SculpSure

Vi er stolte over å være den første klinikken i Scandinavia som kan tilby fettfjerning med SculpSure! Bak teknologien står det verdensledende laserselskapet Cynosure, USA.

Aldersgrense: 18 år

Konsultasjon

Konsultasjon koster kr 350,- og må tas før din SculpSure behandling. Beløpet trekkes fra en eventuell behandling. På 1. behandling blir du målt på områder hvor fettredusering skal foregå, og det foretas elektronisk måling av fettprosenten. Heretter tas bilder på vårt avanserte next motion foto video system. Behandling blir utført av autorisert helsepersonell eller sertifisert laserterapeut. Reiser du langveisfra kan vi avtale konsultasjon på telefon/sending av bilder/ Skype eller messenger.

SculpSure kan ikke benyttes dersom du er gravid, er ammende, har hormonforstyrrelser, stoffskifteproblemer, peacemaker, hjerteproblemer, for høyt blodtrykk eller om du er for overvektig. Din BMI må være under 30.

Applikatorer og områder

Èn behandling foregår med minimum 2 applikatorer pr. behandling. Områder som skal behandles gjennomgår du med din behandler. Du kan behandles med inntil 4 applikatorer per gang. Over 4 applikatorer kreer at du behandler et nytt område. Behandlingen tas 2 ganger for å oppnå best resultat, og prisene våre inkluderer 2 behandlinger med ca. 3 måneders mellomrom. Behandlingstid 25 minutter pr. område

 

Plasseringer av applikatorer kan variere fra klient til klient og tilpasses sammen med din behandler under konsultasjon.

 

SCULPSURE™. Den ultimate snarvei til din ideelle kropp! 

Ønsker du å oppnå en slankere og mer definert figur? Ring oss på 22336060 for en konsultasjon, eller mail oss på [email protected]

En laserstråle med 1060 nm bølgelengde benyttes målrettet mot fettvevet, og hever temperaturen kun i fettvevet mellom 42 ° C og 47 ° C uten å påvirke huden forøvrig (dermis). Dette gjør SculpSure i stand til effektivt å behandle områder med gjenstridig fett – på kun 25 minutter. Når fettcellene dør vil de bli eliminert og naturlig fraktet vekk av kroppens lymfesystem.

Resultater kan sees så tidlig som 6 uker, og optimale resultater etter 1. behandling sees innenfor en 12 ukers periode. I gjennomsnitt er SculpSure i stand til å redusere fettmengden med opp til 24% på èn behandling, men krever 2 behandlinger for å få et godt resultat. I våre priser er det derfor lagt inn 2 behandlinger med ca 3 mnd. mellomrom.

Kontrollert hyperthermisk fettreduksjon  
• Hever temperaturen i fettvev mellom 42 ° C og 47 ° C
• Ingen skade på hudens overflate eller omkringliggende vev.
• Contact CoolingTM teknologi (kjølende) for pasientkomfort

Kandidater som passer til å få utført SculpSure kan generelt deles i to kategorier:

 • Den første gruppe av klienter har små områder med fett  (3 cm eller mindre hvis man måler en hudfold som holdes mellom tommel og pekefinger), og disse områdene kan ikke fjernes med trening eller kosthold. Man kan bli fornøyd med at en 4 del av fettvevet reduseres og man ønsker en hurtig og ikke-kirurgisk behandling.

 

 • Den andre  gruppen har mer fett på kroppen (mer en 3 cm eller mer hvis man måler en hudfold som holdes mellom tommel og pekefinger). For denne gruppe er det mer realistisk og foreta en fettsuging, men klienten ønsker ikke å foreta et inngrep, eller har råd til å ta fri fra jobb på grunn av tid til å leges. Disse klienter er bevisste at de må ha flere enn èn SculpSure behandling for å oppnå ønsket resultat.

 

Èn behandling foregår enten med 2 eller 4 applikatorer pr. behandling, alt etter hvor stort område du ønsker behandle. En applikator tilsvarer størrelsen til en iphone5. Det er individuelt hvor mange applikatorer du behøver og det er nødvendig med konsultasjon på forhånd slik at det avtales hvor mange applikatorer du ønsker til din behandling for å oppnå best resultat og hvor lang tid vi skal sette av til din behandling.

Etter en konsultasjonstime hvor det på forhånd blir avtalt hvor mange applikatorer du ønsker, benyttes fra 2 til 4 applikatorer på hver 25 minutters behandling. Du kjenner en varmende følelse som blir etterfulgt av en kjølende følelse under huden. Sertifisert laserterapeut er tilstede under hele behandlingen og sørger for at du føler deg komfortabel. Etter behandling kan området som er behandlet føles rødt og ømt, men ikke mere enn at du straks etter endt behandling kan gjenoppta din daglige aktiviteter.  Noen kan ha en ømhets følelse i området i noe tid, hvor du «merker» at du har fått utført behandling.

Forskjellige plasseringer av 4 applikatorer. Man kan velge å fortsette behandling etterfølgende med 2 til 4 applikatorer pr. gang. Man kan maksimum behandles med 12 applikatorer.

 


 

Bildene tilhører Cynocure og må ikke kopieres uten tillatelse.

* Individuelle resultater vil variere og ingen garanti gis som følge av bilder eller video bruk eller noen uttalelser på denne nettsiden.

*Individual results will vary and no guarantee is stated or implied by any photo or video use or any statement on this web site.

STUDIER

 • Average reduction in fat volume following single treatment as measured by MRI; Clinical and Histological Evaluations of a 1060nm Laser Device for Non-Invasive Fat Reduction, John W. Decorato, M.D., FACS. Rafael Sierra, Ph.D., Bo Chen, Ph.D., Westford, MA, 2014.

 

 • Katz B, Doherty S. A multicenter study of the safety and efficacy of a non-invasive 1060 nm diode laser for fat reduction of the flanks. Paper presented at: 2015 Annual American Society for Laser Medicine and Surgery Conference; April 22-26; Kissimmee, FL.
. Average patient discomfort rating of 3.7 on a scale of 1-10; Bass L, Doherty S. Non-Invasive Fat Reduction Of The Abdomen With A 1060nm Diode Laser.Paper presented at: 2015 Annual American Society for Laser Medicine and Surgery Conference; April 22-26; Kissimmee, FL

 

Priser

SculpSure

 • Konsultasjon
  Kr: 350,-(Konsultasjon må tas før 1. behandling)30min
 • Behandling 8 applikatorer
  Kr: 7.495,-(4 applikatorer x 2 behandlinger)60min x 2
 • Behandling 12 applikatorer
  Kr: 8.995,-(6 applikatorer x 2 behandlinger)90min x 2
 • Behandling 16 applikatorer
  Kr: 9.990,-(8 applikatorer x 2 behandlinger)90min x 2

Ønsker du å delbetale? Vi tilbyr delbetaling med Svea Finans! Send oss mail eller ring for mer info.

Ansatte som utfører behandlingen

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.