Fotona Laser

Hudoppstramming - Hudfornyelse - Fettsmelting

Aldersgrense: 18år

NYHET PÅ EGER SKIN CLINIC – TIGHTSCULPTING!

Hva er TightSculpting?

TightSculpting er en unik fler- bølgelengdet, ikke-invasiv behandling for fettredusering -og hudoppstramming som kan utføres på alle kroppsområder OG dobbelthake.

TightSculpting med Fotona Dynamis Pro Laser. Courtesy of: Adrian Gaspar, MD

 

STEG 1: DYP hudoppstramming og fettreduksjon med PIANO® pulse.

The unique, super long Nd:YAG pulse mode is designed for homogenous tissue heating comfortably, safely and rapidly, by concentrating energy delivery to subcutaneously stimulate metabolism of fat cells, leaving the epidermis intact.

STEG 2: Forbedring av hudoverflaten og slapp hud med SMOOTH® pulse.

The second stage consists of a revolutionary non-ablative Er:YAG SMOOTH® mode, ideal for skin tightening. The intense, controlled surface tissue heating stimulates collagen remodeling and initiates neocollagenesis. The effects result in an overall improvement of laxity and elasticity in the treatment areas.


Fotona 4D Laser Facelift

Denne behandlingen forbedrer

 • Slapp hud
 • Linjer
 • Rynker
 • Volumtap
 • Ujevn hudtone

 

Fotona 4D Facelift jobber med laser i ansiktet samt på innsiden av kinnene (intra oral tightening), som gjør av vevet strammes opp også fra innsiden av ansiktet. Dette gjør at behandlingen får en svært oppstrammende effekt sammenliknet med andre behandlinger på markedet, med kort nedetid.

Behandling foregår over 4 steg:

Step1: SMOOTH® (Intra-Oral-Oppstramming) – Gjenoppretter volum i slappe/ hengende områder for et umiddelbart løft.

•Step 2: FRAC3® (Hudfornyelse) – Stimulerer kollagenproduksjonen for å stramme opp ansiktsvevet.

•Step 3: PIANO® (Hudoppstramming) – Reduserer pigmentering, arr og rynker for bedre tone og tekstur.

•Step 4: SUPERFICIAL™ (Light Peel) – En lett micro- laser peel som minimerer fine linjer og porer.


Deep peel
 • Svært oppstrammende behandling
 • Reduserer linjer
 • Reduserer rynker
 • Reduserer aknearr
 • Jevner ut hudoverflaten/hudtonen
Medium peel
 • Behandlingen virker oppstrammende
 • Reduserer linjer
 • Reduserer aknearr
 • Gir en jevnere hudoverflate og hudtone
Light peel
 • Ideell behandling for reduksjon av porer
 • Reduksjon av fine linjer
 • Reduksjon av pigmenterte områder

Dette er en unik, trygg og skånsom laserbehandling.

Smooth Eye

Det perfekte alternativ til fillers under øyne. Fotona Smooth Eye er laserbehandling av området rundt øyne som virker svært oppstrammende, rynkereduserende og er fin for mørke rander og poser under øynene.

Laserbehandlingen utføres etter lokal bedøvelse, man kjenner som regel lite til selve behandlingen. Smooth Eyes er anbefalt opp til 4 ganger for å få det optimale oppstrammende resultat.

Priser

 • FOTONA 4D Face lift - Kur
  Kr: 16.990,-(4 behandlinger)60min
 • FOTONA Light peel
  Kr: 3990,-60min
 • FOTONA Medium peel
  Kr: 5990,-60min
 • FOTONA Deep peel
  Kr: 7900,-60min
 • FOTONA Smooth Eye
  Kr: 3990,-45min
 • FOTONA Smooth Eye - Kur
  Kr: 12900,-(4 behandlinger)45min
 • FOTONA Oppstramming hake
  Kr: 3990,-45min
 • FOTONA Fettsmelting dobbelthake
  Kr: 4290,-45min
 • Fotona Fettsmelting dobbelthake - Kur
  Kr: 10940,-(3 behandlinger)45min
 • FOTONA Fettsmelting Kropp
  Kr: 6990,-(1 område)60min

Ansatte som utfører behandlingen

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.