Rynker i pannen

Rynker i pannen er ofte første området der man oppdager rynker. Dette er mulig å behandle både forebyggende eller motvirkende.

Rynker i pannen

Pannerynkene kommer frem når et ansikt er veldig dynamisk og uttrykksfullt eller når øyelokkene har begynt å synke og en person kompenserer for dette ved å heve øyenbrynene.

Mange som har mye bevegelse i pannen får etter hvert veldig tung muskulatur og holder pannen oppe. Dette kan gjøre at man får et eldre, bekymret eller strengt utseende. Visste du at rynker kan behandles effektivt uten kirurgi og det finnes mange nivåer av behandling? Kanskje vet du allerede hva du ønsker å gjøre?

Allerede fra 20-årene kan mange også oppleve de første rynkene blir synlige. Huden består av fett, kollagen og elastin. Med åren vil man få en reduksjon i produksjon av kollagen, hyaluronsyre og elastin. Dette er komponenter som gjør huden ung, spenstig og levende. Når huden din begynner å miste sin elastisitet, blir rynker og linjer mer synlige.

UV-eksponering setter sine spor i form av synlige linjer i panne, mellom brynene eller rundt øynene. Rynken mellom brynene, er ofte den man oppdager først.

Man ser et bilde av seg selv eller passerer et vindu og lurer på hvorfor man ser så sint eller bekymret ut, når man egentlig er opplagt og glad. Det å fjerne rynken mellom øyebrynene er en av de vanligste behandlingene som gjøres i Norge i dag.

2 områder, dekker f.eks rynker pannen i tillegg til rynken mellom øyenbrynene. Velger man å gjøre rynkebehandling i 3 områder pleier dette også å inkludere rynker rundt øynene.

Våre injeksjonsbehandlinger utføres av våre kosmetiske sykepleiere, som alle har lang erfaring og utdanning innen medisinske kosmetiske behandlinger.

Om man har fått for mye eller lite effekt kan man uten kostnad komme tilbake etter 2 uker og få justert sin behandling. Det er viktig å være fornøyd og for å unngå å injisere for mye av produktet som kan gi sterkere effekt hos enkelte individ setter man heller en lavere dose ved første besøket.

Det finns andre løsninger for deg som ønsker å redusere rynker uten injeksjon. Du kan lese mer om disse alternativ lengre ned på denne siden

Rynkereduserende injeksjonsbehandling

Vår mest effektive rynkebehandling med muskelavslappende middel uten nedetid. Tilbudet har eksistert på markedet siden 80-tallet.

Garanti opp til 4 uker etter behandling

Effektiv og rask behandling på 15 min

Synlige resulater innen 2-3 dager

Andre muligheter og supplement til injeksjonsbehandling

For deg som ikke ønsker injeksjonsbehandlinger kan vi tilby andre alternativer. Vi setter gjerne opp et individuelt tilpasset kombinasjonsbehandling for deg i en konsutlasjon.

Microneedling

Microneedling er en behandling som ved hjelp av nano-tynne nåler stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv. Vi tilbyr Dermapen som er en automatisert form av microneedling, denne kan justeres i forskjellige lengder og tilpasses med spesifikke virkestoffer for å adressere ulike indikasjoner som for eksempel linjer og rynker.

Endymed 3Deep er et annet behandlingsalternativ som bygger det samme prinsippet som microneedling. Det prisvinnende systemet til Endymed kombinerer to ulike teknologier; radiofrekvens og microneedling, til å stimulere kollagenproduksjon og gir dobbeltvirkende effekt mot rynker og overfladiske linjer.

Sofwave

Sofwave er et system som bruker innovativ teknologi basert på ultralyd. Behandlingen har ikke noe nedetid og er vår kraftigste behandling for oppstramming av hud der resultatene forsetter å forbedres ca. 18 måneder etter behandling.

Kjemisk peeling

En kjemisk peeling eksfolierer huden og stimulerer også dannelse av nye hudceller. Peeling går med fordel å kombinere med Dermapen ettersom dette vil skape mikrokanaler ned i huden som sluser inn de aktive ingrediensene dypere ned i hudlaget. Vi tilbyr forskjellige peelinger med ulik grad av styrke. En peeling vi kan anbefale til alle hudtyper og årstider er PRX-T33

Laserpeel

Fotona laserbehandlingen dekker også et bredere behov ettersom den samtidig reduserer sprengte blodkar, minsker størrelsen på porer eller solskader, noe som du ikke får ved injeksjonbehandling mot rynker alene. Det fungerer dog bra og kombinere disse to behandlinger og vi setter gjerne sammen en pakkepris for deg! 

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!