Kampanje

MICROBLADING + SOFT SHADING KAMPANJE

microblading oslo

BRYNENE GJØR MER FOR DITT ANSIKT ENN DU TROR ! 

Microblading er en ny og revolusjonerende metode for permanent makeup på bryn. Man bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne brynhår, og resultatet er umiddelbart, troverdige og naturlige bryn. Teknikken går ut på å tilføre pigment ved help av et fint blad som består av microsmå nåler. Fordi fargen implementeres nærmere hudens overflate enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut.

Christina Jidovu er microblading-artist og vippetekniker. Hun har sansen for de helt små detaljer,  og legger vekt på et naturlig resultat. Hun er spesialkurset i Microblading og Soft Shading teknikken, som er en relativ ny teknikk innenfor Microblading, og foreløpig ikke så mange som behersker. Med MICROBLADING & SOFT SHADING  får du en «mykere» overgang mellom bryn og hud. Vi spår dette som den nye trenden i Microblading i fremtiden.

Cristina er sertifisert PhiBrow artist.Cristina har også det nyeste master kurs fra Ksenija Karabenovic. Hun utfører også fjerning/redusering av gammel PMU og Microblading. Ønsker du korreksjon/oppgradering av tidligere PMU eller Microblading kan du kontakte oss for en konsultasjonstime på post@egerskinclinic.no

https://www.instagram.com/cristina_egerskinclinic/

 

  

 

PRISER:

MICROBLADING, kr. 5490,- NÅ 3900,( inkl. ikke refill)

REFILL (innen 8 uker) kr. 1490,- NÅ 1100,-

MICROBLADING + SOFTSHADING, kr. 5900,- NÅ  4400,- ( inkl. ikke refill)

REFILL, kr 1990,- NÅ 1290,-

Obligatorisk konsultasjon,  kr. 290,- Beløpet blir trukket fra om du velger behandling. 

* Tilbudet gjelder til og med 31. okt – såfremt det er ledig kapasitet. OBS! Vær tidlig ute med booking for dette er et populært tilbud! 

___________________________________________________________________________________________

 

ØVRIGE KAMPANJER

NYHET! CELLUFORM  OG 3  USLÅELIGE HØSTTILBUD FOR ANSIKT OG KROPP!

  • GREEN PEEL & VENUS FREEZE: Kun kr. 1990,-  (Ordinærpris  kr. 2390,-) Super kombinasjonsbehandling med utglattende effekt på huden som  gir en glød man ikke kan sminke seg til! Våre to mest poulære behandlinger i èn! Green Peel er en super høstbehandling! Det er en medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden og det brukes en 100 % naturlig urtesammensetning. Venus Freeze er en radiofrekvensbehandling som jobber dypt nede i huden og kickstarter hudens egen evne til å proodusere nye hudceller. Disse to er perfekte sammen – kundene våre elsker denne behandlingen!

 

  • LPG ENDERMOLOGIE: 15% rabatt, kun kr. 840,- pr. time! (Ordinærpris kr. 990,-) LPG Endermologie er en av verdens mest benyttede behandlinger for oppstramming av kropp, slankende på lokale fettansamlinger og utglattende på cellulitter. LPG er en behandling som virker avgiftende (detoxifying) på kroppen ved å sette i gang en kraftig lymfedreansje. Hele kroppen blir behandlet på en behandlingstime. Vi  har over 10 års erfaring med LPG og har alltid fornøyde kunder på denne! Du kan velge å betale for enkelttimer under tilbudsperioden og deretter forhåndsbetale denne prisen på samlet inntil 20 behandlinger, før utgangen av september. Her er det masse å spare!

 

  •  NYHET! CELLUFORM og CELLUFORM +PLUS:  – 20% i rabatt! Dette er en ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling for fjerning av moderate mengder uønsket fett under haken og på kropp. Behandlingen kan sammenlignes med mild fettsuging. Du har sikkert hørt om Kybella eller Belkyra? Celluform er nyest på markedet og inneholder i tillegg anti-hevelse-effekt med uttrekk av Arnica.  Celluform Plus+ for fettredusering dobbelthake og Celluform for kropp, er ekstra effektiv i kombinasjon med LPG Endermologie!

 

*tilbudene gjelder ut september måned, såfremt vi har kapasitet.

Les mer om hver enkelt behandling:

1. GREEN PEEL & VENUS FREEZE:

 

2. LPG ENDERMOLOGIE 

 

 

3. FETTREDUKSJON MED CELLUFORM    

INTRODUKSJONSPRIS UT SEPTEMBER : 20% RABATT PÅ ALLE CELLUFORM  BEHANDLINGER!!

* Rabatten gjelder også på eventuelle påfølgende 2 behandlinger! Må bookes inn før 30.sept. Vi tar forbehold om kapasitet. Les mer om CELLUFORM her: 

 

Følg oss på vår instagram for oppdatert informasjon om vår medisinske kosmetiske behandlinger!

https://www.instagram.com/egerskinclinic_medical/

https://www.instagram.com/egerskinclinic_injections/