Kampanje

MICROBLADING + SOFT SHADING KAMPANJE TIL 1. JUNI!

BRYNENE GJØR MER FOR DITT ANSIKT ENN DU TROR ! 

Microblading er en ny og revolusjonerende metode for permanent makeup på bryn. Man bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne brynhår, og resultatet er umiddelbart, troverdige og naturlige bryn. Teknikken går ut på å tilføre pigment ved help av et fint blad som består av microsmå nåler. Fordi fargen implementeres nærmere hudens overflate enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut.

Christina har medisinsk utdannelse (fysioterapeut) og er i tillegg både Microblading-artist og Vippetekniker. Hun har sansen for de helt små detaljer og legger vekt på et ekstremt naturlig resultat. Hun er spesialkurset i Microblading og Soft Shading teknikken, som er en relativ ny teknikk innenfor Microblading, og foreløpig ikke så mange som behersker. Med MICROBLADING & SOFT SHADING  får du en «mykere» overgang mellom bryn og hud. Vi spår dette som den nye trenden i Microblading i fremtiden. Vi gleder oss til du skal bli kjent med Cristina og hennes arbeid og vil legge ut flere bilder etter hvert!

Microbladingartist Cristina Jidovu. (Her fornøy kunde etter korreksjon av gammel tatovering)  Ønsker du korreksjon/oppgradering av tidligere PMU eller Microblading kan du kontakte oss for en konsultasjonstime på post@egerskinclinic.no

Cristina utfører fjerning/redusering av gammel PMU og Microblading.

INTRODUKSJONSTILBUD!

* Tilbudet gjelder til og med 31.mai – såfremt det er ledig kapasitet. OBS! Vær tidlig ute med booking for dette er et populært tilbud! 

MICROBLADING, kr. 5490,- NÅ 3490,( inkl. ikke refill)

REFILL (innen 8 uker) kr. 1490,- NÅ 990,-

MICROBLADING + SOFTSHADING, kr. 5900,- NÅ  3900,- ( inkl. ikke refill)

REFILL, kr 1990,- NÅ 1290,-

Konsultasjon,  kr. 290,- Blir trukket fra om du velger behandling. 

________________________________