Universal Contour Wrap

Den verdenskjente Universal Contour Wrap har vært en favoritt i over 25 år på grunn av den umiddelbare innstrammingen.

De påfallende resultatene er takket være den klassiske leireblandingen kombinert med spesielle wrapping-teknikker.


Universal Contour Wrap Classic er effektiv for alle som er på utkikk etter en «kick-start» for å komme i form!

Universal Contour Wrap Classic er verdens ledendepatenterte og eneste vitenskapelig dokumenterte centimeter-taps behandling. Den vitenskapelige dokumentasjonen beviser at det ble oppnådd umiddelbare og målbare centimetertap hos 100 % av de testede personer på bare èn enkelt behandling!

Enda viktigere er det at forskerne bekreftet at centimetertapet forble av i minst 30 dager, dette understøtter påstanden om at Classic behandlingen ikke virker gjennom dehydrering eller vanntap. Alle testede personer ble målt igjen en måned senere, og resultatene var de samme!

Universal Contour Wrap Classic er en kroppsinnpakkning som kun benytter seg av naturlige mineralske komponenter. Disse mineralene har den egenskapen at de trekker ut avfallsstoffer (f.eks. fra kaffe, te, røyking, alkohol og forurensning) lagret i og rundt fettcellene i kroppen vår. Dermed blir huden vår fast og kompakt slik at vi går inn i cm, samt at tilstander som cellulitt og strekkmerker blir forbedret.

Vi anbefaler en kur på 3-4 ganger med 7-12 dagers mellomrom for en fullstendig detox! Da kan du også forvente at du går inn 1-2 buksestørrelser.

HEMMELIGHETEN til Universal Contour Wrap’s garanterte centimetertap ligger i den patenterte og unike leireløsningen, og den spesielle innpakningsteknikken benyttet under behandlingen.
Utviklet av Dr Richard Strem etter inngående undersøkelser gjort av fordelsaktige mineraler benyttet i spa behandlinger. Behandlingen går ut på at man pakker inn kunden i 25-30 elastiske bandasjer som har ligget og trukket i en varm mineralholdig leireløsning.
Påføringen tar cirka 15 minutter, du kan slappe av mens wrappen virker. Bandasjene former og toner kroppen mens mineralene absorberes av huden og leiren trekker ut avfallstoffene, du både ser og føler deg bra!

Ulik andre cm-tap behandlinger oppnår ikke Universal Contour Wrap® Classic resultatene gjennom dehydrering. Du oppmuntres til å drikke rikelig med vann etter behandlingen for å fortsette centimetertapet, avgiftningsprosessen og renseprosessen.

ETTER BEHANDLINGEN: Universal Contour Wrap® Classic fortsetter å virke lenge etter du har forlatt klinikken. Etter innpakkingen forblir den spesielle leireløsningen i porene og avgiftningen og oppstrammingen fortsetter i opptil tre til fire dager og sørger for videre cm tap. Etter behandlingen er det viktig at du drikker mye vann for å skylle ut avfallsstoffene som har blitt frigjort under behandlingen.

For å oppleve fordelene av UCW Classic er det anbefalt at det går 7 – 10 dager mellom behandlingene. Det er normalt gå gå inn rundt 63- 65 cm etter tre behandlinger, og det er ikke uvanlig å gå ned en hel størrelse.

Universal Contour Wrap Classic er kåret til en av verdens 10 beste skjønnhetsbehandlinger av Harper’s Bazaar og vinner stadig tester.

Kombinasjonen av den unike, naturlige klassiske leireblandingen og spesialistens wrapping-teknikker er hva som gjør den klassiske body wrap så vellykket. Leireblandingen trekker ut giftstoffer mens wrapping-teknikken effektivt komprimerer det myke fettvevet. Dette gir en umiddelbar innstramming, fasthet og kroppstonende effekt.

Etter behandlingen forblir den klassiske leireblandingen i porene på huden og innstrammingen kan fortsette i 3 – 4 dager til. Vi anbefaler at du kun vasker deg med lunkent vann i denne perioden, selv om dette er valgfritt.

Dette er ikke en vannlatingsbehandling. Faktisk så anbefaler vi at du regelmessig drikker vann etter behandlingen for å forbedre avgiftningen, som skyller giftstoffene ut av kroppen din.

CLASSIC CLAY SOLUTION

Universal Contour Wrap’s profesjonelle Classic Clay Solution er en helt unik formel som er utviklet på bakgrunn av omfattende forskninger av høyst kompetente hudpleieeksperter. Med en sammensetning av 5 naturlige hovedingredienser, tilbyr dette hypoallergeniske middelet mange fordeler for kroppen.

 

BENTONITT
Gode dreneringsegenskaper som rengjør huden og bidrar til å gi hele kroppen en rensekur.

 

 

 

 

MAGNESIUM SULPHATE
Stimulerer ekstern hudsirkulasjon, eksfolierende og anti-inflammatorisk.

 

 

 

 

MAGNESIUMKLORID
Verdifull mineralsalt som bidrar til cellulær balanse, kjemper mot stress og væskeopphop, antibakterielle egenskaper.

 

 

 

SINKOKSID
Bakterielle egenskaper og anti-inflammatorisk.

 

 

 

 

NATRIUMKLORID
Gir vev en rensekur og strammer huden.

 

 

 

Universal Contour Klassiske Body Wrap er en full kroppsbehandling som tar rundt 2 timer og utføres alltid av kvalifiserte terapeuter. 

1. Før behandlingen vil terapeuten måle visse punkter på kroppen din.

2. Bandasjer som er forhåndsfuktet i vår klassiske leireblanding påføres med en spesiell wrapping-teknikk.

3. Deretter bruker du en vinyldrakt for å holdes varm og slappe av i en time mens behandlingen jobber. Du kan bruke denne tiden til å få mer ut av turen til salongen, som å spandere på deg en ansiktsbehandling eller manikyr.

4. Etter 60 minutter fjernes bandasjene, terapeuten vil måle deg du vil bli forbløffet over innstrammingsresultatene.

For å få hele fordelen av vår Klassiske Body Wrap, anbefaler vi et løp på 3 – 5 behandlinger i et tidsrom med minst 7-10 dager i mellom.

Hvor mange behandlinger behøver jeg?

Bare en! Selv om vi anbefaler en serie på 3 til 5, for maksimalt resultat. Vår CM tapsgaranti er kun gyldig for den første behandlingen din.

Hvor mye koster det?

Som Storbritannias ledende CM-tap behandling er Universal Contour Wrap® Classic tilgjengelig i over 1000 profesjonelle skjønnhetssalonger, spa og medisinske sentre over hele landet. Behandlingsprisen varierer fra salong til salong, selv om vår RRP er £ 75. 

Vil centimeterne komme rett tilbake etter 30 dager?

Nei, gitt at du følger våre wrap-instruksjoner i etterkant og ikke legger på deg. Noen kunder bruker Universal Contour Wrap for å kick-starte slankeplanen sin og få et umiddelbar økt CM-tap, de mister mye mer gjennom å ha en sunnere livsstil.

Kan jeg ta behandlingen hvis jeg er gravid?

Nei. Du bør også vente til 6 uker etter fødsel før du har en behandling, eller 12 uker om du hadde keisersnitt.

Tilbyr behandlingen andre fordeler?

Ja absolutt, her er bare noen av de andre fordelene:

Toning og oppstramming – UCW Classic revitaliserer kroppens elastin og komprimerer områder hvor fett lagres, bokstavelig talt former kroppen din til den formen du fortjener.

Eksfolierende og rensende – i løpet av behandlingen er hele kroppen din pakket inn i en varm leire og bandasjer, noe som betyr at hver cm av huden din renses og ernæres slik at du kan se og føle deg fabelaktig når du drar fra salongen.

Strammere hud – UCW Classic er en effektiv måte å redusere løs hud på etter graviditet eller vektendringer forårsaket av dietter eller kosmetisk operasjon, slik som fettsuging.

 

informasjon hentet fra www.universalcontourwrap.com/no

 

  

Elisa Røtterud og Ingeborg Heldal etter Universal Contour Wrap hos oss – er på rød løper på Høyers 10-årsjubileum. 

Priser

Universal Contour Wrap

  • med måling
    Kr: 2500,-2 timer
  • uten måling
    Kr: 2200,-1,5 timer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.