Balansering og konturering ansikt

Symmetri er når to forskjellige deler er i harmoni eller balanse og lik på begge sider. Noen studier mener dette er et aspekt vi mennesker forbinder med skjønnhet.

Balansering og konturering ansikt

Asymmetri i ansikt er veldig vanlig og majoriteten av oss er født med asymmetriske trekk i noen grad, der vi ser ene øret sitter litt høyre enn de andre eller en nesebor som kanskje er mindre enn den andre.

Når du fillerbehandling i ansiktet så jobber vi for å fremheve din personlige skjønnhet og trekk. Men er du plaget av asymmetri i ansikt så hjelper vi deg selvsagt med det. Fillers i ansikt kan også brukes for å gjenskape tapt volum som vi mister med årene samt konturere ansikt for fremheve maskuline eller feminine trekk.

Booke en time for konsultasjon så er du i gang!

Foruten de genetiske faktorer og alder så er det faktisk en rekke andre ting som også kan påvirke symmetri ansikt eller skape et forandret ansiktsutrykk. Ulykker med fraktur i ansiktets benstruktur kan gi dannelse brysk men også annen trauma i muskulatur eller hudvev som kutt eller operasjon kan gi et forandret ansiktsutrykk. I noen tilfeller har man til og med sett forandring av ansiktets kontur etter man trukket ut en tann.

Skjønnhet sitter i betrakterens øye og det finnes ikke noe fasit på hva som er vakkert eller ikke. Likevel er det noen studier som har vist at både menn og kvinner foretrekker ansikter som er symmetriske og blir sett på som vakrere og mer attraktive.

Årsaken til hvorfor merparten foretrekker symmetriske ansikter fremkommer ikke eller er fullt ut forstått. Forskere konkludert med at det kan korrelere med god genetikk og helse. Til tross for denne antakelsen fra et evolusjonært perspektiv, er det ingen sammenheng mellom helse og ansiktssymmetri. Det som er viktig er du selv er fornøyd med hva du har.

Kun 2% av alle mennesker har to identiske ansiktshalvor. Har du en side av ansiktet du heller viser frem ved fotografering? Hvis ikke så er du kanskje en av dem som har et symmetrisk ansikt fra fødselen. Alle ansikt er unike og det er det noe vi skal være stolte over.

Et symmetrisk ansikt refererer enkelt sett til gjenspeiling av ansiktstrekk lik begge sider av ansikt i form, størrelse og farge på ansiktet ditt. Så godt som alle har naturlige asymmetrier, hvorav mange er helt umerkelige for det utrente øyet. Å gjenkjenne asymmetri i ansiktsformen din er enkelt å gjøre hjemme. Hvis du har mild asymmetri, er sjansen stor for at du vil være den første som legger merke til det.

Imidlertid kan øyet til en utdannet kosmetisk sykepleier fange opp asymmetrier du ikke er klar over. Vi vil dog aldri peke ut noen ting som du ikke ser noe problemer med, så langt du ikke føler selv det er noe som ikke føles uten å kunne sette ord på hva dette er.

Det finnes et bredt utvalg av behandlinger tilgjengelig for å skape symmetri i ansiktet – Ofte er en kombinasjon av modaliteter kombinert i en langsiktig behandlingsplan den beste tilnærmingen.

På Eger Skin Clinic er alle terapeuter sertifisert innen Restylane og et trent øye for symmetri. Vi vil anbefale de behandlinger som er riktig for deg og kan kombinere din fillerbehandling med injeksjoner med muskelavslappende middel for å jevne ut trekk som er mer definert på kun den ene siden av ansiktet. Denne typen av injeksjoner, kan også brukes til å heve eller slippe øyenbrynene for å bringe dem på linje.

Hvis du ønsker å vite mer om hvordan du kan behandle asymmetri og gamle arr, kan du ta kontakt her for en konsultasjon.

Restylane filler – ansikt

Her på Eger Skin Clinic er injiserbare fillers og anti-rynkeinjeksjoner, våre mest verdifulle verktøy for å behandle asymmetri og ofte brukes en kombinasjon av begge behandlingene for å myke opp asymmetri.

Fillere er optimale for å jevne ut formen og projeksjonen av leppene, gi definisjon til en kjevelinje eller hake. Fillers kan også brukes for å gi volum til ujevne kinner eller korrigere volumtap.

Trådløft

Trådløft utmerket for å gi løft gjenoppbygge kollagenet i huden, som gir støtte i områder med volumtap. Behandling med tråder gir mulighet til å korrigere på en måte begge sider av ansiktet blir likt. Disse trådene er perfekte for de som opplever at de plages av skjevhet på nese, nasolabialt område eller øyebryn.

Fremheving av maskuline eller feminine trekk i ansikt

Fillere blir også brukt til å fremheve feminine trekk som kan være en litt mer spiss hake eller maskuline trekk som er mer markert kjevelinje og de siste årene har vi ser en stor økning blant menn som ønsker fillerbehandling.

Balansering og løft med trådløft

Med hjelp av trådløft kan man justere behandlingen for å gi mer symmetri til øyebryn, nese, lepper eller andre områder i ansiktet. Vi bruker høykvalitetstråder fra Nordyx og våre terapeuter har lang erfaring med behandlingen.

Er du usikker på hvilken behandling som er best for deg?

Har du spørsmål kan du ta kontakt her for en konsultasjon eller ringe oss på 22 33 60 60 innenfor åpningstiden.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Contact form without phone number

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!