Øyebehandlinger

Øynene forteller mye om oss og kan avsløre hvis vi er triste, trette eller slitne. Tunge øyelokk, mørke ringer eller poser under øynene kan derfor være plagsomt.

Behandlinger av øyepartiet

Øynene er det første man ser når man møter et nytt menneske. De aller fleste av oss er opptatt av å gi et godt første inntrykk når vi møter nye mennesker og derfor kan dette oppleves begrensende for noen mennesker som plages av mørke ringer, poser eller linjer under øynene.

Uansett hvilke problem som plager deg så finnes det en behandling som vil forbedre øyepartiet og deg et åpnere og mer våkent blikk. Effekten av de behandlinger vi tilbyr er veldokumenterte og viser svært gode resultater.

Øyepartiet er kontinuerlig utsatt for miljømessige påvirkninger og naturlige bevegelser grunnet ansiktets mimikk. Øyekonturen en tendens til å eldes raskere sammenlignet med andre områder i ansiktet.

Nucleofill Eye

Det aller seneste innenfor kosmetiske behandlinger rundt øyepartiet! Nucleofill er en Polynukleotid gel for bio-stimulering og restrukturering av området rundt øynene. Denne nye bio-restrukturerings-gelen i Nucleofill serien er grundig renset og er basert på lavmolekylær vekt og naturlig avledede poly-nukleotider. Denne behandlingen er utviklet for å forbedre huden og aldringstegn i det øyeområdet.

Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter og oppbygger hudens kvalitet og balanse. Formulaen til Sunekos er påvist å stimulere fibroblastene i dermis, som reproduserer både kollagen og elastin som er to viktige elementer for hudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldringstegn som fine linjer og mørke ringer rundt øynene.

Light Eyes Ultra

Light Eyes Ultra er en innovativ, revitaliserende cocktail som inneholder hyaluronsyre, som er viktig for dannelsen av kollagen, hyaluronsyre og intracellulære substanser. Beskytter mot frie radikaler, styrker huden og virker oppstrammende. Ekstraktene er rike på antioksidanter som forbedrer mikro-sirkulasjonen, elastisiteten og drenasje rundt øynene, samtidig som de motvirker oksidativt stress.

Behandlingen er effektiv mot hevelse eller ødem, fine linjer og mørke ringer under øynene.

EndyEye øyelokksløft

Teknologien til systemet Endymed 3Deep kombinerer radiofrekvens med microneedling som behandler hudvev både over og under øyet. Studier viser løft av øvre øyelokk opp til 4 m.m. Behandlingen gir en oppstrammende effekt i også de dypere hudlagene, samtidig som den også behandler hudens overflate. Ved å levere radiofrekvensen på denne måte, stimuleres øverste hudlaget, epidermis. Gjennom intense og raske varmepulser stimuleres huden sin naturlige kollagenproduksjon.

Behandlingen er effektiv mot tunge øyelokk og poser under øynene og viser dessuten gode resultater mot linjer og dypere rynker.

Sofwave panne- og øyelokksløft

Sofwave™ er vår mest effektive behandling mot slapp hud. Basert på innovativ ultralydsteknologi gir synlige resultater etter kun én enkelt behandling på ca 30 min, helt uten restitusjonstid. Ettersom kollagenet regenereres vil resultatene vil fortsette å forbedre seg over en periode over 4-6 måneder. Huden strammere og vevet rundt øynene får et skikkelig løft.

Resultat ca. 4 måneder etter behandling.

Kollagenproduksjonen øker opp til 18 måneder etter behandlingen men selve resultatet varer ofte lengre. Behandlingen er trygg for alle hudtoner og kan taes året rundt.

Plasmapen

Er et svært presist system som leverer kontrollert varme til huden uten å gi åpne sår. Behandlingen er optimal til å behandle områder med meget tynn hud som for eksempel øyelokk. Plasmalift er et populært alternativ til kirurgisk Blefraroplastikk.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Contact form without phone number

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!