Onda

Onda er det første systemet i verden som bruker Coolwaves (spesielle microbølger) for å reduse fettansamlinger og cellulitt på en trygg, effektiv og ikke-invasiv måte.


NYHET! Vi er stolte over å være en av de første klinikkene i Skandinavia som kan starte å behandle med maskinen som vant Aesthetic Industry Awards 2018!

 

Helt ny maskin fra Deka laser – microbølger for fettreduksjon, hudstramning og cellulitt. Dette er kalde bølger som går ned i huden og varmer opp nedfra og opp i huden. Behandlingen passer til alle type hudfarger. Huden kjennes kald ut på utsiden, mens mikrobølgene trekkes ned i subcutis og varmer opp fra undersiden og opp i overhud.

Microbølge teknologien er helt ny i verden og anses som en revolusjon innen kosmetiske kroppsbehandlinger uten kirurgi. Mikrobølgene går løs på fettcellene, den varmer opp membranen, slik at den blir myk og slipper ut fettcellene. For hver behandling ødelegges opp mot 40-70 % av fettcellene.
80% av mikrobølgene går ned i subcutis (fettlaget) de resterende 20% går ned i epidermis og dermis, resultatet er en oppbygging av kollagenet som igjen bidrar til en strammere og fastere hud.

ONDA har vært på markedet i knapt ett år, og allerede kan ONDA skryte av internasjonal anerkjennelse.

Fra Aesthetic Guide mottok den «The Aesthetic Industry Award» i Las Vegas for beste teknologi i 2018, og under «The Aesthetic and Anti-Aging Medicine World conference in Monte Carlo» ble den hedret som den beste non-invasive teknologien for figurforming.

  

Onda mikrobølger kan brukes til:

 • Fettreduksjon
 • Skintightning (hudstramning)
 • Cellulitt

Hvor mange behandlinger trenger jeg og hva er et område?

Et område er 15x 15 cm, man trenger ofte 4-6 behandlinger. Mellom hver behandling må det gå mellom 15-20 dager. Fettcellene renses ut av kroppen via lymfesystemet og nyrene. Vi anbefaler derfor at man drikker 2-3 l vann for å hjelpe kroppen og kvitte seg med døde fettceller. Likeså kan man hjelpe kroppens prosess ved å massere 2 min morgen og kveld på området som har blitt behandlet.

Nedetid etter behandlingen?

Det er ingen nedetid etter en behandling og kan gjøre hva som helst etter behandling. Man kan kjenne noe varme og rødme i området rett etter behandlingen men er ikke smertefullt. Dette forsvinner etter noen timer. Behandlingstiden pr. område varier fra 9-15 minutter avhengig av styrke og hvor man behandler.
Etter behandling kan man kan gå rett tilbake på jobb- eller gå ut å trene uten at man utsetter seg selv for noen fare.

Kontraindikasjoner:

Hjertekar sykdommer, diabetes, nyre og lever sykdommer, gravide og ammende, hvis du har fjernet/redusert lymfeknuter, implantat på området som behandles, fjerne høreapparat.

Hvordan fungerer den?

Lokalisert fett – Coolwaves penetrerer dypt og skiller membranene fra underhuds fettcellene. Løsningen blir senere drenert vekk og stimulerer den fysiologiske metaboliske prosessen.

Cellulitt – Coolwaves fokuserer effektivt på bindevevet mellom fettcellene i de mer avanserte nivåene av cellulitt.

Hudoppstramming – Coolwaves induserer en umiddelbar krympning av kollagenfibrene i dermis og stimulerer produksjonen av nytt kollagen, og gjør vevet mer kompakt og tonet.

 

Det er 21 års aldersgrene på Onda behandlinger hos oss. For mer informasjon om Onda, kontakt oss for en konsultasjon.

Priser

Kropp

 • 1 område
  Kr: 1990,-(15 x 15 cm)30min (60min ved førstegangsbehandling)
 • 1 område - KUR 5 behandlinger (spar 15%)
  Kr: 8450,-(15 x 15 cm)30min
 • 2 områder - KUR 5 behandlinger (spar 20%)
  Kr: 15920,-(15 x 15 cm)30min
 • 3 områder - KUR 5 behandlinger (spar 25%)
  Kr: 22380 ,-(15 x 15 cm)45min
 • 4 områder - KUR 5 behandlinger (spar 30%)
  Kr: 27860,-(15 x 15 cm)60min

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.