Tannbleking

Nytt i Norge! 

BeautySmile tannbleking er skånsomt og effektivt og til en langt lavere pris enn tradisjonelle tannblekinger. På bare 21 minutter og for kun kr 1290,- kan du få lysnet tennene med 2 -9 toner.

Det er ingen bivirkninger ved behandlingen og den kan utføres så ofte som hver 3. måned.

For å få det optimale resultat er det en god ide å få utført en tannrens hos tannlege i  løpet av de siste 6 måneder før blekingen.

Vi anbefaler at du vedlikeholder resultatet med Prowhitening.no tannblekesystem med strips, kr 590,- (Dette får du eget tilbud på når du kjøper tannbleking)

VÆR OPPMERKSOM PÅ at du 48 timer etter behandlingen skal unngå matvarer og drikke med fargestoffer, og snus og tobakk,.

Hva er BeautySmile?

Vi er Norges første som tilbyr et alternativ til den tradisjonelle tannbleking, da denne ikke skader eller sliter på emaljen! Ønsket om hvite tenner har eksisteret i mange århundrer. Hvite tenner var og er stadig et tegn på sunnhet og skjønnhet. Et hvitt smil utstråler sunnhet, suksess og skjønnhet. Et hvitt smil gir selvtillit og en følelse av velvære.

Tannblekning på 21 minutter.

BeautySmile gel inneholder et aktivt blekemiddel helt uden peroxider, som virker ved aktivering med kaldt LED-lys.

Gelèns fotoaktiverte aktivstoff reagerer med misfargingerne i tannemaljen, og etter kun 21 avslappende minutter vil dine tenner bli 2-9 farvetoner lysere.

 Gelen påvirker ikke ditt tannkjøtt og/eller din tannemalje. BeautySmile gel bleker dine tenner på en mild, behagelig og effektiv måte, helt uten smerter eller bivirkninger.

TRINN 1

Ta plass I stolen, Ved hjelp av en farveskala blir din nåværende tannfarve bestemt.

TRINN 2

Rengjør dine tenner i 30 sek. I mellemtiden vil t starte med å fylle den første av 3 skinner med BeautySmile gel.

TRINN 3

Terapeuten plasserer den fyldte skinnen i munnen og gelen får i kontakt tennenene. Så blir BeautySmile`s LED-lys aktivert og du slapper av i 7 min.

TRINN 4

Etter 7 min. utskiftes skinnen. En ny settes inn og dette gjentas i alt 3 ganger.

TRINN 5

Se din nye hvite tannfarge!

Pris 1490,-

Prowhitening tannblekestrips til forsterkning av tannbleking og som vedlikehold, èn pakke med 14 strips, kr 590,-

Ved kjøp av tannbleking hos oss får du redusert pris ved kjøp av Prowhitening i tillegg til behandling, og betaler kun kr 1790,- for både tannblekebehandling og Prowhitening.

Verdi  kr 2080,-

 

Book tid her

Pris: 1490 ,-

Bestill time online