Bryn

Skap den perfekte rammen for ditt ansikt med en brynsbehandling!

Aldersgrense: 18år

 

Vi farger og former dine bryn slik at de perfekt rammer inn ditt ansikt. Vi har flere dyktige terapeuter som utfører behandlingen både med voks, pinsett og threading.

Fargen er på sitt sterkeste rett etter behandling og vil fade etter 1-2 dager. Forventet holdbarhet mellom 2-5 uker (avhengig av hudtype og renserutiner).

 

Bilde: Farging og forming av bryn utført av Carmen

 

 

 

Vi farger og former dine bryn slik at de perfekt rammer inn ditt ansikt. Vi har flere dyktige terapeuter som utfører behandlingen både med voks, pinsett og threading. Fargen er på sitt sterkeste rett etter behandling og vil fade etter 1-2 dager. Forventet holdbarhet mellom 2-5 uker (avhengig av hudtype og renserutiner).

Brynstylingen er også inkludert en mini makeup veiledning av hvordan du kan tegne/ skyggelegge dine bryn med makeup til hverdag eller til fest.

 

Bilde: Brynstyling utført av Justyna

 

 

 

 


BRYNENE GJØR MER FOR DITT ANSIKT ENN DU TROR ! 


Microblading er det aller nyeste innen 3D bryn-teknologien hvor man pigmenterer inn microtynne hårstrå. 


Microblading er en ny og revolusjonerende metode for permanent makeup på bryn. Man bruker en manuell metode til å tegne microtynne hårstrå som er identiske med dine egne brynshår, og resultatet er umiddelbart, troverdige og naturlige bryn.

Teknikken går ut på å tilføre pigment ved help av et fint blad som består av microsmå nåler. Fordi fargen implementeres nærmere hudens overflate enn ved tradisjonell tatovering, ser hårstråene veldig skarpe og naturlige ut.

Microblading vs. Permanent Make up: Hovedforskjellen er at Microblading er en manuell metode mens PMU oftest er utført med maskin.

Microblading ligger mer overfladisk i epidermis og sjansen for å få blødning av fargen er utrolig liten. På grunn av nettopp denne teknikken og dens profesjonelle utførelse vil hårstråene i bryn være mye mer 3 dimensjonale og super crispy/tynne.


Ideelt for deg som vil fremheve brynene dine! Om du ønsker bare fylle inn med noen hår, om du ønsker deg naturlige bryn som ikke ser sminket ut. Eller går for mer markante og fyldige bryn a´la it jenta Cara Deviligne – valget er ditt! Fargen matches med din egen for at hårstråene skal blende inn med dine naturlige hår. Resultatet er lekre, naturlig fyldigere bryn.

Brynene virker mørke med èn gang, men dette blekner betydelig over en to ukers periode. Det er vanskelig å forutsi hvor godt huden holder på fargen, det er individuelt. Du kan ta utgangspunkt i at i løpet av 2 måneder innen 1. behandling bør du ta en oppfølgende behandling for å få et resultat som holder lengst.

Du bør satse på en touch up i løpet av året, da noen vil miste hele 90% av intensiteten mens andre igjen kun 10%, det er veldig forskjellig. I gjennomsnitt vil 40-60% fargeintensiteten lysne og forsvinne før en touch up.


 


Kontraindikasjoner for Microblading: Vi kan ikke behandle klienter som er gravide, har hormonelle forstyrrelser eller er under hormonbehandling. Ved amming bør det ikke ammes før etter 24 timer etter endt behandling. 


Christina har medisinsk utdannelse (fysioterapeut) og er i tillegg både Microblading-artist og Vippetekniker. Hun har sansen for de helt små detaljer og legger vekt på et ekstremt naturlig resultat. Hun er spesialkurset i Microblading og Soft Shading teknikken, som er en relativ ny teknikk innenfor Microblading, og foreløpig ikke så mange som behersker.

Med MICROBLADING & SOFT SHADING  får du en «mykere» overgang mellom bryn og hud. Vi spår dette som den nye trenden i Microblading i fremtiden. Vi gleder oss til du skal bli kjent med Cristina og hennes arbeid og vil legge ut flere bilder etter hvert!

Cristina utfører også fjerning/redusering av gammel PMU og Microblading.

 


Ønsker du korreksjon/oppgradering av tidligere PMU eller Microblading kan du kontakte oss for en konsultasjonstime på [email protected] eller tlf 22336060.

Microblading på gamle bryn/ eller  korrigering bryn ønsker vi en konsultasjonstime først.Før din 1. behandling er det pålagt med en konsultasjon.  Ikke alle hudtyper er egnet for behandling og det er ikke sikkert du kan utføre Microblading på bryn som allerede er  tatoverte. Noen ganger behøves det patch test for å sjekke for allergi. Velger du å ta behandling trekker vi fra konsultasjonen på din behandling.

Vi opplever at folk kommer reisende langveisfra og du kan da sende inn bilder av dine bryn til [email protected]  Vi kan ta konsultasjon og sette av tid p å samme dag under spesielle betingelser.


Etterbehandling (Viktig!) 

Du skal holde deg unna sol i 30 dager etter behandling (både første og refill). Fargen kan forsvinne fra huden raskere og misfarges hvis man soler seg. Bruk solkrem høy faktor, caps og skygge hvis du ikke kan unngå sol.


Microblading Bryn med Soft Shading

[wdi_feed id=»16″]

Rett før microblading behandling

Rett etter Microblading behandling

3D Brynextensions – Brow Building fra Sleek Brows!

Vår nye, revolusjonerende 3D Brow Building vil tillate deg å fullstendig rekonstruere dine øyenbryn. Videre kan du skape fylde og definisjon som ikke kan oppnås med vanlig stell av øyenbryn. Resultatet er vannfaste og «smudge-proof» øyenbryn, som er skapt ved å bygge på din naturlige form for å skape fyldigere, tykkere bryn som har perfekt definisjon og kan holde opp til 3 uker. Det vanligste er å ta en touch up/etterfyll etter ca. 8-10 dager.

Det oppnådde HD resultatet er lik permanent make up, bortsett fra at de er tredimensjonale og penetrerer ikke huden! Utseendet er skreddersydd for hver person, og passer for de som har naturlig gode øyenbryn så vel som de som lider av delvis, eller fullstendig tap av øyenbryn.

Sleek Brows er mye mer enn «øyenbryn extensions» og brynene varer i opptil 3 uker eller enda lenger med riktig pleie.

Magasinet TARA har vært på besøk hos oss og testet 3D BROW BUILDING hos Carmen.

For de som har naturlige, eller tynne bryn og ønsker mer fylde og form på bryn. Påsetning av hår settes på dine egne for å skape et 3 dimensjonalt look. Det limes et og èt syntetisk brynhår på ens egne bryn.

For de som mangler deler av bryn, skapes et 3 Dimensjonalt bryn med en spesiell “texture paint” som gir illusjon av et ekte bryn. Du kan samtidig bruke et serum som styrker veksten av dine egne bryn.

Med 3D Brow building fra Sleek Brows kan man:

 • skape et diskret og naturlig bryn
 • skape et mer “buskete bryn, (a lá Cara Deviligne)
 • gi fylde og volum
 • dekke huller eller “gaps”
 • som en midlertidig løsning inntil ens egne bryn er vokset ut
 • som et midlertidig alternative før man gjennomfører en semipermanent makeup prosedyre
 • til spesielle anledninger hvor man ikke vil at brynene skal kunne gnubbes eller falle av

PRISER

3D Brow Building, 45 min, kr 790,- (forming, farging, 3D gele- og bryn-extensions påsetting)

3D Brow Building +Vippefarging, 60 min, kr. 990,- (inkluderer forming, farging av bryn, 3D gele- og bryn-extensions og vippefarge)

3D Brow etterfyll, 30 min,  kr 490,- ( innenfor 10 dager, ellers nytt sett)

Vakre Lene Orvik er superbeigeistret for brynstyling, og går fast til Carmen.

[wdi_feed id=»17″]

Forming av bryn med den populære teknikken kalt «threading». Denne behandlingen kan også bookes i kombinasjon med farging av bryn. 

Farging av vipper for deg som ønsker utseende av lengre, mørkere og tykkere vipper.

 

Priser

 • Farging og forming av bryn
  Kr: 410,-30 min
 • Farging og forming av bryn av Brynekspert
  Kr: 430,-30min
 • Farging av bryn
  Kr: 240,-15 min
 • Farging av bryn av Brynekspert
  Kr: 260,-15min
 • Forming av bryn
  Kr: 310,-15 min
 • Forming av bryn av Brynekspert
  Kr: 330,-15min
 • Farging av vipper
  Kr: 310,-30 min
 • Farging og forming av bryn inkl. farging av vipper
  Kr: 610,-60 min
 • Farging og forming av bryn inkl. farging av vipper av brynekspert
  Kr: 630,-60min
 • Brynstyling inkl. brynsveiledning av Brynekspert
  Kr: 570,-45 min
 • Form av bryn, threading
  Kr: 310,-15 min
 • Form av bryn, threading med farge
  Kr: 410,-30 min
 • 3D Brynextensions
  Kr: 790,-75 min
 • 3D Brynextensions inkl. farging av vipper
  Kr: 990,-90 min
 • 3D Brynextensions etterfyll innen 10 dager
  Kr: 490,-45 min

Microblading Bryn

 • Konsultasjon
  Kr: 290,-(obligatorisk på forhånd av behandling da ikke alle hudtyper er egnet for behandling)15min
 • Microblading
  Kr: 3900,-(Førstegangs behandling)2 timer
 • Microblading Refill etter 4-8 uker
  Kr: 1500,-(taes 4-8 uker etter første behandling)90min
 • Årlig Touch Up Microblading
  Kr: 2290,-(for deg som allerede har uført 1. og 2. behandling og ønsker en touch up)90min
 • Microblading + Soft Shading
  Kr: 4400,-(Førstegangsbehandling - myk og diskre skygge legges inn under hårstråene)2 timer
 • Microblading + Soft Shading Refill etter 4-8 uker
  Kr: 1900,-(taes 4-8 uker etter første behandling)90min
 • Årlig Touch Up Microblading + Soft Shading
  Kr: 3290,-(for deg som allerede har uført 1. og 2. behandling og ønsker en touch up)90min
 • Fjerning av Microblading/ Permanent Makeup
  Kr: 2000,-(fjerning av gammel microblading/pmu)60min

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.