Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

PRP - Øyebehandling i Oslo - Se Pris | Eger Skin Clinic

PRP Øyebehandling

Denne behandlingen kan gi jevnere hudtone, redusere hevelser, søkk under øynene.

PRP Øyebehandling

PRP Øyebehandling er en behandling med formål å forbedre aldrene hud i øyeområdet. PRP øyebehandling kan gi jevnere hudtone, fylle ut søkk- eller redusere hevelser under øynene. Ved å injisere Plasma (hvite blodceller) under øynene begynner det en prosess som får kroppen til å produsere mer kollagen og elastin.

Etter PRP Øyebehandling vil de nye cellene setter i gang en regenerering-prossess av som gjør slik at nytt elastin og kollagen produseres.


PRP Øyebehandling kan passe for deg som opplever: 

Volumtap rundt øynene

Tynn hud med synlige blodårer

Mørkere hudtone under øynene

Hevelser under øynene

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

PRP står for blodplate-rik plasma. PRP øyebehandling er en behandling som brukes til å forbedre utseendet rundt øyene. Plasma skilles ut ved å ta en blodprøve fra pasienten, som inneholder både røde blodceller, hvite blodceller som blir sentrifugert for å frigjøre blodplater og vekstfaktorer. Disse vekstfaktorene blir så injisert i området rundt øynene. Denne behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen, og gir en foryngende effekt på området rundt øynene.

Mørke hudtone eller søkk under øynene kan skyldes tapt volum i området rundt øynene, og er noe som ofte oppstår med alderen. For noen kan dette oppleves plagsomt.

På generelt grunnlag oppfordrer vi kunder til å vurdere to til tre behandlinger fordelt med omtrent fire ukers mellomrom og deretter utføre vedlikeholdsbehandlinger hver sjette måned.

Ta gjerne kontakt for en konsultasjon for å få en individuelt tilpasset behandlingsplan med pakkepris

Ettersom produktet som blir injisert er helt naturlig og avledet fra kroppen din (betraktes som autolog), er det en generelt trygg prosedyre for å forbedre huden rundt øynene. PRP har lenge vært populært alternativ blant de som søker naturlige øyebehandlinger uten fremmede stoffer eller dyre plastiske kirurgiske prosedyrer.

PRP-injeksjoner i området under øynene er en utmerket behandling for å behandle fine linjer og rynker, helvelser og gi jevnere hudtone under øynene. PRP-Øyebehandling inneholder vekstfaktorer som stimulerer kollagenproduksjonen når den injiseres i huden. Ved å stimulere ny kollagenproduksjon hjelper blodplaterikt plasma til å stramme opp løs hud rundt øynene for å redusere forekomsten av fine linjer og rynker, samtidig som det eliminerer hevelser under øynene.

PRP under øyebehandling er også en utmerket måte å behandle aldrene hud i øyeområdet, Behandlingen øker blodsirkulasjonen i øyeregionen. Hevelser og misfarging rundt øynene er ofte mindre synlige allerede etter én behandling. Selv om resultatene ikke er permanente.

Selv om PRP øyebehandling kan vare lenger enn andre injiserbare produkter på markedet i dag, er det viktig at pasientene forstår at denne behandlingen ikke er permanent.

For mange pasienter vil PRP-injeksjoner forbedre utseendet under øynene mellom 1-2 år, avhengig av pasientens nåværende hudtilstand og alder.

Med PRP øyebehandling vil du som regel merke resultater allerede etter første behandling.

Etter PRP Øyebehandling får du vanligvis ingen eller liten nedetid. Det som kan forventes er restitusjon og minimale bivirkninger. Noen pasienter kan oppleve en mild prikkende følelse etter at det blodplaterike plasmaet er injisert i huden, men det går raskt over av seg selv og forårsaker ikke mye ubehag for de fleste.

De fleste kan gjenoppta sine normale aktiviteter allerede neste dag. Det er viktig å følge instruksjoner fra din terapeut.

Andre vanlige bieffekter etter behandling inkluderer blåmerker, mindre hevelse og mild kløe og irritasjon.

Du vil få informasjon om prosessen rundt PRP øyebehandling i en konsultasjon og kan stille spørsmål om behandlingen.

Fordi PRP-behandlinger bruker plasma fra ditt egne blod, er det en mer naturlig behandling til mange andre øye-behandlinger på markedet og har ingen risiko for allergiske reaksjoner.

Når du utfør PRP øyebehandling på Eger Skin Clinic er du trygg på behandlingen blir utført av utdannet og erfaren terapeut. Derfor kan du forvente en trygg behandling med god effekt.

Etter behandling oppfordres du å unngå å berøre behandlet område de neste 24 timene. Du bør også unngå alkohol de 72 timer etter at behandlingen er utført.

Ising av området, og å sove med hodet hevet er også anbefalt for å redusere hevelse. Å følge disse instruksjonene kan redusere risikoen for eventuelle komplikasjoner eller problemer etter din behandling.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

PRP Øyelokksløft

3 990 – NOK

60 min

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!