Tannbleking

Skånsom og effektiv tannbleking med Beauty Smile Tannbleking!

Aldersgrense: 16 (med forelders underskrift)

BeautySmile

Er en skånsomt og effektiv behandling som fjerner misfarging på tennene til en langt lavere pris enn tradisjonelle tannblekinger. På bare 20 minutter kan du få lysnet tennene med 2-9 toner. Tannblekingen vil kun fjerne misfarginger ettersom dette er en langt mildere bleking enn hos tannleger.

Misfarginger på tennene oppstår ofte for eksempel av tobakk (sigaretter og snus) kaffe, te och rødvin. Ettersom BeautySmile er en mild behandling som er skånsom mot tenner og tannkjøtt uten bivirkinger så kan den utføres så ofte som hver tredje måned

For best resultat anbefaler vi å utføre en tannrens hos tannlege nærmeste ukene i forkant av timen.

Etter behandlingen

Vær oppmerksom på at du etter behandlingen skal unngå å:

  • Spise eller drikke noe som inneholder fargestoffer på 48 timer
  • Snus og tobakk i 48 timer
  • Ikke drikk vann første 2 timer

Hva er BeautySmile?

Vi blant de første i Norge som tilbyr et alternativ til den tradisjonelle tannbleking.

BeautySmile gel inneholder et aktivt blekemiddel med kun 0,1% peroxider, som virker ved aktivering med kaldt LED-lys. En bleking som ikke skader eller sliter på emaljen! Ønsket om hvite tenner har eksistert i mange århundrer. Hvite tenner var og er stadig et tegn på sunnhet og skjønnhet. Et hvitt smil utstråler sunnhet, suksess og skjønnhet. Et hvitt smil gir selvtillit og en følelse av velvære.

Tannblekning på 45 minutter.

BeautySmile gel inneholder et aktivt blekemiddel med kun 0,1% peroxider, som virker ved aktivering med kaldt LED-lys.

Gelèns fotoaktiverte aktivstoff reagerer med misfargingene i tannemaljen, og etter kun 45 avslappende minutter vil dine tenner bli  lysere.

Gelèn påvirker ikke ditt tannkjøtt og/eller din tannemalje. BeautySmile gel fjerner misfarginger på tennene på en mild, behagelig og effektiv måte, helt uten smerter eller bivirkninger.

Se priser her

 

Ansatte som utfører behandlingen