Kleresca®

Kleresca® jobber med å utvikle ikke-invasive behandlinger til en rekke hudlidelser. Kleresca®s behandlinger er basert på en ny dermatologisk teknologi, som genererer fluorescerende lys, som stimulerer hudens egen regenerering på cellenivå.


Kleresca®  går foran i utviklingen av ny teknologi til behagelige, effektive og sikre hudbehandlinger.


Som den første virksomhet i verden tilbyr de en banebrytende teknologi, der de anvender fluorescerende lys til å stimulere hudens egne biologiske og regenererende prosesser. Teknologien, hvis vitenskapelige navn er photobiomodulation eller blot PBM, hjelper til å skape balanse i huden på cellenivå.

Kliniske studier har vist, at PBM bidrar til å eliminere skadelige bakterier, som kan forårsake betennelse, øker produksjonen av kollagen, som reduserer rynker og ardannelse, samt minsker porestørrelsen, så huden ser friskere og sunnere ut. Alt sammen med høy sikkerhet og effekt.
Teknologien kan benyttes til estetiske behandlinger (hudforyngelse) samt terapeutiske behandlinger (akne).

Kleresca® Acne Treatment – Bruk av fluorescerende lys til behandling av din akne

En ny akne behandling

Akne kan være smertefullt.  Derfor bør behandlingen ikke være det. Hvis du søker en ny, effektiv og sikker behandling er Kleresca® Acne Treatment kanskje den rette. Studier viser, at behandlingen demonstrerer langvarige resultater uten behov for bekymring. Kontakt klinikken og finn ut av om denne behandling vil være den rette for deg.

Hva er Kleresca® Acne Treatment

Kleresca® Acne Treatment er vitenskapelig dokumentert og bygger på en unik lysteknologi (photobiomodulation eller blot PBM), som bruker fluorescerende lys til å stimulere hudens egne fornyelsesprosesser.

Når pasienten legger seg på behandlingsbenken og det blå lyset fra lampen treffer gelen, starter en prosess, hvor gelens spesielle molekyler (kromoforer) konverterer det blå lyset fra lampen til fluorescerende energi, som stimulerer hudens fornyelsesprosesser og booster dannelsen av kollagen.

Kleresca® Acne Treatment bekjemper de faktorer, som forårsaker akne og reduserer sannsynligheten for ardannelse.

 • Dreper de bakteriene som forårsaker akne acnes
 • Reduserer betennelse
 • Normaliserer celleaktivitet
 • Reduserer arrdannelsen ved å øke kollagenproduksjonen

Slik gjennomføres behandlingen

Behandlingen utføres to ganger i uken i seks uker. Kleresca® Acne Treatment er skapt til å gi deg en behagelig og komfortabel behandling med stor effekt og minimal nedetid.

Huden renses, og Kleresca® Acne Treatment-gelen påføres. Gelen belyses i 9 minutter med Kleresca®s multi-LED-lampe. Når det blå lyset fra lampen treffer gelen, starter en prosess, hvor gelens spesielle molekyler (kromoforer) konverterer det blå lyset fra lampen til fluorescerende energi, som stimulerer hudens fornyelsesprosesser. Etter 9 minutter fjernes gelen, og huden påføres alminnelig fuktighetskrem.

Langtidsvirkende effekt

Du bør kunne se synlige forbedringer av din hud gradvis som de dypere lagene reagerer. Huden kommer i balanse og gjenopprettes i løpet av behandlingen (normalt mellom uke 4 og 6).

Når behandlingen er avsluttet, fortsetter huden å arbeide og du kan forvente å oppleve ytterligere forbedringer.

Hvem er behandlingen egnet til?

Kleresca® Acne Treatment er egnet til pasienter med moderat til alvorlig akne, særlig pasienter med betente lesjoner. Behandlingen kan utføres i ansiktet, samt på ryggen og brystet.

 

Informasjon om sikkerhet

Kleresca® Acne Treatment består av en kombinasjon av gel og lys. Gelen absorberes eller nedbrytes ikke av huden, det er ingen nedbrytning av celler, og lyset virker stimulerende på huden. Det er en mild, behagelig behandling med høy effekt, som kan brukes av de fleste pasienter.

Kleresca® Acne Treatment har en god sikkerhetsprofil. Bivirkningerne, som ses hos noen pasienter, er forbigående og kan omfatte rødme og hyperpigmentering (f.eks. tydeligere fregner) samt lysning av hår, hvis gelen kommer i berøring med f.eks. øyenbrynene.

Vi anbefaler at du snakker med personalet på klinikken om eventuelle bivirkninger, innen du påbegynner behandlingen.

Ekspertresultater

I kliniske forsøk har Kleresca® Acne Treatment vist høy effekt, særlig på pasienter med moderat til svært betent akne.

 • 89% responsrate (patienter med ≥ 1 IGA*-grads forbedring) (*IGA: Investigators Global Assessment)
 • Det ble ikke rapporteret noen alvorlige bivirkninger
 • Alle bivirkninger var forbigående og krevde ikke behandling på klinikken
 • Det er blitt påvist at det er en vedvarende effekt av behandlingen i minst 6 måneder, hvor forbedringen på to IGA grader eller mer fra det første forsøk ble fastholdt hos 92 % av pasientene. Ingen pasienter vendte tilbake til utgangspunktet.

 

Før og efter Kleresca® Acne Treatment

Kleresca® Acne Treatment er udelukkende tilgengelig på sertifiserte klinikker. Få flere opplysninger om behandlingen på www.kleresca.dk.

 

Fakta om akne

Hva er akne?

Akne er en av de hyppigste dermatologiske lidelser. Den kan forårsake synlige arr som ikke forsvinner. Åtte ut av ti personer opplever problemer med akne på et eller annet tidspunkt i deres liv, og selvom det ofte er verst i tenåringsårene, kan akne vare inn i voksenlivet.

Forskerne kan ikke med sikkerhet si, presis hvordan akne oppstår, men man mener, at lidelsen forårsakes av en kombinasjon av minst fire hendelser:

 • For stor talgutskillelse
 • Tilstopning av porer
 • Tilstedeværelse av P. Acnes
 • Betennelse

 

Myter om akne

Det er mange som har en mening om akne og om hva man bør, og ikke bør gjøre for at slippe de irriterende utbruddene. Mye av det folk går og sier, er faktisk bare myter, det ikke har noe vitenskapelig grunnlag.

Hvis du sliter med akne, kan du trøste deg med at det ikke er din skyld. Det er en sykdom og Kleresca® Acne Treatment ble utviklet for å hjelpe deg.

Du skal be din ansvarlige lege om hjelp til at finne den beste løsning mot din lidelse.

En kur med 12 behandlinger er det optimale. Her kan man ta 2 behandlinger under ett besøk på klinikken.

1. behandling kr 1590,-
6. behandlinger kr 8900,- (sparer 640)
8. behandlinger kr 11900 (sparer 820)
10. behandlinger kr 14900 (sparer 1000)
12. behandlinger kr 17690 (sparer 1390 i forhold til fullpris)

References

 1. PCL-K1005-001-11. LEO Pharma – Data on file.
 2. In vitro release test. LEO Pharma – Data on file.
 3. Kleresca® Acne Treatment Instructions for Use.
 4. Nikolis, A. et al. An extension of a multicentre, randomized, split-face clinical trial evaluating the efficacy and safety of chromophore gel-assisted blue light phototherapy for the treatment of acne. Int J Dermatol 2017 (In press).
 5. Endothelial cell study. LEO Pharma – Data on file.
 6. Kleresca® Skin Rejuvenation Instructions for Use.
 7. Antoniou, C. et al., A multicenter, randomized, split-face clinical trial evaluating the efficacy and safety of chromophore gel-assisted blue light phototherapy for the treatment of acne. Int J Dermatol 2016; 55: 1321 – 1328.
 8. Nikolis, A., et al. A randomized, placebo-controlled, single-blinded, split-faced clinical trial evaluating the efficacy and safety of KLOX-001 gel formulation with KLOX light-emitting diode light on facial rejuvenation. Clin. Cosmet. Investig. Dermatol, 2016; 9: 115 – 125.
 9. Nielsen, M. E., et al. Introducing: photobiomodulation by low energy chromophore-induced fluorescent light. Mechanisms of Photobiomodulation Therapy. In IV, SPIE Photonics West BIOS, San Francisco 28 January – 2 February 2017.
 10. Suh DH, Kwon HH. What’s new in the physiopathology of acne. BJD 2015 Jan 24. doi: 10.1111/bjd.13634. [Epub ahead of print]
 11. Zouboulis CC, Bettoli V. BJD 2015 Jan 17. doi: 10.1111/bjd.13639. [Epub ahead of print
 12. Bhate K, Williams HC. Epidemiology of acne vulgaris. BJD 2013;168:474-485
 13. O’Daniel, T. G. Multimodal management of atrophic acne scarring in the aging face. Aesthetic Plast. Surg. 35, 1143–50 (2011)
 14. Bock, O., Schmid-Ott, G., Malewski, P. & Mrowietz, U. Quality of life of patients with keloid and hypertrophic scarring. Arch. Dermatol. Res. 297, 433–8 (2006)
 15. Cotterill, J. A. & Cunliffe, W. J. Suicide in dermatological patients. Br. J. Dermatol. 137, 246–50 (1997)
 16. Veith, W.B., Silverberg, N.B., The association of acne vulgaris with diet, Cutis, 88(2):84-91 (2011)
 17. Danby, W., Acne: Diet and acnegenesis, Indian Dermatol Online J., 2011; 2(1):2-5

Kleresca® Skin Rejuvenation – Hudforyngelse i et nytt lys

Kleresca® Skin Rejuvenation er en behagelig hudforyngende behandling, som er utviklet til å stimulere din huds egne biologiske prosesser. Behandlingen er vitenskapelig dokumentert og bygger på en unik lysteknologi, som er inspirert a av naturens fotosyntese, hvor planter bruker solens lys til å danne sukker og oksygen. Teknologien – også kalt photobiomodulation (PBM) forbedrer hudens tekstur.

 

Kliniske studier har vist, at Kleresca® Skin Rejuvenation øker produksjonen av kollagen med ca. 400%*

 

Kleresca®: Effekt uten kompromis

 • INSPIRERT AV FOTOSYNTESEN

Det nyskapende ved Kleresca® Skin Rejuvenation-teknologien ligger i dens evne til å generere fluorescerende lys, som stimulerer huden til å danne mer kollagen.

 • STIMULERER HUDENS EGEN REGENERERING PÅ CELLENIVÅ

Det fluorescerende lys trenger ned i hudens dypere lag og stimulerer de naturlige helings- og regenereringsprosesser, hvilket bl.a. øker kollagenproduktsjonen.

 • KOLLAGENØKNING PÅ CA. 400%

Kliniske studier har vist, at Kleresca® Skin Rejuvenation øker produktionen av kollagen med ca. 400%*.

God sikkerhedsprofil

Kleresca® Skin Rejuvenation har en god sikkerhetsprofil med kort eller ingen nedetid. Bivirkningerne, som ses hos noen pasienter, er forbigående og kan omfatte rødme, hevelse og hyperpigmentering (for eks. tydeligere fregner). Hvis det overhodet forekommer bivirkninger, så påvirker de pasienter forskellig. Vi anbefaler alltid, at du snakker med din ansvarlige lege, før du begynner på en behandling.

Fordelene ved Kleresca® Skin Rejuvenation  

Behandlingen forbedrer hudkvaliteten, da den:

 • Fremmer kollagenproduksjonen
 • Reduserer porestørrelsen
 • Fjerner fine linjer
 • Reduserer ardannelse

I alt gir disse forandringene en samlet bedring av hudens kvalitet og struktur. Forbedringer som pasientene selv beskriver som en hud med en friskere og flottere utstråling. Dessuten er det blitt påvist, at forbedringene av huden fortsetter, selv etter endt behandling.

 

Hvilke områder kan behandles?

Kleresca® Skin Rejuvenation har vist en god effekt, når den brukes til ansiktsbehandling. Den kan også, med god effekt, anvendes på hals, décollete og hender.

Hvordan foregår behandlingen?

 

Hvor hurtigt kan jeg se resultater av behandlingen?

Noen pasienter opplever en forbedring etter bare en enkelt behandling. Fordi Kleresca® Skin Rejuvenation stimulerer hudens biologiske prosesser på cellenivå, vil forbedringene fortsette, selv etter at alle fire behandlinger er avsluttet.

Hvor lang tid vil resultatene holde?

Du bør oppleve vedvarende synlige forbedringer av huden gradvis som hudens mange lag begynner å reagere på behandlingen. Hudens helingsprosess fortsetter, selv etter at behandlingen er avsluttet. Resultatene varierer fra pasient til pasient, avhengig av hudens kvalitet og om behandlingen kombineres  med andre behandlinger.

Hva er første skritt?

Bruk den første konsultasjon hos din hudterapeut for å høre om fordelene ved Kleresca® Skin Rejuvenation, om behandlingen passer til din hudtype og hvordan den virker i kombinasjon med andre behandlinger. Din terapeut vil også informere detaljert om behandlingsforløpet så du kan planlegge dine behandlinger.

Før og efter Kleresca® Skin Rejuvenation

Fjerner fine linjer

Reduserer porestørrelse

Fremmer kollagenproduksjonen

En kur med 6 behandlinger er det optimale.

1. behandling kr 1890,-
4. behandlinger kr 6900,- (sparer 660 i forhold til fullpris)
6. behandlinger kr 10400 (sparer 990 i forhold til fullpris)

Jeg var 12 år da jeg begynte å få mine første kviser. Stadig vekk fikk jeg høre at de ville gå bort, men i en alder av 17 begynte jeg å gå lei.

Jeg dro flere ganger til legen, men kvisene forsvant ikke. Etter hvert brydde jeg meg ikke så mye om å ha kviser lenger, men da jeg dro på utveksling til Australia ble huden min enda verre. Jeg fikk mange kviser og dette førte også til en del arr. Jeg mistet mye selvtillit som førte til at jeg blant annet slet med å gå uten sminke. Jeg ville bare gjemme ansiktet mitt. Gjennom et familiemedlem fikk jeg greie på Kleresca kvise behandling, og fikk tilbud om å prøve det ut. For å være ærlig hadde jeg ikke mye tro på det. Jeg hadde prøvd så mye tidligere at det virket håpløst å bli kvitt kvisene.

Men, jeg bestemte meg før å prøve det ut allikevel. Det kom ikke noen store resultater med det første, men huden min føltes alltid mye friskere etter hver behandling. Med andre behandlinger har huden min ofte blitt veldig tørr, men nå opplevde jeg bare å få en glød. Etter å ha fullført alle behandlingene, var huden min mye bedre. Antall kviser var redusert og jeg ventet i spenning de neste ukene for å se de ordentlige resultatene.

Nå er det nesten 12 måneder siden jeg hadde min siste behandling og jeg får nesten ikke kviser lenger! Jeg har faktisk stoppet å bruke sminke siden jeg synes huden min er finere uten. Takket være Kleresca trenger jeg ikke lenger å skjule ansiktet mitt, men kan vise det stolt frem.

- Kristine, 18år, Asker

Priser

Kleresca® Acne Treatment

 • 1 behandling
  Kr: 1590,-45min
 • 6 behandlinger
  Kr: 8900,-45min
 • 8 behandlinger
  Kr: 11900,-45min
 • 10 behandlinger
  Kr: 14900,-45min
 • 12 behandlinger
  Kr: 17690,-45min

Kleresca® Skin Rejuvenation

 • 1 behandling
  Kr: 1890,-30min
 • 4 behandlinger
  Kr: 6900,-30min
 • 6 behandlinger
  Kr: 10400,-30min

Ansatte som utfører behandlingen

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.