Hudpleie

Gjennoppliv grå og gusten hud med en av våre hudpleier! Gir fukt, næring og en fornyet glød til huden din.


Velkommen til en klassisk hudpleie hvor huden blir renset i dybden. Denne behandlingen er fin for alle hudtyper! Først får du en grundig hudanalyse, så følger forsiktig damp og utrensing, eventuelt utklemming av sorte prikker om du ønsker det, deretter peeling og en herlig avslappende ansiktsmassasje. Du slapper av med en maske etter din hudtype, og vi avslutter med lett ansiktsmassasje og krem. Voilà og huden din er klar og frisk med fornyet glød!

En klassisk hudpleietime tilpasset alle hudtyper.

Ansiktsrens som går mer i dybden. Renser huden for komedoner og sorte prikker, og gir en glatt og ren hud. Vi bruker PCA Detox Gel med sine enestående poresammentrekkende og rensende egenskaper. Det benyttes, damp, utrensing, massasje og maske. Suveren  i forkant av en kjemisk peeling hvis du har en hud med synlige porer!

Spesial ansiktsbehandling som styrker hud med rosacea, perioral dermatitis, og sensitiv hud. Inkluderer skånsom rens uten SLS (sulfater), beroligende maske og Opera Mask LED lysterapi. Avsluttes med veiledende informasjon om hvordan pleie en sensitiv hud hjemme.

Ansiktsbehandling med rens, ansiktsmassasje, utklemming og peelingbehandling spesialtilpasset for menns hudtype, og tas hensyn til skjeggvekst. Frisker opp, renser og glatter huden. Huden boostes med spesialmaske med fruktsyrer og enzymer, og får gjenopprettet glatthet og fantastisk glød! Perfekt for deg som vi se bra ut til en viktig anledning.

Dyprens og intens fuktbehandling med innslusing av aktive ingredienser ved hjelp av galvanisk svakstrøm og LED Lys terapi.

(Opera masken) Renser huden i dybden,og LED lys trenger ned i dypere hudlag og virker på cellenivå. Du får boost av nye hudceller med energi og næring og huden din vil få en flott og sunn utstråling.

Inkluderer radiofrekvens med Venus Freeze, oppstrammende og hudfornyende ansiktsbehandling. Hudoppstramming med multipolar Radiofrekvens og magnetiske pulser (MP ²). Også for sensitiv hud.
Behandlingen inkluderer en mild mandelsyrepeel egnet for din hudtype.

 

 

Dermapen Light med mandelsyrepeel  & Led lys terapi


Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter første behandling.

Behandlingen inkluderer en mild mandelsyrepeel egnet for din hudtype.
Avsluttes med intens fuktbehandling med maske, og rødt lys roer ned huden ved hjelp av LED Lys terapi.

LED lys trenger ned i dypere hudlag og virker på cellenivå. Du får boost av nye hudceller med energi og næring og huden din vil få en flott og sunn utstråling!

Hydradermie fuktbehandling med innslusing av aktive ingredienser ved hjelp av dobbel ionisering og svakstrøm. Renser huden i dybden, noe som gjør at de naturlige aktive ingrediensene kan trenge ned i dypere hudlag og virke på cellenivå. På den måten boostes nye hudceller med energi, oksygen og næring og vil være fylt med ny energi, og huden vil få en flott og sunn utstråling.

Priser

 • Eger Skin Facial
  Kr: 890,-60min
 • Eger Skin Pore Detox
  Kr: 990,-60min
 • Eger Skin Sensitive + LED
  Kr: 990,-60min
 • Eger Skin Facial Special for Men
  Kr: 990,-60min
 • Eger Skin Hydradermie
  Kr: 1290,-75min
 • Eger Skin Signature Facial
  Kr: 1499,-90min
 • Dermapen Light Glow & Renew
  Kr: 3200,-75min

Relevante artikler

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.