Hudpleie

Gjenoppliv grå og gusten hud med en av våre behandlinger. Gir fukt, næring og en fornyet glød til huden din, eller adresser indikasjoner som akne, arr, solskader, pigmenter m.m.


VISIA er et avansert kamerasystem som scanner hudens lag ned i dybden, Med hudanalyse med VISIA kan vi forutse hvordan huden din kommer til å se ut om noen år.

 

Med dette systemet kan vi kartlegge hvilke behandlinger og produkter som er egnet din hud og på denne måten skreddersy et spesialdesignet behandlingsprogram for deg.

 

Med Visia hudanalyse kan vi se fremtidige:

 •     Pigmentflekker (melasma)
 •     Blodkar
 •     Rynker
 •     Solskader
 •     Rynker

Din hud fotograferes og analyseres VISIA sitt avanserte system, dette gir et helhetlig bilde av hudens helsetilstand  både på hudoverflaten og nedover i hudlagene. Denne metoden vil også gi oss en mulighet å dokumentere effekten av behandlingen underveis i prosessen.

Når hudanalysen er gjort, skreddersyr vi et hudpleieprogram på bakgrunn av funnene vi har gjort i hudanalysen

På denne måten kan man avdekke hudskader som fortsatt ikke er synlige med blotte øyet. Vi måler også eventuelle hudproblemer, slik som f.eks. solskader, rynker, porer og arr.

Se priser her

Klassisk ansiktsbehandling

Velkommen til en klassisk hudpleie hvor huden blir renset i dybden. Denne behandlingen er fin for alle hudtyper.

Dette er den perfekte førstegangsbehandling.


Eger Skin Facial

En klassisk hudpleietime tilpasset alle hudtyper

Først får du en grundig hudanalyse, så følger forsiktig damp og utrensing, eventuelt fjerning av sorte prikker om du ønsker det, deretter peeling og en herlig avslappende ansiktsmassasje. Du slapper av med en maske etter din hudtype, og vi avslutter med lett ansiktsmassasje og krem.

Voilà og huden din er klar og frisk med fornyet glød!

 


Eger Skin Pore Detox

 

Ansiktsrens som går mer i dybden.

Renser huden for komedoner og sorte prikker, og gir en glatt og ren hud. Vi bruker PCA Detox Gel med sine enestående por-sammentrekkende og rensende egenskaper. Det benyttes, damp, utrensing, massasje og maske. Suveren  i forkant av en kjemisk peeling hvis du har en hud med synlige porer!

 


 

Eger Skin Sensitive + LED

Spesial ansiktsbehandling som styrker hud med rosacea, perioral dermatitis, og sensitiv hud.

Inkluderer skånsom rens uten SLS (sulfater), beroligende maske og Opera Mask LED lysterapi. Avsluttes med veiledende informasjon om hvordan pleie en sensitiv hud hjemme.

 

 


Eger Skin Facial Special for Men

 

Ansiktsbehandling med rens, ansiktsmassasje, utklemming og peelingbehandling spesialtilpasset for menns hudtype, og tas hensyn til skjeggvekst.

Frisker opp, renser og glatter ut huden. Huden boostes med spesialmaske med fruktsyrer og enzymer, og får gjenopprettet glatthet og fantastisk glød! Perfekt for deg som vi se bra ut til en viktig anledning.

 

 

 


Eger Skin Signature Facial

Dyprens og intens fuktbehandling med innslusing av aktive ingredienser ved hjelp av galvanisk svakstrøm og LED Lys terapi.

Renser huden i dybden, og LED lys trenger ned i dypere hudlag og virker på cellenivå. Du får boost av nye hudceller med energi og næring og huden din vil få en flott og sunn utstråling.

Inkluderer radiofrekvens med Venus Freeze, oppstrammende og hudfornyende ansiktsbehandling. Hudoppstramming med multipolar Radiofrekvens og magnetiske pulser (MP ²). Også for sensitiv hud.
Behandlingen inkluderer en mild mandelsyre peel egnet for din hudtype.


Se priser her

 

Dermapen Collagen Induction Therapy – en avansert form for microneedling.  

Reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstanden allerede etter første behandling.

En ny generasjon behandling med fantastiske resultater. Så godt som smertefri og du kan gå rett på jobb allerede dagen etter behandling.

Bruksområder:

 • Oppstramming av huden, hudforbedring
 • Pigmenteringer
 • Akne-arr
 • Fine linjer, eks. rundt øyne og munn
 • Forminsker store porer
 • Jevner og myker opp strekkmerker
 • Bedring av kirurgiske og traumatiske arr
 • Ny glødende hudoverflate

Dermapen er en automatisert micro needling-behandling

Er en prosedyre som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv, og som dermed danner en yngre, friskere og glattere hud. Et effektivt behandlingstilbud til alle hudtyper og pigmentforandringer og gir klinikk beviste resultater på rynker, fine linjer, arr, strekkmerker, keloider, og forbedrer skadet og brent hud og har en oppstrammende effekt på huden.

Dermapen penetrerer huden ca 90 ganger per sekund, og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 2,5 mm, avhengig av området som skal behandles.

Effekten skjer gradvis etter hver behandling. 3-5 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Behandlingen kan gjentas hver 4-6. uke og det tar ca 30-45 minutter å behandle et ansikt.

Dermapen-behandlinger er uten bivirkninger og nedetid, og det er minimal til ingen smerte i forhold til andre behandlinger.

Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød i huden. Dette vil forsvinne i løpet av det første døgn, og du kan bruke make-up igjen etter 24 timer. Du vil ikke flasse, bli sår o.l. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.

De aktive virkestoffene som brukes i en behandling med Dermapen er produkter med ingredienser av høyeste oppnåelig konsentrat og kvalitet. Basert på naturlige virkestoffer som lavmolekylær hyaluronsyre og vitaminer. Tilsammen aktiverer disse hudens egne celler og kollagen til regenerering og på den måte reduserer rynker og linjer, og gir deg en yngre hud.
Dermapen er kjempegod til behandling av slapp hud på hals og solskader hud på bryst

Denne behandlingen skal ikke brukes på personer med:

 • Pågående akne (ta kontakt for andre behandlinger)
 • Betennelse i huden
 • Eksem/ herpessår
 • Akne rosacea/ dermatitis
 • Gravide/ ammende 
 • Alder under 16   

 

 


Dermapen Light med mandelsyrepeel  & Led lys terapi


Dermapen reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand allerede etter første behandling.

Behandlingen inkluderer en mild mandelsyrepeel egnet for din hudtype.
Avsluttes med intens fuktbehandling med maske, og rødt lys roer ned huden ved hjelp av LED Lys terapi.

LED lys trenger ned i dypere hudlag og virker på cellenivå. Du får boost av nye hudceller med energi og næring og huden din vil få en flott og sunn utstråling!

Se priser her

HydraFacial gir umiddelbare og langvarige resultater som du kan se og føle


Dyprens + Peel: Få frem et nytt lag av frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller.

Fjerning + Hydrering: Fjerner urenheter fra porene og suger ut hudormer med smertefri vakuum. Tilførsel av fukt med essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden!

Tilfør + Beskytt: Tilfører og fyller huden med antioksidanter og peptider – Beskytter og gir en frisk hud med ny glød!

Hva er HydraFacial? 

HydraFacial er en oppkvikkende behandling som tar ca 35 minutter. Det gir langvarig hudhelse og kan skreddersys for å møte de spesifikke behovene til alle hudtyper. Det gir øyeblikkelige, merkbare resultater uten nedetid eller irritasjon. HydraFacial-behandlingen fjerner døde hudceller og trekker ut urenheter samtidig som den bader den nye huden med rensende, fuktighetsgivende og fuktighetsgivende serum. Behandlingen er beroligende, forfriskende, ikke-irriterende og umiddelbart effektiv

Hvorfor er HydraFacial bra for min hud? 

Hydrering er grunnlaget for sunn, strålende hud. Irritasjon av huden har vist seg å øke tegn på aldring. HydraFacial er en fuktighetsgivende og ikke-irriterende behandling.

Er jeg riktig kandidat for behandlingen? 

HydraFacial er designet for alle hudtyper. Selv den mest følsomme huden tåler lett HydraFacial-behandlingen. Din hudpleier kan velge spesifikke behandlingsserum og / eller tilpasse behandlingen for dine unike hudforhold og behov. Rådfør deg med hudpleier for hudanalyse  og sensitivitetstest.

Hvilke resultat kan jeg forvente? 

Mange klienter rapporterer å se synlig hudforbedring og en jevn, strålende hudtone etter bare én behandling. De jevne resultatene og hydrering kan vare 5 til 7 dager eller enda lenger. Vi tror ikke på raske løsninger, så en behandling per måned anbefales for å forbedre utseendet på fine linjer, rynker, brune flekker, fet og tett hud.

Se priser her

 

LED lysterapi

Dette er en effektiv behandling som stimulerer veksten av nytt vev og produksjon av kollagen i underhuden også kalt LLLT (Low-Level Laser Therapy)

Denne hudbehandling har medisinsk lys som demper irritasjon i huden. Fin for alle hudtyper og spesielt for Perioral Dermatitis, eksemhud eller Rosacea.

Se priser her

PLASMAPEN
Revolusjonerende Plasmateknologiske Hudbehandlinger

«Soft-kirurgiske» behandlinger med ny og innovativ plasmateknologi kan benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigmenteringer, arr, tatoveringer, føflekker, vorter og utglatting av linjer og dypere rynker. 

 

Hva er Plasmalift?

Plasmalift med Medical Plasmapen 2, (også kalt fibroblast, fibroblastlift, plasma skin tightening, Plexr osv), virker ved ionisering av gasspartikler i luften mellom spissen på apparatet og huden, for å danne plasma.  Nitrogengass omdannes til plasmaenergi hvilket resulterer i sublimasjon/fordampning av huden. Resultatet ses umiddelbart. Plasmapen tilbyr et alternativ til invasive og kirurgiske prosedyrer og med redusert nedetid. Plasmalift-teknologien leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår. Det er ingen kutting i huden eller blødning under behandling da man kun jobber i det øverste hudlaget.

 

 • Plasmateknologi er en innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger.
 • Plasmateknologi tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid.
 • Plasmateknologi leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår.
 • Soft kirurgi – øyelokksløft (Blefraroplastikk)
 • Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å operere på områder med tynnere hud som øyelokk (øvre og nedre) samt hals.
 • Oppstramming av huden på øvre og nedre øyelokk.
 • Oppstramming av huden langs kjeveline, og linjer/rynker rundt munnen, overleppe.
 • Strekkmerker, arr, keloider, vorter, utvekster, pigment og tatoveringer.

Hvordan ser etterbehandling ut?

 • Små sårskorper kan forekomme, men de går ned etter typisk 5-7 dager
 • Så lenge sårskorpene er synlige, kan området ikke sminkes annet enn ved bruk av Oxygenetix foundation
 • Etter behandling er det vanlig med 2 eller 3 dager lett hevelse
 • Når sårskorpene forsvinner, kan huden fremdeles være litt rød, nå kan det dekkes med ordinær makeup og solfaktor
 • Når sårskorpene er vekk anbefales å bruke rødmedempende kremer som samtidig stimulerer hudens gjenoppretting.

Viktig informasjon før behandling med Plasmapen:

Unngå eksponering av sol 2 uker før behandling. Huden skal ikke være solbrun ved behandling.

Konsultasjon hos en terapeut før behandling er anbefalt. Du vil da få grundig informasjon om behandlingen samt eventuelle kontraindikasjoner.

 

Kontraindikasjoner og forsiktighetsregler:

 • Du har betennelse i det området du ønsker behandlet
 • Du er overfølsom for hyaluronsyre
 • Har nedsatt blodtørkningsevne. Som f.eks som følge av medisinering
 • Du er gravid eller ammer
 • Du tidligere er behandlet med fillers i det område som du ønsker behandlet

Bivirkninger og risiko

På grunn av sin ikke-invasive karakter er behandling med Plasmapen er en trygg. For å unngå eventuelle bivirkninger som hyperpigmentering er det viktig du er nøye med å følge instruksjonene fra din terapeut.

Plasmapen skal ikke gjøres dersom du er gravid eller ammer. Selv om noen mørkere hudtyper er egnet for denne behandlingen, er det ikke anbefalt. Dette er fordi det er en høyere risiko for hyperpigmentering (mørke flekker) eller hypopigmentering (lyse flekker).

 


Grunnet medisinske ursaker behandler dessverre ikke  hudtype over 3/4 på Fitzpatrick Skin Scale med plasmapen.


Før- og etterbilder

Se priser her

 

Venus Freeze

Kåret som nr. 1 i American Readers Health & Beauty Choice Awards

Venus Freeze er er en revolusjonerende behandling som effektivt minsker omkrets, cellulitter, slapp hud og rynker.

Teknologien er bygget opp av pulserende magnetiske felt som trenger ned i dybden av huden. Behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen samt øker okysgenopptak, næringsstoffer og blodsirkulasjonen i huden, hvilket gir en umiddelbar og langvarig glød.

Venus Freeze gir deg som pasient en sikker, behagelig og smertefri behandling med oppstrammende effekt av ansikt og hals. 

 


 

Behandlingen er hudoppstrammende og glatter ut rynker.

– Trygg for alle, men anbefales ikke til gravide.

 

 

Beste resultater oppnås med behandling en gang i uken. Vi tilbyr også kurer på denne behandlingen.

En behandling for ansikt varer i 25 minutter og kropp 35 minutter. Hele behandlingen er smertefri og behagelig. Takket være sin banebrytende teknologi trenger Venus Freeze ingen helbredningstid, hvilket gjør det mulig for pasienten å utføre sine normale aktiviteter rett etter behandlingen.

Resultat kan vanligvis sees etter 3-5 behandlinger. En kur på 6-8 behandlinger anbefales for ansikt, hals og brystkasse.


Venus Freeze + Green Peel 

En kombinasjon av de mest effektive hudforyngende behandlinger på markedet!

Få en glød og spenst ingen andre behandlinger kan måle seg med! Green peel Fresh Up og Venus Freeze i kombinasjon er perfekt rett før en stor begivenhet, eller når huden din trenger til en oppfrisking!

Passer de fleste hudtyper, også fin for sensitiv hud.


Før- og etter bilder

(klikk for å forstørre bildet)

Se priser her

VENUS VIVA

Venus Viva er enda mer effektiv til ansikt og hals resultatene er svært gode. Behandlingen er også FDA-godkjent (USA, Food and Drug Administration)

Denne behandling anbefalles å utføres med ca 8 ukes intervaller og er trygg for alle men rekommanderes ikke for gravide. 

 

Venus Viva. Dette  er nyeste teknologi nanofraksjonert Radiofrekvens™  – noe som gjør denne til en revolusjonerende behandling for å stramme opp og fornye huden uten laser. En Venus Viva-behandling kan gi mindre porer, en glattere utseende hud,  virker oppstrammende på huden på halsparti og redusere synligheten av- og rødhet i  arrdannelser.

Du er velkommen til å se våre egne bilder av resultater på våre klienter i vår klinikk.

Det er vanlig med noe rød og sviende hud i en til to dager etter endt behandling, og lengre for en sensitiv hud. Det går fint å dekke med mineral sminke.

 

Se priser her

Relevante artikler