Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

PRP - Behandling i Oslo - Se pris | Eger Skin Clinic

PRP

PRP står for Platelet Rich Plasma (blodplateberiket plasma) og er en behandling som bruker de re-generende egenskapene til ditt eget blod.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om behandlingen

Platelet Rich Plasma (blodplateberiket plasma) er blodplater som er separert fra resten av blodet. Blodplatene inneholder vekstfaktorer som er vesentlige for de tilhelende egenskapene i kroppen. PRP-behandling kan gi bedre hudkvalitet eller stimulere hårvekst. Blodplateberiket plasma består blant annet av blodplater, hvite blodceller, vekstfaktorer og proteiner som skilles ut av blodet ditt, derav er det ingen sannsynlighet for en allergisk reaksjon. Ved å injisering PRP kan du bremse aldringstegn gjennom å stimulere produksjonen av kollagen og hyaluronsyre, som forbedrer elastisiteten i huden og øker volum på utvalgte områder i ansikt, bryst og hals.

Velg behandling

IPRF

Injectable Platelet Rich Fibrin (IPRF) er en naturlig behandling innen estetisk medisin som forebygger aldring i huden ved å stimulere til kollagenprodusksjon og gi økt cellefornyelse helt naturlig.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Om Behandlingen

I likhet med PRP er IPRF også en behandlingen som bruker næringsstoffer fra dine egne blodceller som skilles ut gjennom sentrifugering før det injiserer tilbake i de områder du ønsker å behandle. Behandlingen er effektiv til å behandle arr, strekkmerker, stimulere hårceller eller gi foryngende resultater.

Vanlige spørsmål om

IPRF

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Du bør drikke rikelig med vann døgnet før behandling for å optimalisere blodkvalitet. Vi anbefaler å booke time til konsultasjon på forkant der din terapeut analyserer din hudkvalitet og områder som er hensiktsmessig å behandle. Bruker du smertestillende tabletter som Aspirin, Ibuprofen bør du unngå dette i 2 døgn før behandlingen, samt 2 døgn etter behandlingen da dette kan påvirke mekanismene til blodplatene som blir skilt ut. Du bør heller ikke innta antikoagulerende virkemidler dagen før behandlingen. Du får all nødvendig informasjon både skriftlig og muntlig av behandleren din.

En liten mengde blod tappes fra en vene i armen din. Etter at blodet ditt er tatt, blir det sentrifugert i en sentrifuge ved lav hastighet for å oppnå blodplaterike fibrin. Det langsomme hastigheten bevarer blodplateintegriteten, noe som betyr bedre resultater. Blandingen av aktiverte blodplater, leukocytter (hvite blodceller) og mesenkymale stamceller fremmer dannelsen av nytt kollagen, fibroblaster og elastinvev, og forbedrer hudens elastisitet og hudfarge.

Behandlingen er 100% naturlig og er ikke tilsatt noen kjemiske midler. Behandlingen tar ca 60 minutter, og involverer lite smerte.

Begge behandlingene bruker pasientens eget blod for å stimulere produksjonen av kollagen og forbedre hudens generelle utseende. Det er imidlertid noen viktige forskjeller mellom PRP- og IPRF-injeksjoner som du bør være oppmerksom på før du tar en beslutning.

PRP er en behandling som går ut på å injisere en konsentrasjon av blodplater fra pasientens eget blod inn i huden. Blodplater er en type blodceller som inneholder vekstfaktorer, som kan bidra til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin, forbedre hudens tekstur og tone, og redusere forekomsten av arr og strekkmerker. IPRF ligner PRP, men det innebærer bruk av en annen form prosess som resulterer i en høyere konsentrasjon av blodplater og en sterkere frigjøring av vekstfaktorer. IPRF inneholder også fibrin, et protein som bidrar til å støtte vevsreparasjon og regenerering.

PRP-injeksjoner lages ved å isolere blodplatene fra pasientens blod og konsentrere dem til et serum. Dette serumet injiseres deretter i behandlingsområdet. IPRF-injeksjoner, derimot, skapes ved å legge til en fibrinmatrise til blodplatene, noe som skaper et mer sammenhengende og stabilt injiserbart produkt.

PRP-injeksjoner brukes ofte for å forbedre hudens tekstur og tone og redusere forekomsten av fine linjer og rynker. IPRF-injeksjoner brukes vanligvis for å forbedre den generelle helsen og utseendet til huden og stimulere produksjonen av kollagen.

Man kan oppleve hevelse og rødhet i det behandlede området, men dette forsvinner vanligvis i løpet av noen dager. Du bør ikke vaske ansiktet eller bruke krem eller sminke det første døgnet. Du bør ikke ta noen form for betennelsesdempende medisin NSAID, men kan ta andre smertestillende ved behov. Drikk rikelig med vann et par timer etter behandlingen da uttørking kan påvirke ditt plasmanivå negativt. Unngå alkohol dagen før og samme dag som behandlingen finner sted.

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

IPRF

Ansikt + hals

3 995 – NOK

1t 15 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

PRP Hudbehandling

Platerikt plasma er en naturlig behandling innen estetisk medisin som forebygger hudens aldringstegn ved bruk av kroppens eget plasma og stimulerer til økt kollagenproduksjon og cellefornying i huden.

Ut fra behandlingsområde bestemmes det hvilke celler som stimuleres. Dersom det brukes som generell ansiktsbehandling, stimuleres bl.a. kollagen- og elastinproduksjonen som bidrar til redusering av linjer samt bedring av fasthet og elastitet, samtidig som det gir en fin glød og jevnere hudtone.

Redusere linjer og rynker i ansikt og på hals

Stimulere hudens produksjon av egne celler

Stramme opp huden og gir jevnere hudtone

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Det brukes ingen kunstige tilsetningsstoffer, kun dine egne hvite blodceller, plasma og blodplater. Behandlingen gir derfor heller ingen allergisk reaksjon. Behandlingen er et godt alternativ for deg som ønsker et naturlig resultat

For optimal effekt anbefales behandlingen 3-5 ganger med 4-6 ukers mellomrom.

Ved denne behandlingen hentes ditt eget blod ut med en enkel blodprøve og risiko for komplikasjoner er minimal.

Noe ømhet og rødhet i det behandlede området vil forekomme. Eventuelle hevelser demper seg i løpet av 24 timer etter behandling. Det kan oppstå blåmerker i forbindelse med injeksjoner. Flassing kan oppstå noen døgn etter behandling. Sminke skal ikke brukes første 24 timer etter behandling grunnet infeksjonsfare.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

PRP Ansikt

6 650 – NOK

60 min

PRP Ansikt & Hals

9 320 – NOK

90 min

PRP Hårbehandling

PRP-behandling stimulerer til ny hårvekst, forbedrer kvaliteten på eksisterende hår og bremser ytterligere hårtap. Hårbehandling med PRP som bremser hårtap og naturlig stimulerer hårsekkene i hodebunnen slik at håret vokser ut igjen.

PRP bremser hårtap og stimulerer fyldigere hårvekst

Kan kombineres med Peptid-behandlinger for maksimal effekt

Sikker, naturlig og effektiv metode mot hårtap

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

PRP betyr at en konsentrert mengde blodplater (trombocytter) tas fra pasientens eget blod. Ved hjelp av en sentrifugemaskin skilles plasma med mange blodplater fra resten av plasmaet og de røde blodcellene.

Metoden starter med en enkel blodprøve som blir tatt fra armen din. Blodet sentrifugeres deretter i to omganger slik at vi kan skille blodplasma fra de røde blodcellene, og isolere PRP – den aktive ingrediensen som stimulerer til hårvekst. Da er det klart til å bli brukt i behandlingen.

Vi injiserer den konsentrerte mengden av vekstfaktorer i hodebunnen med en tynn kanyle/nål. Det blir satt i gang en rekke kjemiske reaksjoner i hodebunnen som forbedrer blodsirkulasjon og stimulerer hårsekken.

PRP kan brukes i kombinasjon med peptidinjeksjoner for å maksimere effekten. Vi kan sette sammen et individuelt tilpasset behandlingsprogram når du kommer til oss for en konsultasjon.

PRP-behandling mot hårtap er en tre-trinns medisinsk behandling som vil stimulere ny hårvekst og forbedre hårkvaliteten.

Vi anbefaler minst 3-5 behandlinger med ca 4 ukers mellomrom de første gangene, deretter  hver 3.-4. måned for de siste behandlingene i kuren.

Behandlingen kan med fordel kombineres med peptidinjeksjon mellom PRP-behandlinger.

Spør oss gjerne om pakkepriser!

Behandlingen er tilegnet deg som  plages av hårtap, og ikke ønsker å gjennomgå mer omfattende og inngripende hårtransplantasjon. Men kan også brukes som et kompliment til hårtransplantasjon.

Behandlingen egner seg for både menn og kvinner som opplever hårtap mer enn det som er vanlig. En typisk kandidat kan være en kvinne eller mann i 30-årene som oppdager at fylden på håret har endret seg og blitt tynnere.

Vår erfaring er at man som regel oppnår det beste resultat ved diffust hårtap – når man merker at håret begynner å bli tynnere. PRP- behandling vil fungere best på områder hvor det fortsatt finnes små hår. Behandlingen vil ikke ha effekt på områder som har vært uten hår over en lengre periode.

PRP egner seg også som kompliment dersom man allerede går på tablettbehandling eller utført hårtransplantasjon eller gjennomgår peptidbehandling mot hårtap.

Før behandling: Håret bør være nyvasket og uten hårprodukter. Dersom man bruker blodfortynnende bør disse stoppes i forkanten til PRP behandling. Vi ber deg kontakte din fastlege for mer informasjon.

Etter behandling: De første timene etter behandling kan du oppleve lett hodepine, tretthet og litt sårhet ved det behandlede området, men dette er forbigående og vil ofte gi seg etter en dag. Du kan gå på jobb rett etter behandling.

Unngå å bruke hodeplagg eller vaske håret samme dag etter behandling. Dagen etter kan du vaske håret som normalt igjen.

Mulige bivirkninger: 

PRP-injeksjoner av eget blod gir ingen risiko for smittsomme sykdommer. Likevel er det noen risikoer forbundet med injeksjonsbehandlinger som:

 • Skade på blodårer eller nerver
 • Infeksjon
 • Forkalking ved injeksjonspunktene
 • Små arr
 • En liten risiko for en negativ reaksjon på eventuell bedøvelse som settes i forkant av behandlingen

Effekten av PRP-behandling mot hårtap er dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Det er en effektiv og sikker behandling, og studier har vist at hårtykkelsen øker på aktive hårsekker. På sikt vil du få tettere og fyldigere hårvekst.

Resultatet er avhengig av utgangspunktet ditt, og under en konsultasjon med en av våre hudleger vil vi gå gjennom målene dine og hva du kan forvente, og hvilke eventuelle bivirkninger du kan oppleve.

Du vil begynne å se en forskjell som regel etter 6 måneder, men det kan ta opptil 12 måneder før du oppnår full effekt av behandlingen.

Man bør påregne noe smerte under selve behandlingen, men dette er raskt forbigående. Det er ikke anbefalt å bruke bedøvelse da det har en negativ effekt og ikke gi like gode resultater av behandlingen.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

PRP Hårbehandling

6 550 – NOK

60 min

PRP Øyebehandling

Denne behandlingen kan gi jevnere hudtone, redusere hevelser, søkk under øynene.

PRP Øyebehandling

PRP Øyebehandling er en behandling med formål å forbedre aldrene hud i øyeområdet. PRP øyebehandling kan gi jevnere hudtone, fylle ut søkk- eller redusere hevelser under øynene. Ved å injisere Plasma (hvite blodceller) under øynene begynner det en prosess som får kroppen til å produsere mer kollagen og elastin.

Etter PRP Øyebehandling vil de nye cellene setter i gang en regenerering-prossess av som gjør slik at nytt elastin og kollagen produseres.


PRP Øyebehandling kan passe for deg som opplever: 

Volumtap rundt øynene

Tynn hud med synlige blodårer

Mørkere hudtone under øynene

Hevelser under øynene

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

PRP står for blodplate-rik plasma. PRP øyebehandling er en behandling som brukes til å forbedre utseendet rundt øyene. Plasma skilles ut ved å ta en blodprøve fra pasienten, som inneholder både røde blodceller, hvite blodceller som blir sentrifugert for å frigjøre blodplater og vekstfaktorer. Disse vekstfaktorene blir så injisert i området rundt øynene. Denne behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen, og gir en foryngende effekt på området rundt øynene.

Mørke hudtone eller søkk under øynene kan skyldes tapt volum i området rundt øynene, og er noe som ofte oppstår med alderen. For noen kan dette oppleves plagsomt.

På generelt grunnlag oppfordrer vi kunder til å vurdere to til tre behandlinger fordelt med omtrent fire ukers mellomrom og deretter utføre vedlikeholdsbehandlinger hver sjette måned.

Ta gjerne kontakt for en konsultasjon for å få en individuelt tilpasset behandlingsplan med pakkepris

Ettersom produktet som blir injisert er helt naturlig og avledet fra kroppen din (betraktes som autolog), er det en generelt trygg prosedyre for å forbedre huden rundt øynene. PRP har lenge vært populært alternativ blant de som søker naturlige øyebehandlinger uten fremmede stoffer eller dyre plastiske kirurgiske prosedyrer.

PRP-injeksjoner i området under øynene er en utmerket behandling for å behandle fine linjer og rynker, helvelser og gi jevnere hudtone under øynene. PRP-Øyebehandling inneholder vekstfaktorer som stimulerer kollagenproduksjonen når den injiseres i huden. Ved å stimulere ny kollagenproduksjon hjelper blodplaterikt plasma til å stramme opp løs hud rundt øynene for å redusere forekomsten av fine linjer og rynker, samtidig som det eliminerer hevelser under øynene.

PRP under øyebehandling er også en utmerket måte å behandle aldrene hud i øyeområdet, Behandlingen øker blodsirkulasjonen i øyeregionen. Hevelser og misfarging rundt øynene er ofte mindre synlige allerede etter én behandling. Selv om resultatene ikke er permanente.

Selv om PRP øyebehandling kan vare lenger enn andre injiserbare produkter på markedet i dag, er det viktig at pasientene forstår at denne behandlingen ikke er permanent.

For mange pasienter vil PRP-injeksjoner forbedre utseendet under øynene mellom 1-2 år, avhengig av pasientens nåværende hudtilstand og alder.

Med PRP øyebehandling vil du som regel merke resultater allerede etter første behandling.

Etter PRP Øyebehandling får du vanligvis ingen eller liten nedetid. Det som kan forventes er restitusjon og minimale bivirkninger. Noen pasienter kan oppleve en mild prikkende følelse etter at det blodplaterike plasmaet er injisert i huden, men det går raskt over av seg selv og forårsaker ikke mye ubehag for de fleste.

De fleste kan gjenoppta sine normale aktiviteter allerede neste dag. Det er viktig å følge instruksjoner fra din terapeut.

Andre vanlige bieffekter etter behandling inkluderer blåmerker, mindre hevelse og mild kløe og irritasjon.

Du vil få informasjon om prosessen rundt PRP øyebehandling i en konsultasjon og kan stille spørsmål om behandlingen.

Fordi PRP-behandlinger bruker plasma fra ditt egne blod, er det en mer naturlig behandling til mange andre øye-behandlinger på markedet og har ingen risiko for allergiske reaksjoner.

Når du utfør PRP øyebehandling på Eger Skin Clinic er du trygg på behandlingen blir utført av utdannet og erfaren terapeut. Derfor kan du forvente en trygg behandling med god effekt.

Etter behandling oppfordres du å unngå å berøre behandlet område de neste 24 timene. Du bør også unngå alkohol de 72 timer etter at behandlingen er utført.

Ising av området, og å sove med hodet hevet er også anbefalt for å redusere hevelse. Å følge disse instruksjonene kan redusere risikoen for eventuelle komplikasjoner eller problemer etter din behandling.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

PRP Øyelokksløft

3 990 – NOK

60 min

Vanlige spørsmål om

PRP

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Vi anbefaler at du booker time til konsultasjon i forkant av behandlingen, slik at din terapeut kan analysere din hudkvalitet og finne områder som det er hensiktsmessig å behandle.

 • Du bør drikke rikelig med vann døgnet før behandling for å optimalisere blodplasma.
 • Bruker du smertestillende tabletter som Aspirin, Ibuprofen, osv. bør du unngå dette i 2 døgn før behandlingen, samt 2 døgn etter behandlingen, da dette kan påvirke mekanismene til blodplatene som blir skilt ut.
 • Du bør heller ikke innta antikoagulerende virkemidler dagen før behandlingen. Du får all nødvendig informasjon både skriftlig og muntlig av behandleren din.

En liten mengde blod tappes fra en vene i armen din. Blodet sentrifugeres og de virksomme cellene i plasmaet fra blodet blir skilt ut. Plasmaet blir deretter injisert tilbake inn i de utvalgte områdene for å stimulere produksjonen av kollagen og hyaluronsyre. Behandlingen er 100% naturlig, og er ikke tilsatt noen kjemiske midler. Behandlingen tar ca 30-60 minutter, og involverer lite smerte.

 • Du kan oppleve hevelse og rødhet i det behandlede området, men dette forsvinner vanligvis i løpet av noen dager.
 • Du kan gå rett på jobb etter behandlingen og trenger ingen sykemelding.
 • Du bør ikke vaske ansiktet eller bruke krem eller sminke det første døgnet.
 • Du bør ikke ta noen form for betennelsesdempende medisin (NSAID), men kan ta andre smertestillende ved behov.
 • Drikk rikelig med vann et par timer etter behandlingen da uttørking kan påvirke ditt plasmanivå negativt.
 • Unngå alkohol dagen før og samme dag som behandlingen finner sted.

PRP priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

PRP Ansikt

6 650 – NOK

75 min

PRP Ansikt og hals

9 320 – NOK

90 min

PRP Nedre hals og bryst

7 990 – NOK

60 min

PRP Øyelokksløft

3 990 – NOK

60 min

PRP mot hårtap

6 550 – NOK

60 min

iPRF

3 995 – NOK

75 min

Tillegg for Hyaluronsyre

1 190 – NOK

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!