Hudpleie

Gjennoppliv grå og gusten hud med en av våre behandlinger
Gir fukt, næring og en fornyet glød til huden din.


VISIA er et avnasert kamerasystem som scanner hudens lag ned i dybden, Med hudanalyse med VISIA kan vi forutse hvordan huden din kommer til å se ut om noen år.

 

Med dette systemet kan vi kartlegge hvilke behandlinger og produkter som er egnet din hud og på denne måten skreddersy et spesialdesignet behandlingsprogram for deg.

 

Med Visia hudanalyse kan vi se fremtidige:

 •     Pigmentflekker (melasma)
 •     Blodkar
 •     Rynker
 •     Solskader
 •     Rynker

Din hud fotograferes og analyseres VISIA sitt avanserte system, dette gir et helhetlig bilde av hudens helsetilstand  både på hudoverflaten og nedover i hudlagene. Denne metoden vil også gi oss en mulighet å dokumentere effekten av behandlingen underveis i prosessen.

Når hudanalysen er gjort, skreddersyr vi et hudpleieprogram på bakgrunn av funnene vi har gjort i hudanalysen

På denne måten kan man avdekke hudskader som fortsatt ikke er synlige med blotte øyet. Vi måler også eventuelle hudproblemer, slik som f.eks. solskader, rynker, porer og arr.

Klassisk ansiktsbehandling

Velkommen til en klassisk hudpleie hvor huden blir renset i dybden. Denne behandlingen er fin for alle hudtyper.

Dette er den perfekte førstegangsbehandling.


Eger Skin Facial

En klassisk hudpleietime tilpasset alle hudtyper

Først får du en grundig hudanalyse, så følger forsiktig damp og utrensing, eventuelt fjerning av sorte prikker om du ønsker det, deretter peeling og en herlig avslappende ansiktsmassasje. Du slapper av med en maske etter din hudtype, og vi avslutter med lett ansiktsmassasje og krem.

Voilà og huden din er klar og frisk med fornyet glød!

 


Eger Skin Pore Detox

 

Ansiktsrens som går mer i dybden.

Renser huden for komedoner og sorte prikker, og gir en glatt og ren hud. Vi bruker PCA Detox Gel med sine enestående poresammentrekkende og rensende egenskaper. Det benyttes, damp, utrensing, massasje og maske. Suveren  i forkant av en kjemisk peeling hvis du har en hud med synlige porer!

 


 

Eger Skin Sensitive + LED

Spesial ansiktsbehandling som styrker hud med rosacea, perioral dermatitis, og sensitiv hud.

Inkluderer skånsom rens uten SLS (sulfater), beroligende maske og Opera Mask LED lysterapi. Avsluttes med veiledende informasjon om hvordan pleie en sensitiv hud hjemme.

 

 


Eger Skin Facial Special for Men

 

Ansiktsbehandling med rens, ansiktsmassasje, utklemming og peelingbehandling spesialtilpasset for menns hudtype, og tas hensyn til skjeggvekst.

Frisker opp, renser og glatter ut huden. Huden boostes med spesialmaske med fruktsyrer og enzymer, og får gjenopprettet glatthet og fantastisk glød! Perfekt for deg som vi se bra ut til en viktig anledning.

 

 

 


Eger Skin Signature Facial

Dyprens og intens fuktbehandling med innslusing av aktive ingredienser ved hjelp av galvanisk svakstrøm og LED Lys terapi.

Renser huden i dybden, og LED lys trenger ned i dypere hudlag og virker på cellenivå. Du får boost av nye hudceller med energi og næring og huden din vil få en flott og sunn utstråling.

Inkluderer radiofrekvens med Venus Freeze, oppstrammende og hudfornyende ansiktsbehandling. Hudoppstramming med multipolar Radiofrekvens og magnetiske pulser (MP ²). Også for sensitiv hud.
Behandlingen inkluderer en mild mandelsyrepeel egnet for din hudtype.


 

 

Dermapen Collagen Induction Therapy – en avansert form for microneedling.  

Reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstanden allerede etter første behandling.

En ny generasjon behandling med fantastiske resultater. Så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandling.

Bruksområder:

 • Oppstramming av huden, hudforbedring
 • Pigmenteringer
 • Akne-arr
 • Fine linjer, eks. rundt øyne og munn
 • Forminsker store porer
 • Jevner og myker opp strekkmerker
 • Bedring av kirurgiske og traumatiske arr
 • Ny glødende hudoverflate

Dermapen er en automatisert micro needling-behandling

Er en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper og pigmentforandringer og gir klinik beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, og forbedrer skadet og brent hud og har en oppstrammende effekt på huden.

Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles.

Effekten skjer gradvis etter hver behandling. 3-5 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6. uke og det tar ca 30-45 minutter å behandle et ansikt.

Dermapen-behandlinger er uten bivirkninger og nedetid, og det er minimal til ingen smerte i forhold til andre behandlinger.

Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød i huden. Dette vil forsvinne i løpet av det første døgn, og du kan bruke make-up igjen etter 24 timer. Du vil ikke flasse, bli sår o.l. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.

De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er produkter med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet. Basert på naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Tilsammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud.
Dermapen er kjempegod til behandling av slapp hud på hals og solskader hud på bryst

Denne behandlingen skal ikke brukes på personer med:

 • Pågående akne (ta kontakt for andre behandlinger)
 • Betennelse i huden
 • Eksem/ herpessår
 • Akne rosacea/ dermatitis
 • Gravide/ ammende 
 • Alder under 16   

 

 


Dermapen Light med mandelsyrepeel  & Led lys terapi


Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter første behandling.

Behandlingen inkluderer en mild mandelsyrepeel egnet for din hudtype.
Avsluttes med intens fuktbehandling med maske, og rødt lys roer ned huden ved hjelp av LED Lys terapi.

LED lys trenger ned i dypere hudlag og virker på cellenivå. Du får boost av nye hudceller med energi og næring og huden din vil få en flott og sunn utstråling!

HydraFacial gir umiddelbare og langvarige resultater som du kan se og føle


Dyprens + Peel: Få frem et nytt lag av frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller.

Fjerning + Hydrering: Fjerner urenheter fra porene og suger ut hudormer med smertefri vakum. Tilførsel av fukt med essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden!

Tilfør + Beskytt: Tilfører og fyller huden med antioksidanter og peptider – Beskytter og gir en frisk hud med ny glød!

Hva er HydraFacial? 

HydraFacial er en oppkvikkende behandling som tar ca 35 minutter. Det gir langvarig hudhelse og kan skreddersys for å møte de spesifikke behovene til alle hudtyper. Det gir øyeblikkelige, merkbare resultater uten nedetid eller irritasjon. HydraFacial-behandlingen fjerner døde hudceller og trekker ut urenheter samtidig som den bader den nye huden med rensende, fuktighetsgivende og fuktighetsgivende serum. Behandlingen er beroligende, forfriskende, ikke-irriterende og umiddelbart effektiv

Hvorfor er HydraFacial bra for min hud? 

Hydrering er grunnlaget for sunn, strålende hud. Irritasjon av huden har vist seg å øke tegn på aldring. HydraFacial er en fuktighetsgivende og ikke-irriterende behandling.

Er jeg riktig kandidat for behandlingen? 

HydraFacial er designet for alle hudtyper. Selv den mest følsomme huden tåler lett HydraFacial-behandlingen. Din hudpleier kan velge spesifikke behandlingsserum og / eller tilpasse behandlingen for dine unike hudforhold og behov. Rådfør deg med hudpleier for hudanalyse  og sensitivitetstest.

Hvilke resultat kan jeg forvente? 

Mange klienter rapporterer å se synlig hudforfining og en jevn, strålende hudtone etter bare én behandling. De jevne resultatene og hydrering kan vare 5 til 7 dager eller enda lenger. Vi tror ikke på raske løsninger, så en behandling per måned anbefales for å forbedre utseendet på fine linjer, rynker, brune flekker, fet og tett hud.

 

LED lysterapi

Dette er en effektiv behandling som stimulerer veksten av nytt vev og produksjon av kollagen i underhuden også kalt LLLT (Low-Level Laser Therapy)

Denne hudbehandling har medisinsk lys som demper irritasjon i huden. Fin for alle hudtyper og spesielt for Perioral Dermatitis, eksemhud og Rosacea.

Det blå lyset er antibakterielt og fjerner skånsomt bakterievekst i huden. Rødt lys fremmer kollagenproduksjonen og er helende.
Behandlingen er sikker og smertefri og er velegnet til alle hudtyper.

 

PLASMAPEN
Revolusjonerende Plasmateknologiske Hudbehandlinger

«Soft-kirurgiske» behandlinger med ny og innovativ plasmateknologi kan benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigmenteringer, arr, tatoveringer, føflekker, vorter og utglatting av linjer og dypere rynker. 

 

Hva er Plasmalift?

Plasmalift med Medical Plasmapen 2, (også kalt fibroblast, fibroblastlift, plasma skin tightening, Plexr osv), virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma.  Nitrogengass omdannes til plasmaenergi hvilket resulterer i sublimasjon/fordampning av huden. Resultatet ses umiddelbart. Plasmapen 2 tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid. Plasmalift teknologien leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår. Det er ingen kutting i huden eller blødning under behandling da man kun jobber i det øverste hudlaget.

 

 • Plasma teknologi er en innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger.
 • Plasma teknologi tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid.
 • Plasma teknologi leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår.
 • Soft kirurgi – øyelokksløft (Blefraroplastikk)
 • Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å operere på områder med tynnere hud som øyelokk(øvre og nedre) og hals.
 • Oppstramming av huden på øvre og nedre øyelokk.
 • Oppstramming av huden langs kjeveline, og linjer/rynker rundt munnen, overleppe.
 • Strekkmerker, arr, keloider, vorter, utvekster, pigment og tatoveringer.

Hvordan ser etterbehandling ut?

 • Små sårskorper kan forekomme, men de går ned etter typisk 5-7 dager
 • Så lenge sårskorpene er synlige, kan området ikke sminkes annet enn ved bruk av Oxygenetix foundation
 • Etter behandling er det vanlig med 2 eller 3 dager lett hevelse
 • Når sårskorpene forsvinner, kan huden fremdeles være litt rød, nå kan det dekkes med ordinær makeup og solfaktor
 • Når sårskorpene er vekk anbefales å bruke rødmedempende kremer som samtidig stimulerer hudens gjenoppretting.

Viktig informasjon før behandling med Plasmapen:

-Du skal ikke sole deg i de 2 ukene rett før behandling. Huden skal ikke ha en «fersk» brunfarge/tan fra solen.

-Konsultasjon hos en Plasmapen terapeut før behandling er sterkt anbefalt for å få grundig informasjon om behandlingen og kontraindikasjoner på forhånd.

 

Kontraindikasjoner og forsiktighetsregler:

*Hvis du har betennelse i det området du ønsker behandlet

*Hvis du er overfølsom for hyaluronsyre

*Nedsatt blodtørkningsevne evt. Som følge av medisin

*Hvis du er gravid eller ammer

*Hvis du tidligere er behandler med permanente fillers i det område som du ønsker behandlet

 

Bivirkninger og risiko

Plasmalift er en trygg behandling på grunn av sin ikke-invasive karakter. For å unngå eventuelle mer alvorlige bivirkninger som hyperpigmentering, følg ettervernregime. Plasmapen skal ikke gjøres dersom du er gravid eller ammer. Selv om noen mørkere hudtyper er egnet for denne behandlingen, er det ikke anbefalt. Dette er fordi det er en høyere risiko for hyperpigmentering (mørke flekker) eller hypopigmentering (lyse flekker).

 


Grunnet medisinske ursaker behandler dessverre ikke  hudtype over 3/4 på Fitzpatrick Skin Scale med plasmapen.

 

Kleresca®

Skin rejuvenation / Rosacea / Akne 


INSPIRERT AV FOTOSYNTESEN

Det nyskapende ved Kleresca® Skin Rejuvenation-teknologien er evnen til å generere fluorescerende lys, som stimulerer huden til å danne mer kollagen. Behandlingen hjelper på rosacea, akne og generell hudfornyelse.

 

Kleresca® består av en kombinasjon av gel og lys. Gelen absorberes ikke av huden, det er heller ikke noen nedbrytning av celler, og lyset virker stimulerende på huden. Det er en mild, behagelig behandling med høy effekt.

Behandlingen er trygg for alle hudtyper, hudtoner og kan utføres på gravide/ammende eller på personer som går på medikamenter som f.eks Isotretinoin. Kleresca kan utføres hele året. Behandlingen er behagelig og har stor effekt med minimal nedetid.

 

Vi anbefaler en kur på 6 eller 12 behandlinger. Behandlingen utføres 1 – 2 ganger i uken over 3 til 6 uker.

Hvilke områder kan behandles?

Behandlingen kan utføres på hele kroppen, de vanligste områdene er ansikt, hals, bryst, rygg og hender.

  

Kleresca® Acne Treatment

Kleresca® Acne Treatment er vitenskapelig dokumentert og bygger på en unik lysteknologi (photobiomodulation eller blot PBM), som bruker fluorescerende lys til å stimulere hudens egne fornyelsesprosesser. Bekjemper de faktorer, som forårsaker akne og reduserer sannsynligheten for ardannelse.

 

Fordelene ved Kleresca® Acne treatment

 • Eliminerer bakterier som forårsaker akne
 • Reduserer betennelse
 • Normaliserer celleaktivitet
 • Reduserer arrdannelsen ved å øke kollagenproduksjonen

 

Kleresca®  Skin Rejuvenation 

Kleresca® Skin Rejuvenation er en hudfornyende behandling, som er utviklet for å stimulere din hud egne biologiske prosesser. Kliniske studier har vist at behandlingen kan øke produksjonen av kollagen med opptil 400%.

Det fluorescerende lys trenger ned i hudens dypere lag og stimulerer de naturlige helings- og regenereringsprosesser, som øker kollagenproduksjonen.

 

Fordelene ved Kleresca® Skin Rejuvenation  

 • Fremmer kollagenproduksjonen
 • Reduserer porestørrelsen
 • Fjerner fine linjer
 • Reduserer arrdannelse

 

Kleresca® Rosacea

Redusere tegn og symptomer på rosacea.

Kleresca Rosacea Treatment bruker fluorescerende lysenergi som trenger inn i de forskjellige lagene i huden og aktiverer sine egne legemekanismer. Behandlingen bruker en spesielt formulert, kromoforholdig gel som påføres på området som er rammet av rosacea, vanligvis ansiktet. Disse kromoforene aktiveres under Kleresca fluorescerende lys. Kromoforene konverterer så det blå lyset til fluorescerende lysenergi. Det er det fluorescerende lyset som inneholder egenskapene til å trenge gjennom de forskjellige lagene i huden og stimulere det på cellenivå.

 

Fordelene ved Kleresca® Rosacea 

 • Reduserer betennelse, reduserer tilstedeværelsen av papler og pustler
 • Reduserer erytem og rødme ved å forbedre mikrovaskularisering
 • Reduserer det generelle stressnivået i huden og reduserer følelsen av svie
 • Inducerer en helbredende respons, forbedrer den generelle hudkvaliteten

 

 

Hvordan foregår behandlingen?

 

 


 

 

Før og efter Kleresca® Acne Treatment

 

Venus Freeze

Kåret som nr. 1 i American Readers Health & Beauty Choice Awards

Venus Freeze er er en revolusjonerende behandling som effektivt minsker omkrets, cellulitter og slapp hud og rynker. Teknologien er bygt opp av pulserende magnetiske felt som som trenger ned i dybden av huden og stimulerer kollagen og øker produksjonen av kollagen samt øker okysgenopptak, næringsstoffer og blodsirkulasjonen i huden, hvilket gir en umiddelbar og langvarig glød.

Venus gir deg som pasient en sikker, behagelig og smertefri behandling av ansikt og hals med en oppstrammende effekt. 

 


 

Behandlingen er hudoppstrammende og glatter ut rynker den er trygg for alle, men rekommanderes ikke til gravide.

 

 

Beste resultater oppnås med behandling en gang i uken, og vi tilbyr kurer på denne behandlingen.

En behandling for ansikt varer i 25 minutter og kropp 35 minutter. Hele behandlingen er smertefri og behagelig. Takket være sin banebrytende teknologi krever Venus Freeze ingen helbredningstid, hvilket gjør det mulig for pasienten å utføre sine normale aktiviteter rett etter behandlingen.

 

Resultat kan vanligvis sees etter 3-5 behandlinger. En kur på 6-8 behandlinger anbefales for ansikt , hals og brystkasse.

Kurer betales i sin helhet ved første behandling. Vi tilbyr også delbetaling gjennom svea finans.


Før- og etter bilder

(klikk for å forstørre bildet)

VENUS VIVA – THE «FACELIFT OF THE FUTURE»!

Venus Viva er enda mer effektiv til ansikt og hals resultatene er svært gode. Behandlingen er også FDA-godkjent (USA, Food and Drug Administration)

Denne behandling anbefalles å utføres med ca 8 ukes intervaller og er trygg for alle men rekommanderes ikke for gravide. 

 

Venus Viva. Dette  er nyeste teknologi nanofraksjonert Radiofrekvens™  – noe som gjør denne til en revolusjonerende behandling for å stramme opp og fornye huden uten laser. En Venus Viva-behandling kan gi mindre porer, en glattere utseende hud,  virker oppstrammende på huden på halsparti og redusere synligheten av- og rødhet i  arrdannelser.

Du er velkommen til å se våre egne bilder av resultater på våre klienter i vår klinikk. Forøvrig henviser vi til kliniske studer og dokumentasjon i link lengre ned på siden.

Det er vanlig med noe rød og sviende hud i en til to dager etter endt behandling, og lengre for en sensitiv hud. Det går fint å dekke med mineral sminke.

 

 

Priser

VISIA Hudanalyse

 • Konsultasjon med hudscanning
  Kr: 690,- Refunderes ved behandling   -30

Eger ansiktsbehandlinger

 • Eger Skin Facial
  Kr: 895,-60 min
 • Eger Skin Pore Detox
  Kr: 995,-60 min
 • Eger Skin Sensitive + LED
  Kr: 995,-60 min
 • Eger Skin Facial Special for Men
  Kr: 995,-60 min
 • Eger Skin Signature Facial
  Kr: 1.599,-90 min

Dermapen

 • Dermapen Light Glow & Renew
  Kr: 3.200,-75 min
 • Dermapen ansikt med maske og led-lys
  Kr: 2.390,- Inkl. beroligende maske og LED-lys  -90 min
 • Dermapen ansikt, hals og bryst
  Kr: 2.900,- Inkl. Beroligende maske  -90 min
 • Dermapen ansikt lokalt område
  Kr: 1.290,- Lokalt - 1 område  -45 min
 • Dermapen ansikt
  Kr: 1.990,- Helt ansikt (uten bedøvelse)  -60 min

HydraFacial

 • HydraFacial
  Kr: 1595,-35 min
 • HydraFacial Classic m/ Glysal Peel 15
  Kr: 1695,-35 min
 • HydraFacial m. Ledlysterapi
  Kr: 1890,-45 min
 • Hydrafacial Boostere DermaBuilder
  Kr: 400,- Tillegg til behandling   -
 • Hydrafacial Boostere Britenol
  Kr: 400,- Tillegg til behandling   -
 • Hydrafacial Boostere NassifMD
  Kr: 700,- Tillegg til behandling   -

LED-lysterapi

 • LED-lysterapi
  Kr: 590,- Inkludert rens og maske  -40 min

Plasmapen

 • Øvre øyelokk
  Kr: 3.990,-60 min
 • Nedre øyelokk
  Kr: 2.990,-60 min
 • Øvre og nedre øyelokk
  Kr: 5.990,-75 min
 • Kinn
  Kr: 3.990,-60 min
 • Hake
  Kr: 2.990 ,-45 min
 • Hals
  Kr: 4.900,-45 min
 • Panne
  Kr: 2.990 ,-45 min
 • Kjevelinje
  Kr: 4.490,-45 min
 • Ansikt/ hals/ kropp fra
  Kr: 4.990 ,- Ønsker du å behandle mer enn 2 områder? Spør oss om pakkepris.  -
 • Skintag
  Kr: 750,- Per stykk  -30 min
 • Rundt mun
  Kr: 3.590,-

KLERESCA® SKIN REJUVENATION

 • 1 behandling
  Kr: 1.890,-30 min
 • Kur à 4 behandlinger
  Kr: 6.900,-30 min
 • Kur à 6 behandlinger
  Kr: 10.400,-30 min

Venus Freeze

 • Kosnultasjon
  Kr: 300,- Refunderes ved 1 behandling  -15 min
 • Ansikt 1 behandling
  Kr: 1.600,- 1 område  -45 min
 • Tillegg for hals eller bryst med ansikt
  Kr: 490,- Per behandling  -30 min
 • Behandling Hals/ bryst
  Kr: 990,- Per behandling   -30 min
 • Ansikt kur
  Kr: 6.900,- 5 behandlinger - Sparer 1100kr)  -5 x 45 min
 • Ansikt og hals - kur
  Kr: 8.400,- 5 behandlinger - spar 1100k  -5 x 60 min
 • Enkelt område kropp
  Kr: 1.900,-60 min
 • Flere områder
  Ta kontakt med oss for en pakkepris   -

Venus Viva

 • Konsultasjon hos sykepleier
  Kr: 300 ,- Refunderes ved første behandling  -15 min
 • Ansikt
  Kr: 2.900,- Inkl. tid til bedøvelse   -75 min
 • Ansikt + hals
  Kr: 3.500,- Inkl. tid til bedøvelse  -90 min

Relevante artikler