Injeksjoner

Gjør injeksjonene dine hos en trygg og erfaren klinikk! Behandlingene blir utført av kosmetisk sykepleier. Noen av behandlingene er påkrevd med konsultasjon først.

Aldersgrense: 20år

Restylane® glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden. 


Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.

Fordelene med Restylane

Resultatet av en behandling med Restylane er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøkelse har vist at med bare én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. For å opprettholde effekten i leppene må man normalt ta etterbehandling etter seks måneder.

Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.

Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter, men plager deg i stedet. Ved hjelp av Restylane® kan du forbedre utseendet raskt med langvarig resultat. Uansett om du måtte ønske å glatte ut kråkeføtter og røykerynker eller korrigere dype folder og bekymringsrynker, har Restylane en løsning som gir optimalt resultat.

Produktene med Restylane kan blant annet glatte ut følgende rynker:

 • Linjene mellom nese og munn (nasolabiale furer)         
 • Kråkeføtter
 • Røykerynker
 • Smilerynker
 • Bekymringsynker

 

Vi utfører også Tear Through behandling for deg som ønsker å minske utseendet av mørke ringer under øyne eller dype søkk.

*Konsultasjon er påkrevd før en tear through behandling da det ikke er alle som er egnede kandidater.


I Norge har Galderma autorisasjon på alle godkjente behandlere som jobber med Restylane.

Behandlere skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og gir deg tilbud om original Restylane.

Sjekkliste for autoriserte Restylane behandlere i Norge:

1. Behandleren skal under konsultasjon og behandling ALLTID bære et synlig og gyldig ID-kort fra Restylane®. Kortet er personlig, og innehar blant annet navn, bilde og kompetansenivå på behandler. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med Restylane®. Autorisasjonen innebærer også at personen har fått opplæring av Galderma, og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Kortet fornyes hvert år. Spør ALLTID etter ID-kort. Ikke la deg lure av useriøse aktører.

2. Klinikken skal ha et synlig Certified Restylane Clinic logo på sin hjemmeside.

3. Klinikken skal finnes under ”FINN KLINIKK”.

Eger Skin Clinic er Sertifisert Restylane klinikk.


Hvorfor autorisasjon?
Autorisasjonsordningen ble innført av Galderma i januar 2009. Hovedårsaken var en økende grad av villedende markedsføring med varemerket Restylane fra klinikker/ behandlere, som i virkeligheten benyttet helt andre både billigere og udokumenterte kopivarianter.

En økende grad av kundehenvendelser knyttet til feilbehandlinger og komplikasjoner fra slike useriøse klinikker, gjorde at Galderma til slutt så seg nødt til å innføre et svært synlig kvalitetsbevis som kundene både kunne se og spørre etter. Autorisasjonsbeviset er i dag et synlig kvalitetsbevis på behandlerens erfaring, dyktighet og kompetanse, og setter fokus på videreutvikling og kvalitet av hver enkelt behandler.


Kontakt oss her angående konsultasjon eller bestilling, eller andre ting du lurer på med hensyn til Restylane. Vi svarer hurtig, som regel i løpet av èn time etter åpningstid.


Følg vår kosmetiske sykepleier Julie Horne på instagram!

[wdi_feed id=»10″]

Ønsker du mer volume til dine lepper? Eller kanskje bare definere kantene? Med Restylane kan vi tilføre både volume og definisjon samt korrigere asymmetri i leppene.

Restylane kan gjøre følgende for smilet ditt:

 • Skape mer leppevolum
 • Rette opp i asymmetri lepper
 • Definere leppekonturene
 • Gjøre munnvikene gladere
 • Redusere røykerynker rundt munnen

 

En Restylane behandling gir deg et langvarig, men ikke-permanent resultat, og du kan endre leppene over tid. Du bestemmer selv om med en eller flere behandlinger – for individuell og naturlig resultat. Restylane tilbyr deg en naturlig måte å gi leppene den fyldigheten og formen du drømmer om.

Restylane Keyhole Lips – definerte, sensuelle og myke lepper, på en naturlig og subtil måte

Har du sett det lille mellomrommet mellom øvre og nedre leppe? Ikke overdrevent, men akkurat nok til at det gir det lille ekstra. Det kaller vi ”Keyhole Lips”. En helt egenutviklet teknikk med for og med Restylane sine leppeprodukter. Noe helt nytt!

Julie Horne hos Eger Skin Clinic er leppespesialisten som utviklet denne helt spesielle teknikken, og har gjort den til sin egen signaturbehandling. ”Jeg synes det er veldig vakkert med det bitte, lille mellomrommet mellom øvre og nedre leppe. Det er sensuelt på en naturlig og classy måte», sier Julie Horne.

 

«Keyhole Lips er lepper som har den lille åpningen mellom øvre og nedre leppe. Gjerne i kombinasjon med en skarp, definert amours bue. Det viktigste for meg til sist er at resultatet blir naturlig. Leppene kan komme i forskjellige størrelser og fasonger men felles har de den lille åpningen sentralt.»

 

 

«Jeg har utviklet en helt egen teknikk for å oppnå ”Keyhole Lips”. Restylane har 5 forskjellige leppeprodukter og jeg tilpasser produkt etter hver enkelt leppe. Alt etter om kunden ønsker volum, definisjon, fukt og/ eller mykhet.

Det skjer også at jeg bruker 2 produkter i en og samme behandling for å få til det perfekte resultatet.

Noen har et godt utgangspunkt fra naturens side, mens andre må ha litt tålmodighet for å forme og bygge volum over tid.»

       

Hvordan har leppeidealene utviklet seg?

«Lepper har alltid vært i fokus og det har vært mange trender gjennom tidene. Vi har Marilyn Monroe som ikon på 50-tallet med sine voluminøse, røde lepper. På 70-tallet kom Twiggy i fokus med den androgyne looken og smale lepper. 90-tallets Pamela Andersen ble frontet med sine store lepper i feil proporsjoner. Julie poengterer at nedre leppe skal alltid være større enn overleppen, uten unntak. På 2000-talletslepper dreide det seg om Angelina Jolie. Store lepper men med riktige proporsjoner. Hun har også en kløft i nedre leppe som ble svært populært.»

Hvorfor Keyhole Lips? 

Julie mener det er på tide med en ny leppetrend. Hun mener også vi er klare for mer avanserte teknikker og finesse. Hun har sett alt for mye behandlinger der man har fylt 0,5 ml oppe og 0,5 ml nede på en standardisert måte. Keyhole lips kan lages på de aller fleste og kler kvinner i alle aldre. Spesielt utviklet for og med Restylane.

Julie ser hver enkelt leppe som et prosjekt og bruker god tid. Hun reiser nå på Norgesturné for å undervise andre autoriserte Restylane behandlere, slik at Keyhole Lips kan fås på utvalgte klinikker nær deg innen kort tid.

 

 

 

Restylane Skinboosters har helt unike egenskaper som gjenfukter huden på dypet, bedrer hudens kvalitet og gir et naturlig og friskt utseende. Restylane Skinboosters er hudforyngelse i ordets rette forstand.


Huden forandres med alderen, og mister volum og spenst. Et av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og derfor fukter huden innenfra, skaper volum og struktur. Med alderen svekkes både kvalitet og mengde hyaluronsyre, og kollagen og elastinfibre brytes ned. Det gjør huden tørrere og mindre elastisk, og linjer og rynker dukker opp.

Restylane Skinboosters er en revolusjonerende ny behandlingsmetode som er videreutviklet fra Restylane, som har over 16 millioner behandlinger bak seg siden 1996. Effekten og sikkerheten rundt HA er dokumentert i mange kliniske studier.

Restylane Skinboosters består av 3 behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom, der mikrodoser injiseres under huden. Flere kliniske studier viser at Restylane Skinboosters ikke bare gjenoppretter fukt og balanse, men også setter i gang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og smidigere over tid.

Behandlingen omfatter gjenfuktende små mikroinjeksjoner i huden med en myk gel-lignende substans som kalles Hyaluronsyre (HA), som bedrer hudens fasthet, elastisitet og glød. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, den elsker vann og holder på hudens fuktighet. Når vi eldes, blir kvaliteten på HA i kroppen dårligere. Gi din hud en fantastisk og naturlig glød!


Vilde Riise etter Skinbooster behandling på Eger Skin Clinic.

Det finnes flere Restylane Skinboosters, slik at behandlingen kan tilpasses dine behov og din hudkvalitet.

Restylane Skinboosters kan brukes som en egen behandling, men kan også kombineres med andre estetiske behandlinger som Restylane Fillers om man ønsker det. Snakk med din autoriserte behandler, som kan veilede deg til de produktene og den behandlingen som oppfyller dine ønsker.

Restylane Skinboosters tilbyr dokumentert, gradvis forbedring av hudens kvalitet og elastisitet. Du oppnår synlige resultater med en naturlig oppfrisket hud som andre vil misunne deg. Slik bedrer du hudens kvalitet innenfra.


Restylane Skinboosters er et allsidig produkt til:

 • Kvinner og menn med alle hudtyper
 • Mennesker i alle aldre
 • Ansikt, lepper, hals, hender og dekolletage
 • Alle som vil bedre sin hudkvalitet, også acnearr eller solskadet hud

 

Alle behandlinger med Restylane Skinboosters utføres kun av autoriserte behandlere.

 

 

Botox fra legemiddelfirmaet Allergan er et registrert legemiddel, et renset protein som injiseres i små volum i ansiktsmuskulaturen for å få de til og slappe av, slik at linjene glattes delvis eller helt ut !

Botox ble godkjent av FDA i 1989 og har også vært brukt på rynkebehandling i USA i ca. 15 år. Middelet er registrert i over 100 land.

Behandlingen er den mest vanligste kosmetiske behandling i USA og i Norge. I Norge har vi hatt erfaring med denne behandlingen i 10 år.

Ingen alvorlige bivirkninger er registrert.

Kosmetisk sykepleier Julie Horne

Slik utføres behandlingen:

Botox injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss, og behandlingen er skånsom og med lite ubehag. Behandlingen tar ca 20 min.

Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet.

Etter injeksjonen tar det 2-3 dager før Botox begynner å virke og inntil 7 dager før man får full effekt.

Områder man kan behandle:

Glabella: sinnarynken, mellom øyenbrynene er det området som aller oftest blir behandlet.

Kråkeføtter: smilerynkene

Panne: tversoverlinjene i pannen

 

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 mnd etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne og gjenta behandlingen 2-3 ganger i året.. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sansynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Bivirkninger?

Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Det finnes beskrevet tilfeller hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i  1-2 uker. Fordi effekten av Botox er forbigående  er også bivirkningene forbigående.

Behandlingen utføres av kosmetisk sykepleier Julie Horne som har flere avanserte spesialistkurs.

PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma, og kalles også for Vampyre facelift. Fellesnevneren er at dette er en stamcelle-behandling med dine egne vekstfaktorer.

Dette er behandlingen som mange av Hollywoods stjerner nå benytter for å beholde ungdommens glans. Hollywoodkjendis Angelina Jolie og Kim Kardashian er blant de som er store tilhengere av denne behandlingen.


PRP (Platelet Rich Plasma) er en nyskapende form for antialdringbehandling. Behandlingen tar utgangspunkt i bruk av pasientens eget blod og gir dermed ingen risiko for allergiske reaksjoner. PRP-behandlingen vil kunne øke kroppens medfødte evne til fornyelse av ulike typer vev.

Platelet-Rich Plasma (PRP), er også kjent i utlandet som Selphyl eller Vampire Facelift.

De tilstandene som oftest kan dra nytte av PRP-behandling er: Fine rynker rundt øyne, nasolabiale folder (grovere rynker mellom nesevinge og munnvik), rynker omkring munnen, arr etter kviser, rynker i pannen, rynker på hals/nakke, poser og mørke ringer under øynene, strekkmerker og løs hud og Alopeci (hårtap).

PRP-behandling ventes også å gi stor effekt ved tynn, hengende hud under øynene, som er en tilstand som er svært vanskelig å behandle med konvensjonelle foryngende injeksjoner og laserbehandlinger.

 


Hva kan behandlingen gjøre for deg:

 • Redusere linjer og rynker.
 • Jevnere hudfarge.
 • Redusere porer.
 • Redusere arr.
 • Regenerer huden.
 • Får sår til å gro.
 • Stimulerer benvekst.
 • Forebygger hårtap og får hår til å vokse tilbake.
 • Reduserer strekkmerker.
 • Solskader i hud.
 • Poser under øyne.

Behandlingen brukes også mye innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin i tillegg til det estetiske. Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker.


Hvordan foregår behandlingen?

Dette er en helt naturlig behandling, da man bruker kundens eget blod. Dette gjør man ved at man tar en blodprøve med en mindre mengde med blod, som deretter sentrifugeres, slik at blodets egne vekst -/stamceller blir konsentrert og høstet ut. Deretter injiseres dette i de aktuelle områdene man ønsker å behandle. Dette er også en super forebyggende behandling. Det er alltid lettere å forebygge enn å reparere.

For de som ønsker å kjenne minst mulig ubehag, kan man få lagt på en bedøvende krem på området som skal behandles. Bedøvelseskremen ligger da på huden i ca 1 time. Selve behandlingen tar ca 30 min. Etter at man har fått injisert stamcellene/vekstfaktorene i de aktuelle behandlings-områdene, brukes en micro-needling rulle over området, slik at det lages mikroskopiske hull i huden. Deretter tar man og masserer inn resterende mengde (ca 2 ml.)med stamceller/vekstfaktorer i overhuden, slik at overhuden også blir behandlet.

(For mer info om micro-needling, se behandlings-oversikten vår) Man kan kombinere behandlingen med flere av våre andre behandlinger på klinikken for å få et enda bedre resultat. Den mest vanlige, er å kombinere med Restylane, da sitter Restylanen enda bedre og lenger enn vanlig. Behandlingen utføres av offentlig godkjent helsepersonell.

Hvilke prosesser skjer i forbindelse med behandlingen:
PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom vekstfaktorer/stamceller i våre blodceller stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin. Dette medfører til at huden får tilbake sin glød og fasthet. Behandlingsresultatet når sin topp etter ca. 3 mnd.

Passer behandlingen alle:
Det er ingen former for allergiske reaksjoner, og alle kan behandles i alder 18 – 100 år, samt alle hudtyper. De eneste gruppene man ikke behandler er gravide og blødere.

Etter behandlingen:
Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven i det behandlede området. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 24 timene, hevelse etter ca. 48 timer. Blåmerker kan oppstå, disse forsvinner i løpet av 7 til 14 dager. Her kan man bruke Arnica D30 i forkant og etterkant av behandlingen og Arncia salve i etterkant for å redusere faren for å få blåmerker. Man kan også bruke en krem som heter Hirudoidkrem i etterkant av behandlingen for å redusere blåmerker.

Hvor mange behandlinger/hyppighet:
Det anbefales 1–3 behandlinger i året, for hudforbedring, avhengig av kundens utgangspunkt. Intervallene er 12 uker mellom behandlingene.


Behandlings-effekten er langtidsvarende. Etter først å hatt et optimalt behandlings-opplegg hvor man har fått det ønskede resultat, trenger de fleste kun 1-2 behandlinger i året for å holde resultatene ved like.

Et patentert sentrifugesystem sørger for at blodplatene separeres fra resten av blodet slik at man sitter igjen med PRP (blodplateberiket plasma).

På filmen kan man se hvordan blodplatefattig plasma samler seg i toppen på sylinderen og har en gulaktig farge. Plasma rik på røde blodlegemer samler seg i bunn på sylinderen. Verken PPP eller de røde blodcellene brukes i behandlingen og blir derfor kastet. PRP samles i midten av sylinderen og kan derfor trekkes ut og klargjøres for injeksjon i pasientens hud.

Blodplater og hvite blodceller skaper en synergistisk effekt som resulterer i frislipp av vekstfaktorer ved injeksjonsstedet. Dette fremmer sårheling og fører til produksjon av kollagen og hyaluronsyre, som igjen vil gjøre uregelmessigheter i huden som ved rynker og kvisearr merkbart mindre.

Resultatene ved PRP-behandling varer lengre enn ved for eksempel injeksjon av hyaluronsyre og kollagen som absorberes av kroppen. Andre fordeler ved behandlingen er at huden holdes hel (ingen incisjoner) og at bivirkningene er kortvarige og forbigående (hevelsen som oppstår er som regel gått ned innen to eller tre timer). Dette gjør PRP-behandling til sikker og trygg form for behandling.Det tar mellom 15 og 30 minutter fra blodtakingen til injeksjonen.

Cellenis – PRP-Aesthetics – pdf.1. – nov 2015

 

Er du lei av slapp, kreppet og løs hud på hals, hender, ansikt og décolleté? Profhilo er den nyeste og mest innovative behandling til disse områdene. 

Profhilo kan også anvendes andre steder på kroppen, slik som på løs hud på armer, knær eller magen. 

Med alderen mister vi kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, noe som medfører en aldrende- og løs hud. Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv. 

 

HYALURONSYRE

Profhilo består af hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon. Profhilo er markedets mest rene og naturlige form for hyaluronsyre da den er fri for BDDE bindinger, som vi kjenner fra fillers og skinboosters.

 

AWARD VINNENDE BEHANDLING

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD som årets mest innovative behandling. Profhilo er verken en filler eller en skinbooster. Produktet anses for å være en bio-stimulator, da den får vår egen hud til å produsere store mengder av kollagen og elastin, som fører til at huden strammes opp og rynker glattes ut.

SLIK FOREGÅR BEHANDLINGEN

Profhilo injiseres via meget få stikk i området med løs og kreppet hud. Spredningen av produktet er stor, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres. Profhilo øker ikke volumet i huden som ved filler injeksjoner, derfor blir resultatet aldri kunstig og unaturlig!

ETTER BEHANDLINGEN

Umiddelbart etter behandlingen kan stikkene, hvor injeksjonen er utført, ses. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innenfor 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. Som utgangspunkt kan man dra på jobb dagen etter behandling.

4 uker etter første injeksjon vil huden være betydelig strammet opp. Her anbefales det at utføre enda en behandling.

Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over et år. Vi anbefaler å holde det flotte resultat vedlike med én behandling en gang i året.

FØR OG ETTER BILDER

 

Konsultasjon angående Profhilo må bookes hos Kosmetisk Dermatologisk sykepleier Nathalie.

MØT «LEPPEDRONNINGEN», JULIE HORNE

Julie Horne er kosmetiske sykepleier på klinikken og hun utfører et stort utvalg av medisinske behandlinger.

Alt fra leppefillers til Botox, Skinbooster, Celluform, IPL-laser mot sprengte blodkar og Fotona laser. Julie har en bachelor i sykepleie og har jobbet som sykepleier i 12 år.

Hun har tidligere jobbet innen hjertekirurgi for barn og voksne på Rikshospitalet.


Julie er Restylanesertifisert injeksjonsspesialist og har reist rundt i hele Skandinavia for å kurse andre Restylaneklinikker i hennes eksklusive signatur behandling, «Keyhole Lips».

Julie jobber som instruktør for Restylane og holder da mye kurs i både inn -og utland. Julie har mange kunder fra flere kontinenter som reiser lang vei for å bli behandlet av henne og hun blir også flydd inn til andre land for å utføre behandlinger. Det kommer mange internasjonale behandlere for å hospitere og kurses hos Julie. Hun er også Nordic Mentor trainer.


Julie ble i oktober AWARD WINNER av «RESTYLANE ENTREPRENEURS OF 2017», på en samling som tok plass i Stockholm.


Keyhole Lips er lepper som har den lille åpningen mellom øvre og nedre leppe. Gjerne i kombinasjon med en skarp, definert amours bue. Det viktigste for meg til sist er at resultatet blir naturlig. Leppene kan komme i forskjellige størrelser og fasonger men felles har de den lille åpningen sentralt.


Julie Horne på instagram:

 

NATHALIE

Nathalie Tande er kosmetisk dermatologisk sykepleier. Hun har jobbet både på klinikk og på sykehus.

I klinikk har Nathalie jobbet med blant annet injeksjoner, laser for hårfjerning, hudfornyende laser, peelinger og PRP Terapi.

Nathalie er en sprudlene og blid jente med stor interesse for hud og kosmetiske behandlinger.

Nathalie er Restylane sertifisert og hun har i tillegg kurs i blant annet Cosmelan (pigmentbehandling), Fotona Facelift (hudfornyende laser), Soprano Ice (hårfjerningslaser), Green Peel, Elixir Retinol Peel, Dermapen, Celluform og PPR Terapi.

 

 

Priser

Konsultsjon for kosmetiske behandlinger

 • Konsultasjon
  Kr: 300,-(obs! vedrørende spm om behandling "tear through" og "nesekorreksjon" må konsultasjon bookes hos Julie Horne.)15min

Restylane® Hud

 • 0,5mL
  Kr: 2900,-45min
 • 1mL
  Kr: 3900,-45min
 • Tear Through
  Kr: 4200,-(mørke ringer under øyne)45min
 • Nese korreksjon
  Kr: 4200,-(avansert ekspertise)45min

Restylane Lips hos Julie Horne (Master)

 • 0,5mL
  Kr: 3200,-(konsultasjon påkrevd minst 1 dag i forkant av behandling om du har leppefiller fra annen salong)30min
 • 1mL
  Kr: 4200,-(konsultasjon påkrevd minst 1 dag i forkant av behandling om du har leppefiller fra annen salong)45min

Restylane Lips

 • 0,5mL
  Kr: 2900,-(konsultasjon påkrevd minst 1 dag i forkant av behandling om du har leppefiller fra annen salong)30min
 • 1mL
  Kr: 3900,-(konsultasjon påkrevd minst 1 dag i forkant av behandling om du har leppefiller fra annen salong)45min
 • Hyalase
  Kr: 3000,-(konsultasjon påkrevd minst 1 dag i forkant av behandling)30min

Skinbooster

 • 1 mL
  Kr: 2900,-45min
 • 2 mL
  Kr: 4500,-45min
 • 4 mL - Kur - 3 behandlinger
  Kr: 9000,-45min

Botox

 • 1 område
  Kr: 2600,-15min
 • 2 områder
  Kr: 3700,-15-30min
 • 3 områder
  Kr: 4300,-15-30min
 • Svettebehandling
  Kr: 5900,-45min
 • Ekstra spesialområde
  Kr: 500,-15min
 • Tanngnissing (masseter)
  Kr: 4000,-15min

PRP Terapi (Platelet Rich Plasma)

 • Facelift
  Kr: 4990,-60min
 • Facelift inkludert hals
  Kr: 6990,-60min
 • Lower neck, breast & Decolletè
  Kr: 5990,-60min
 • Eyelift
  Kr: 2990,-45min
 • Hairloss
  Kr: 4990,-45min

Profhilo

 • I område (4ml)
  Kr: 8900,-(2 ml x 2 behandlinger)45min
 • 2 områder (8ml)
  Kr: 15900,-(4ml x 2 behandlinger))60min
 • Touch Up innen 1 år
  Kr: 5900,-(2ml x 1 behandling)45min

Kosmetisk sykepleier

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.