Injeksjoner

Gjør injeksjonene dine hos en trygg og erfaren klinikk. Behandlingene blir utført av kosmetiske sykepleiere og leger. Alle behandlinger med Botox (botulinum toxin type A) er påkrevd konsultasjon av lege. På Eger Skin Clinic er det 20års aldersgrense på alle medisinsk estetiske behandlinger.

Aldersgrense: 20 år

Restylane® glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden. 


Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.

Fordelene med Restylane

Resultatet av en behandling med Restylane er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøkelse har vist at med bare én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. For å opprettholde effekten i leppene må man normalt ta etterbehandling etter seks måneder.

Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.

Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter, men plager deg i stedet. Ved hjelp av Restylane® kan du forbedre utseendet raskt med langvarig resultat. Uansett om du måtte ønske å glatte ut kråkeføtter og røykerynker eller korrigere dype folder og bekymringsrynker, har Restylane en løsning som gir optimalt resultat.

Produktene med Restylane kan blant annet glatte ut følgende rynker:

 • Linjene mellom nese og munn (nasolabiale furer)         
 • Kråkeføtter
 • Røykerynker
 • Smilerynker
 • Bekymringsynker

 

Vi utfører også Tear Through behandling for deg som ønsker å minske utseendet av mørke ringer under øyne eller dype søkk.

*Konsultasjon er påkrevd før en tear through behandling da det ikke er alle som er egnede kandidater.


I Norge har Galderma autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med Restylane.

Behandlere skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og gir deg tilbud om original Restylane.

Sjekkliste for autoriserte Restylane behandlere i Norge:

1. Behandleren skal under konsultasjon og behandling ALLTID bære et synlig og gyldig ID-kort fra Restylane®. Kortet er personlig, og innehar blant annet navn, bilde og kompetansenivå på behandler. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med Restylane®. Autorisasjonen innebærer også at personen har fått opplæring av Galderma, og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Kortet fornyes hvert år. Spør ALLTID etter ID-kort. Ikke la deg lure av useriøse aktører.

2. Klinikken skal ha et synlig Certified Restylane Clinic logo på sin hjemmeside.

3. Klinikken skal finnes under ”FINN KLINIKK”.

Eger Skin Clinic er Sertifisert Restylane klinikk.


Hvorfor autorisasjon?
Autorisasjonsordningen ble innført av Galderma i januar 2009. Hovedårsaken var en økende grad av villedende markedsføring med varemerket Restylane fra klinikker/ behandlere, som i virkeligheten benyttet helt andre både billigere og udokumenterte kopivarianter.

En økende grad av kundehenvendelser knyttet til feilbehandlinger og komplikasjoner fra slike useriøse klinikker, gjorde at Galderma til slutt så seg nødt til å innføre et svært synlig kvalitetsbevis som kundene både kunne se og spørre etter. Autorisasjonsbeviset er i dag et synlig kvalitetsbevis på behandlerens erfaring, dyktighet og kompetanse, og setter fokus på videreutvikling og kvalitet av hver enkelt behandler.


Kontakt oss her angående konsultasjon eller bestilling, eller andre ting du lurer på med hensyn til Restylane. Vi svarer hurtig, som regel i løpet av èn time etter åpningstid.


Følg våre kosmetiske sykepleiere på instagram:

@birthe_egerskinclinic

@hedda_egerskinclinic

@nathalie_egerskinclinic

 

Ønsker du mer volume til dine lepper? Eller kanskje bare definere kantene? Med Restylane kan vi tilføre både volume og definisjon samt korrigere asymmetri i leppene.

Restylane kan gjøre følgende for smilet ditt:

 • Skape mer leppevolum
 • Gi økt fuktighet i leppene
 • Rette opp i asymmetri lepper
 • Definere leppekonturene
 • Gjøre munnvikene gladere
 • Redusere røykerynker rundt munnen

 

En Restylane behandling gir deg et langvarig, men ikke-permanent resultat, og du kan endre leppene over tid. Du bestemmer selv om med en eller flere behandlinger – for individuell og naturlig resultat. Restylane tilbyr deg en naturlig måte å gi leppene den fyldigheten og formen du drømmer om.

Ønsker du utført leppebehandling av Restylane Lips Master kan du booke time hos kosmetisk sykepleier Birthe.

Birthe har gjennomgått kurs i Advanced Masterclass Lips med Nordic Trainer, Julie Horne. Bilder under er utført av kosmetisk sykepleier Birthe. Se @birthe_egerskinclinic på instagram for flere bilder, eller galleri nederst på siden.

 

 

 

«Jeg vil se ut som jeg gjorde før»

Restylane Restore-produktene bidrar til å gjenopprette et sunt og ungdommelig utseende ved å jevne ut linjer og rynker eller tilføre volum.

De unike egenskapene til Restylane Restore dermale fillere gjør at de kan brukes på mange forskjellige steder i ansiktet for å oppfylle dine personlige behov. Behandleren finner de rette Restylane-produktene for deg, basert på hva du ønsker deg og hva huden din trenger.


Våre behandlere på Eger Skin Clinic bruker Restylane for å skape balanse og harmoni i ansiktet. Med alderen mister huden underhudsfett og mange føler at de sitter igjen med et slapt og trøtt utseende.

På bildene under har Kosmetisk sykepleier Hedda behandler flere av disse indikasjonene. Sjekk instagram @hedda_egerskinclinic.no for flere bilder og detaljer.


Bilde 1: Restylane Kinnben, Hake, Kjeveline og lepper.      Bilde 2: Restylane Tear Through under øyne


Livsstilsfaktorer

Hudens aldringsprosess påvirkes både innenfra og utenfra. Når vi blir eldre, brytes kollagen og elastinfibrer ned og kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyre blir dårligere. Dette styres hovedsakelig av genene våre og kan ikke kontrolleres. Det finnes imidlertid eksterne faktorer eller livsstilsfaktorer som vi alle kan kontrollere for å redusere hudens aldring.

Både sigaretter og alkohol, overdreven soling og stress kan få den biologiske klokken til å gå fortere. Av alle disse faktorene er det UV-stråling fra solen som gjør størst skade.

Restylane-produktene kan ikke få tiden til å gå bakover. Men det de kan gjøre, er å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse, forbedre hudens struktur og elastisitet, jevne ut rynker og furer og gjenopprette tapt volum i ansiktet.

*Før og etter bilder tilhører Eger Skin Clinic. Bilder etter behandling utført av Kosmetisk sykepleier Hedda.

Ansiktets aldring

Ansiktet eldes på grunn av forandringer som skjer i flere typer vev, deriblant hud, fett, muskler og ben. Forandringer i et av disse strukturelle lagene påvirker de andre lagene.

 

Hud

Når huden blir eldre, blir det midterste hudlaget (dermis) tynnere på grunn av kollagentap. Hudens evne til å opprettholde elastisiteten (fra elastin) og fuktinnholdet (fra hyaluronsyre) blir svekket med alderen.

Tapet av elastin og kollagen gjør at huden blir:

 • tørrere
 • mindre elastisk
 • mindre spenstig
 • tynnere

 

Fett

Fettet i ansiktet er samlet i såkalte fettputer. Med alderen skjer det en reduksjon eller omfordeling av fettet, slik at fettputene forflytter seg i forhold til hverandre. Over tid blir benstrukturer, linjer og rynker mer synlige.

Age 35Age 45Age 55
                                  35år                                                                      45år                                                                       55 år

 

Ben

Med alderen opplever alle et betydelig tap av ansiktsben. Det kraniofaciale skjelettets aldring (skjelettet i hodet og ansiktet) kan skyldes endringer forholdet mellom benvekst og benresorpsjon.

Bensvekkelse fører til tynnere ben og dermed mindre støtte til de overliggende vevene. Dette tapet av støtte bidrar til merkbare endringer i overliggende mykvev og hud som blir slappere.

Age 35Age 45Age 55
                                35 år                                                                        45år                                                                       55år
Kilde tekst: www.restylane.com

Restylane Skinboosters har helt unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, bedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende.

Restylane Skinboosters er hudforyngelse i ordets rette forstand.

Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og derfor fukter huden innenfra, skaper volum og struktur. Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp.

Restylane Skinboosters er en revolusjonerende ny behandlingsmetode som er videreutviklet fra Restylane, som har over 16 millioner behandlinger bak seg siden 1996. Effekten og sikkerheten rundt HA er dokumentert i mange kliniske studier.

Restylane Skinboosters består av 3 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom, der mikrodoser injiseres under huden. Flere kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid.

Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA), som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldes, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere. Gi din hud en fantastisk og naturlig glød!


Det finnes flere Restylane Skinboosters, slik at behandlingen kan tilpasses dine behov og din hudkvalitet.

Restylane Skinboosters kan brukes som en egen behandling, men kan også kombineres med andre estetiske behandlinger som Restylane Fillers om man ønsker det.

Snakk med din autoriserte behandler, som kan veilede deg til de produktene og den behandlingen som oppfyller dine ønsker.

Restylane Skinboosters tilbyr dokumentert, gradvis forbedring av hudens kvalitet og elastisitet. Du oppnår synlige resultater med en naturlig oppfrisket hud som andre vil misunne deg. Slik bedrer du hudens kvalitet innenfra.

Restylane Skinboosters er et allsidig produkt til:

 • Kvinner og menn med alle hudtyper
 • Mennesker i alle aldre
 • Ansikt, lepper, hals, hender og dekolletage
 • Alle som vil bedre sin hudkvalitet, også acnearr eller solskadet hud

 

Alle behandlinger med Restylane Skinboosters utføres kun av autoriserte behandlere.

 

 

 

Informasjon om legemidlet botulinum toxin type A:

Botox er et merkevarenavn på giften botulinum toxin type A. Giftstoffet dannes av bakterien Clostridium botulinum. Botox blir benyttet over hele verden, blant annet til å løsne smertefulle krampetilstander (muskelspasmer) hos mennesker med spastiske lammelser. Preparatet er best kjent for å behandle rynker.

Det kreves obligatorisk vurdering hos lege før behandling med medikamenter som botulinum toksin. For deg betyr dette at du må ha en forhåndskonsultasjon hos lege før du booker time til behandling. 

Forhåndskonsultasjon hos lege, kr. 300,-

Vår ansvarlige lege er plastikk kirurg Alexander Vigen, spesialist i plastikkirurgi, overlege PhD, Plastikkirurgisk seksjon, Øre nese hals avdelingen, Akershus Universitetssykehus.

Behandlingene med botulinum toxin type A utføres av våre kosmetisk sykepleiere: kosmetisk sykepleier Hedda Nordby, Birthe Helland og Nathalie Tande Eger. Alle våre behandlere har gjennomgått kompetansekurs og opplæring av lege.

Slik utføres behandlingen:

Botox injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss, og behandlingen er skånsom og med lite ubehag. Behandlingen tar ca 20 min.

Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet.

Etter injeksjonen tar det typisk fra 2-3 dager før Botox begynner å virke og inntil 20 dager før man får full effekt.

Områder man kan behandle:

Glabella: mysing og anspent muskel mellom øyenbrynene er det området som aller oftest blir behandlet. Kråkeføtter: smilerynker. Panne: tversoverlinjene i pannen.

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 mnd etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne og gjenta behandlingen 2-3 ganger i året.. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sansynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Bivirkninger?

Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Det finnes beskrevet tilfeller hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i  1-2 uker. Fordi effekten av Botox er forbigående er også bivirkningene forbigående. Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling hvis du behandles av helsepersonell med tilstrekkelig kompetanse.

Behandlingene med botulinum toxin type A utføres av våre kosmetisk sykepleiere: Julie Horne som har avanserte spesialistkurs og er anerkjent kursholder for Galderma, kosmetisk sykepleier Hedda Nordby  og Nathalie Eger. Alle våre behandlere har gjennomgått kompetansekurs og opplæring av lege.

Fornåndskonsultasjon hos vår ansvarlige lege er nødvendig før behandling med botulinum toxin type A.

PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma, og kalles også for Vampyre facelift. Fellesnevneren er at dette er en stamcelle-behandling med dine egne vekstfaktorer.

Dette er behandlingen som mange av Hollywoods stjerner nå benytter for å beholde ungdommens glans. Hollywoodkjendis Angelina Jolie og Kim Kardashian er blant de som er store tilhengere av denne behandlingen.


PRP (Platelet Rich Plasma) er en nyskapende form for antialdringbehandling. Behandlingen tar utgangspunkt i bruk av pasientens eget blod og gir dermed ingen risiko for allergiske reaksjoner. PRP-behandlingen vil kunne øke kroppens medfødte evne til fornyelse av ulike typer vev.

Platelet-Rich Plasma (PRP), er også kjent i utlandet som Selphyl eller Vampire Facelift.

De tilstandene som oftest kan dra nytte av PRP-behandling er: Fine rynker rundt øyne, nasolabiale folder (grovere rynker mellom nesevinge og munnvik), rynker omkring munnen, arr etter kviser, rynker i pannen, rynker på hals/nakke, poser og mørke ringer under øynene, strekkmerker og løs hud og Alopeci (hårtap).

PRP-behandling ventes også å gi stor effekt ved tynn, hengende hud under øynene, som er en tilstand som er svært vanskelig å behandle med konvensjonelle foryngende injeksjoner og laserbehandlinger.

 


Hva kan behandlingen gjøre for deg:

 • Redusere linjer og rynker.
 • Jevnere hudfarge.
 • Redusere porer.
 • Redusere arr.
 • Regenerer huden.
 • Får sår til å gro.
 • Stimulerer benvekst.
 • Forebygger hårtap og får hår til å vokse tilbake.
 • Reduserer strekkmerker.
 • Solskader i hud.
 • Poser under øyne.

Behandlingen brukes også mye innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin i tillegg til det estetiske. Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker.


Hvordan foregår behandlingen?

Dette er en helt naturlig behandling, da man bruker kundens eget blod. Dette gjør man ved at man tar en blodprøve med en mindre mengde med blod, som deretter sentrifugeres, slik at blodets egne vekst -/stamceller blir konsentrert og høstet ut. Deretter injiseres dette i de aktuelle områdene man ønsker å behandle. Dette er også en super forebyggende behandling. Det er alltid lettere å forebygge enn å reparere.

For de som ønsker å kjenne minst mulig ubehag, kan man få lagt på en bedøvende krem på området som skal behandles. Bedøvelseskremen ligger da på huden i ca 1 time. Selve behandlingen tar ca 30 min. Etter at man har fått injisert stamcellene/vekstfaktorene i de aktuelle behandlings-områdene, brukes en micro-needling rulle over området, slik at det lages mikroskopiske hull i huden. Deretter tar man og masserer inn resterende mengde (ca 2 ml.)med stamceller/vekstfaktorer i overhuden, slik at overhuden også blir behandlet.

(For mer info om micro-needling, se behandlings-oversikten vår) Man kan kombinere behandlingen med flere av våre andre behandlinger på klinikken for å få et enda bedre resultat. Den mest vanlige, er å kombinere med Restylane, da sitter Restylanen enda bedre og lenger enn vanlig. Behandlingen utføres av offentlig godkjent helsepersonell.

Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen:
PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom vekstfaktorer/stamceller i våre blodceller stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin. Dette medfører til at huden får tilbake sin glød og fasthet. Behandlingsresultatet når sin topp etter ca. 3 mnd.

Passer behandlingen alle:
Det er ingen former for allergiske reaksjoner, og alle kan behandles i alder 18 – 100 år, samt alle hudtyper. De eneste gruppene man ikke behandler er gravide og blødere.

Etter behandlingen:
Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven i det behandlede området. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 24 timene, hevelse etter ca. 48 timer. Blåmerker kan oppstå, disse forsvinner i løpet av 7 til 14 dager. Her kan man bruke Arnica D30 i forkant og etterkant av behandlingen og Arncia salve i etterkant for å redusere faren for å få blåmerker. Man kan også bruke en krem som heter Hirudoidkrem i etterkant av behandlingen for å redusere blåmerker.

Hvor mange behandlinger/hyppighet:
Det anbefales 1–3 behandlinger i året, for hudforbedring, avhengig av kundens utgangspunkt. Intervallene er 12 uker mellom behandlingene.


Behandlings-effekten er langtidsvarende. Etter først å hatt et optimalt behandlings-opplegg hvor man har fått det ønskede resultat, trenger de fleste kun 1-2 behandlinger i året for å holde resultatene ved like.

Et patentert sentrifugesystem sørger for at blodplatene separeres fra resten av blodet slik at man sitter igjen med PRP (blodplateberiket plasma).

På filmen kan man se hvordan blodplatefattig plasma samler seg i toppen på sylinderen og har en gulaktig farge. Plasma rik på røde blodlegemer samler seg i bunn på sylinderen. Verken PPP eller de røde blodcellene brukes i behandlingen og blir derfor kastet. PRP samles i midten av sylinderen og kan derfor trekkes ut og klargjøres for injeksjon i pasientens hud.

Blodplater og hvite blodceller skaper en synergistisk effekt som resulterer i frislipp av vekstfaktorer ved injeksjonsstedet. Dette fremmer sårheling og fører til produksjon av kollagen og hyaluronsyre, som igjen vil gjøre uregelmessigheter i huden som ved rynker og kvisearr merkbart mindre.

Resultatene ved PRP-behandling varer lengre enn ved for eksempel injeksjon av hyaluronsyre og kollagen som absorberes av kroppen. Andre fordeler ved behandlingen er at huden holdes hel (ingen incisjoner) og at bivirkningene er kortvarige og forbigående (hevelsen som oppstår er som regel gått ned innen to eller tre timer). Dette gjør PRP-behandling til sikker og trygg form for behandling.Det tar mellom 15 og 30 minutter fra blodtakingen til injeksjonen.

Cellenis – PRP-Aesthetics – pdf.1. – nov 2015

 

Er du lei av slapp, kreppet og løs hud på hals, hender, ansikt og décolleté? Profhilo er den nyeste og mest innovative behandling til disse områdene. 

Profhilo kan også anvendes andre steder på kroppen, slik som på løs hud på armer, knær eller magen. 

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv. 


HYALURONSYRE

Profhilo består af hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon. Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre da den er fri for BDDE bindinger, som vi kjenner fra fillers og skinboosters.

 

AWARD VINNENDE BEHANDLING

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling. Profhilo er verken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for å være en bio-stimulator, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin, som fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut.

SLIK FOREGÅR BEHANDLINGEN

Profhilo injiseres via meget få stikk i området med løs og kreppet hud. Spredningen av produktet er stor, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo øker ikke volumet i huden som ved filler injeksjoner, derfor blir resultatet aldri kunstig og unaturlig!

ETTER BEHANDLINGEN

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. Som utgangspunkt kan man dra på jobb dagen etter behandling.

4 uker etter første injeksjon vil huden være betydelig strammet opp. Her anbefales det at utføre enda en behandling.

Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over et år. Vi anbefaler å holde det flotte resultat vedlike med én behandling en gang i året.

FØR OG ETTER BILDER

 

Picture by C D Aesthetics

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priser

 • Konsultasjon hos lege før Rynkebehandling
  Kr: 300,-(Forundersøkelse til behandling med legemidler)15 min
 • Konsultasjon hos kosmetisk sykepleier
  Kr: 300,-(For Tear Through konsultasjon, book tid hos Hedda eller Birthe.)15min

Restylane® Hud

 • 0,5mL
  Kr: 2900,-45min
 • 1mL
  Kr: 3900,-45min
 • 1,5 mL
  Kr: 5500,-45min
 • 2 mL
  Kr: 6900,-45min
 • 3 mL
  Kr: 9400,-45min
 • 4 mL
  Kr: 12000,-45min
 • Tear Through
  Kr: 4200,-(mørke ringer under øyne)45min

Restylane Lips

 • 0,5mL
  Kr: 2900,-(konsultasjon påkrevd minst 1 dag i forkant av behandling om du har leppefiller fra annen salong)45min
 • 1mL
  Kr: 3900,-(konsultasjon påkrevd minst 1 dag i forkant av behandling om du har leppefiller fra annen salong)45min
 • 0,5mL (Master)
  Kr: 3200,-(konsultasjon påkrevd minst 1 dag i forkant av behandling om du har leppefiller fra annen salong)45min
 • 1mL (Master)
  Kr: 4200,-(konsultasjon påkrevd minst 1 dag i forkant av behandling om du har leppefiller fra annen salong)45min

Skinbooster

 • 1 mL
  Kr: 2900,-45min
 • 2 mL
  Kr: 4500,-45min
 • 4 mL - Kur - 3 behandlinger
  Kr: 9000,-45min

Rynkebehandling

 • 1 område
  Kr: 2600,-(Konsultasjon hos lege er påkrevd før behandling)15min
 • 2 områder
  Kr: 3700,-(Konsultasjon hos lege er påkrevd før behandling)15min
 • 3 områder
  Kr: 4300,-(Konsultasjon hos lege er påkrevd før behandling)15min
 • Ekstra spesialområde
  Kr: 500,-(Konsultasjon hos lege er påkrevd før behandling)15min

PRP Terapi (Platelet Rich Plasma)

 • Facelift
  Kr: 4990,-(Konsultasjon hos lege er påkrevd før behandling)60min
 • Facelift inkludert hals
  Kr: 6990,-(Konsultasjon hos lege er påkrevd før behandling)60min
 • Lower neck, breast & Decolletè
  Kr: 5990,-(Konsultasjon hos lege er påkrevd før behandling)60min
 • Eyelift
  Kr: 2990,-(Konsultasjon hos lege er påkrevd før behandling)45min
 • Hairloss
  Kr: 4990,-(Konsultasjon hos lege er påkrevd før behandling)45min

Profhilo

 • I område (4ml)
  Kr: 8900,-(2 ml x 2 behandlinger)45min
 • 2 områder (8ml)
  Kr: 15900,-(4ml x 2 behandlinger))60min
 • Touch Up innen 1 år
  Kr: 5900,-(2ml x 1 behandling)45min

Kosmetisk sykepleier