Botox & Fillere til Ansikt

Botox fra legemiddelfirmaet Allergan er et registrert legemiddel, et renset protein som injiseres i små volum i ansiktsmuskulaturen for å få de til og slappe av, slik at linjene glattes delvis eller helt ut !

Aldersgrense: 18år

Botox ble godkjent av FDA i 1989 og har også vært brukt på rynkebehandling i USA i ca. 15 år. Middelet er registrert i over 100 land.

Behandlingen er den mest vanligste kosmetiske behandling i USA og i Norge. I Norge har vi hatt erfaring med denne behandlingen i 10 år.

Ingen alvorlige bivirkninger er registrert.

Kosmetisk sykepleier Julie Horne

Slik utføres behandlingen:

Botox injiseres med en engangssprøyte med svært tynn spiss, og behandlingen er skånsom og med lite ubehag. Behandlingen tar ca 20 min.

Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man imidlertid ikke gni eller massere det området som er behandlet.

Etter injeksjonen tar det 2-3 dager før Botox begynner å virke og inntil 7 dager før man får full effekt.

Områder man kan behandle:

 • Glabella: sinterynken, mellom øyenbrynene er det området som aller oftest blir behandlet.
 • Kråkeføtter: smilerynkene
 • Panne: tversoverlinjene i pannen

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

En fordel med behandlingen er at effekten er forbigående. Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 mnd etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne og gjenta behandlingen 2-3 ganger i året.. Resultater fra vitenskapelige studier med Botox brukt mot rynker tyder imidlertid på at effekten varer lenger etter hver ny behandling. Sansynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Bivirkninger?

Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Det finnes beskrevet tilfeller hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i  1-2 uker. Fordi effekten av Botox er forbigående  er også bivirkningene forbigående.

Behandlingen utføres av kosmetisk sykepleierJulie Horne som har avanserte spesialistkurs og mange års erfaring.

Restylane® glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden. 

Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.

Fordelene med Restylane

Resultatet av en behandling med Restylane er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøkelse har vist at med bare én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. For å opprettholde effekten i leppene må man normalt ta etterbehandling etter seks måneder.

Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.

Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter, men plager deg i stedet. Ved hjelp av Restylane® kan du forbedre utseendet raskt med langvarig resultat. Uansett om du måtte ønske å glatte ut kråkeføtter og røykerynker eller korrigere dype folder og bekymringsrynker, har Restylane en løsning som gir optimalt resultat.

PRODUKTENE MED RESTYLANE KAN BLANT ANNET GLATTE UT FØLGENDE RYNKER:

 • Linjene mellom nese og munn (nasolabiale furer)         
 • Kråkeføtter
 • Røykerynker
 • Smilerynker
 • Bekymringsynker

 

Vi utfører også Tear Through behandling for deg som ønsker å minske utseendet av mørke ringer under øyne eller dype søkk.

*Konsultasjon er påkrevd før en tear through behandling da det ikke er alle som er egnede kandidater.

 

Følg vår kosmetiske sykepleier på instagram!

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Priser

Botox

 • 1 område
  Kr: 2600,-15min
 • 2 områder
  Kr: 3700,-15-30min
 • 3 områder
  Kr: 4300,-15-30min
 • Svettebehandling
  Kr: 5900,-45min
 • Ekstra spesialområde
  Kr: 500,-15min
 • Tanngnissing (masseter)
  Kr: 4000,-15min

Restylane®

 • 0,5mL
  Kr: 2900,-45min
 • 1mL
  Kr: 3900,-45min
 • Tear Through
  Kr: 3900,-(mørke ringer under øyne)45min

Kosmetisk sykepleier