Hårfjerning med laser i Oslo

Ønsker du tilnærmet smertefri hårfjerning? Er du trett av hårfjerning på ben, bikini-linje, i armhule eller andre steder på kroppen? Bli kjent med  SOPRANO ICE..

SOPRANO ICE er den nyeste og raskeste laser for permanent hårreduksjon på markedet. 

FDA godkjent.

Vi er stolte av å tilby Soprano ICE som er en revolusjonerende 810nm diodelaser plattform som gir tilnærmet smertefri og permanent hårfjerning for alle hudtyper, også solbrun hud.  Soprano Ice er raskere enn tidligere lasere og  selvfølgelig FDA godkjent.

Hvordan virker diodelaseren?

IN-Motion teknologien varmer gradvis opp hårsekkene under huden til de ikke lenger kan produsere nye hår. Ettersom laseren er i konstant bevegelse, kan behandlingsområdet være relativt stort, noe som gjør at behandlingsøktene går raskt, effektivt og karakteriseres som mindre smertefullt enn voksing.

Hvor ofte må behandling med hårfjerning gjentas?

Det er individuelt hvor mange behandlinger som er nødvendig, da dette har med hvordan den enkeltes hormonelle system fungerer. Som en pekepinn sier vi at ansikt behandles på nytt etter 4-6 uker, mens andre områder behandles med et intervall på 1-3 måneder.

Er den virkelig hårfjerning med laser smertefritt?

Ja, den nye behandlingen med Soprano ICE diodelaser er faktisk tilnærmet smertefri! Hårfjerning med bruk av laser er det bruksområdet for laser som er mest kjent og forsket på av den kosmetisk medisinske bransjen. Tusenvis av pasienter verden over har fått gleden av et liv uten uønsket hår, takket være Pain-Free, Hair-Free systemet.

Kan alle hud og hårtyper behandles?

Alle som henvender seg til oss for hårfjerning vil først gjennomgå en konsultasjon. Vår diodelaser kan behandle alle hudtyper, uansett pigmentering. Personer med mørkere hudtyper må regne med flere behandlinger.

Er det noen forberedelser som er nødvendig å gjøre før behandling?

Unngå solarium eller overdreven soling de nærmeste 2-3 uker før behandling, da dette øker risikoen for midlertidig pigmenttap. Pigmenttap etter behandling ses imidlertid kun hos ca. 1 av 100 (1 %). Behandlingen er også mer effektiv jo lysere huden er. Kombinasjonen lys hud og mørkt hår gir best resultat.

VIKTIG: Ved voksing eller epilering må det gå 6 uker før laserbehandling kan foretas

Er det nødvendig med flere behandlinger?

Kun hårsekker i vekstfase ødelegges under behandling. Andelen hår i vekstfase varierer i ulike regioner på kroppen. Behandlingen må gjentas inntil alle hårsekker i det aktuelle område er varig ødelagt. Antall behandlinger avhenger derfor av hvilken kroppsdel som behandles. For å få et optimalt resultat anbefaler vi at du gjennomfører 4 til 12 behandlinger. Noen områder samt lyse og eller tynne hår kan trenge flere behandlinger.

Hvor ofte må behandlingen for hårfjerning gjentas?

Det er individuelt hvor mange behandlinger som er nødvendig, da dette har med hvordan den enkeltes hormonelle system fungerer. Som en pekepinn sier vi at ansikt behandles på nytt etter 4-6 uker, mens andre områder behandles med et intervall på 1-3 måneder. 

 

Hele ansikt, 2600,-

Ansikt minus panne, 1800,-

Mellom øyebryn, 600,-

Overleppe, 1000,-

Overleppe og hake, 1600,-

Armhuler, 1300,-

Hele armer, 2800,-

Underarmer, 1800,-

Mage, 1500,-

Rygg, fra 2000,-

Bikinilinje, 1700,-

Brasiliansk, 2200,-

Bikinilinje og armhuler, 2500,-

Legger, 2800,-

Lår, 3300,-

Bakside lår, 1600,-

Tær, 600,-

For menn:

Hel rygg, 3900,-

Skuldre og overarmer, 2900,-

Brystkasse eller mage, 2900,-

Nakke, 1300,-

Tær, 600,-

Kinn, 600,-

Panne, 400,-

______________________________

Behøver du mer en 4 behandlinger?

Da får du en god pris på videre behandlinger:

Behandling nr. 4 – 10% rabatt.

Behandling nr. 5  – 15% rabatt

Behandling nr. 6  – 20% rabatt

Behandling nr. 10 og videre  – 30% rabatt

 

 

 

Laserbehandlinger hos oss utføres av sykepleiere og samsvar med lov om medisinsk helsepersonell i tilknytning til laserbehandlinger.

Taes forbehold om prisendringer på webside og i salong, nøyaktig pris fåes på konsultasjonstimen.

Bestill time online