller ved siden av øyene er både vanlig og naturlig, men har du veldig sterk mimikk i ansiktet kan disse med tiden fremstå som veldig markerte og ta mye oppmerksomhet.

Behandling av rynker avhenger av om du ønsker å fjerne rynker som allerede har kommet, eller om du ønsker å forebygge videre utvikling av rynkene slik at de ikke blir for dype. Man kan også gå for en kombinasjonsbehandling.

Rynker under og rundt øynene påvirkes av en rekke faktorer: Alder og mimikk (bevegelse i ansiktet), nedgang i kollagen-produksjon, slappere hud og skader fra sol, vind og vær. Hvordan man aldres er også genetisk, derfor varierer det stort mellom hvor mye rynker og fine linjer man har, også for personer i samme alder.

Når du smiler eller myser mot solen beveges muskelen som skaper rynker rundt øynene. Derfor er det vanskelig å forebygge disse.

Ønsker du å redusere disse rynker eller forebygge har vi behandlingen som både er effektiv og rask til dette.

Ved å injisere en liten dose muskelavslappende middel i dette område kan vi lamme muskelen som skaper rynker uten det han noen større innvirking på mimikken.

Ønsker du ikke injeksjonsbehandlinger så har vi også andre alternativer som målrettet kan restrukturere vev rundt øyeomårdet.

Behandling av linjer og rynker rundt øynene.

Plages du av rynker rundt øynene så kan dette behandles på en effektiv og trygg måte med muskelavslappende middel.

Resultatet vil være synlig etter noen dager.

Garanti opp til 4 uker etter behandling

Effektiv og rask behandling

Egen rabattordning

Andre behandlingsalternativer mot rynker rundt øynene

Sofwave

Sofwave er et høyteknologisk system som ved hjelp av ultralyd effektivt strammer opp løs hud på hals, og andre områder – med kun 1 behandling! Høyintensive, høyfrekvente, parallelle ultralydspulser trenger helt ned til dermis, hvor kollagen og elastin produseres, noe som resulterer i mer produksjon av disse.
Sofwave™ er FDA-godkjent og klinisk bevist for å re-modellere kollagen uten å skade det epidermale hudlaget. Sofwave kan med fordel kombineres med biostimulerende injeksjonsbehandling for dobbeltvirkende effekt.

Kombinere microneedling og radiofrekvens med Endymed 3Deep

Huden har en fantastisk evne til å helbrede seg selv, og når huden din reparerer seg selv produserer den en rekke viktige stoffer som er ekstremt viktige når det kommer til hudens velvære. To av disse stoffene er kollagen og elastin. Ca. 3-4 behandlinger bør påregnes for å oppnå optimalt resultat.
Det prisvinnende systemet Endymed Intesif er utstyrt med gullbelagte mikronåler laget av kirurgisk stål og kombinerer radiofrekvens med microneedling som stimulerer produksjon av kollagen og elastin og vist god effekt ved behandling av også dypere rynker. Ettersom systemet til Endymed er utstyrt med håndstykke tilpasset små områder med tynn hud er dette en optimal behandling til øyepartiet.

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Ønsker du å vite mer om de ulike alternativene og hvilken behandling som er best egnet for deg?

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Contact form without phone number

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!