LPG Endermologie

Eger Skin Clinic introduserer LPG toppmodellen LPG CELLU M6. Nyeste metode Lipomassage starter fettreduseringen allerede etter 15 min!

Kr: 990,-

(Selve behandlingen med LPG-maskin tar 35min)60min
Aldersgrense:

LPG Endermologi er verdens ledende behandling for figurforming og cellulitter. Hver dag starter 100.000 nye personer i 95 forskjellige land en Endermologi-behandling, noe som skyldes de gode resultatene. I tillegg er behandlingen svært behagelig.

Endermologi er en unik patentert massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakumsug masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning.

Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt fettvevet minsker.


Hva gjør en endermologi-behandling?
Bilde:@RMABEAUTY under LPG – kur på klinikken.

 

  • Bedrer kroppens form og volum via fettredusering og oppstramming av huden
  • Fjerner cellulitter, på grunn av virkningen den har på overhuden, underhuden og bindevevet
  • Øker blodgjennomstrømningen og dermed fjerning av avfallstoffer
  • Reduserer vannopphopning i kroppen via stimulering av det venøse og lymfatiske drenasjesystem
  • Stimulerer cellefornying og fjerning av døde hudceller

 

 

 


Sophie Elise før LPG-behandling på Eger Skin Clinic

Cellulitter og slapp hud

Endermologi er per i dag den eneste behandlingen som reduserer cellulitter effektivt og gir spenstigere hud med gode resultater.

Hvor lenge varer en behandling? Behandles kun problemområdene?

En behandling varer ca 35 min hvor man fokuserer på problemområdene, men resten av kroppen behandles også for å stimulere sirkulasjon og lymfedrenering.

Hvor lenge holder resultatet?

Dette gir varige forandringer i vevet, dersom vedlikeholdsbehandlinger fortsetter. Alder, livsstil, kosthold og hormonelle betingelser påvirker naturligvis resultatet.

Hvordan føles behandlingen? Gjør det vond?

Det føles som en vanlig massasje. De aller fleste opplever behandlingen som veldig behagelig. Behandlingen og styrken tilpasses individuelt.

Hvordan føles det etter behandling?

De fleste pasienter føler seg veldig avslappet og mange får et energikikk etterpå. Man bør i hvert fall drikke to liter vann om dagen i behandlings perioden da utskillelsen av avfallstoffer vil være større da lymfesystemet i kroppen er stimulert.LPG etter fettsuging

Etter fettsuging anbefales Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Lymfesirkulasjonen økes og driver lettere ut avfallstoffer og overflødig væske. Huden leges fortere og blir smidigere. Mange kjente plastikkirurger verden over bruker denne metoden i kombinasjon med fettsuging.

Er det gunstig med endermologi etter fettsuging, mageplastikk?

En stund etter liposkuptur anbefales Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Man øker også lymfedreneringen. Avfallsstoffer samt overflødig væske drives lettere ut. Huden leges fortere og huden får en smidigere og jevnere hudstruktur. Man behandler også bukplastik med godt resultat etterpå. Hevelse kan reduseres og evt økning i lymfe væske kan drives mer effektivt ut med Endemologi. Arret leges bedre og blir ikke så hardt pga at Endemologi behandlingen bedrer og forstrekker fortettet bindevev. Gamle arr som en opplever harde og stygge kan mykes opp med Endemologi og bli mindre fremtredende.

Etter ansiktsløft

Ansiktsløftninger kan også behandles 2-3 uker etter operasjon. Sirkulasjonen øker og dreneringen leger sårene bedre, huden strammes opp og lymfedreneringen gjør at hevelse kan reduseres.

Hvor lang tid tar det fra man har tatt en liposkulptur til man kan få behandling?

Ca 4 uker etter operasjonen kan man begynne behandlinger. Man trenger alt fra 5-10 behandlinger.

Kan en behandles selv om en er gravid?

Det er ingen rapporter som tilsier at det er farlig å bruke Endermologi under graviditet, men en anbefaler som ved mange andre typer behandling å ikke behandle gravide.LPG MEDISINSK BEHANDLING

LPG er effektiv for tilstander som fibromyalgi og hjelper pasienter som har nakke / skulder plager, idrettsskader og andre smertetilstander i muskler / ledd.

Våre sykepleier kan veilede deg om medisinsk LPG er nyttig nettopp for deg.

Hvor mange ganger behøver jeg og hvor ofte?

Hvor mange behandlinger som trengs, varierer fra person til person. Synlige endringer kommer oftest etter 6-7 behandlinger. Men ca 15 behandlinger er det vanligste for et optimalt resultat. Dette gjelder ikke liposkulptur pasienter. Da er det som regel nok med 4-5 behandlinger på en mnd. Vanligvis går man 2 ganger i uken, og 1-2 ganger i mnd til vedlikeholdsbehandlinger. Les mer her.

Spør oss om klippekort! Da får du 50% rabatt på hver 6. LPG behandling!
Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.