PRP

The Vampire Lift. PRP står for Platlet Rich Plasma og oversettes til blodplateberiket plasma. En behandling som bruker de re-generende egenskaper til ditt eget blod.

Om Behandlingen

Platlet Rich Plasma (blodplateberiket plasma) er blodplater som er separert fra resten av blodet. Blodplatene inneholder vekstfaktorer som er vesentlige for de tilhelende egenskapene i kroppen. PRP behandling kan gi bedre hudkvalitet eller stimulere hårvekst. Blodplateberiket plasma består blant annet av blodplater, hvite blodceller, vekstfaktorer og proteiner som skilles ut av blodet ditt, derav er det ingen sannsynlighet for en allergisk reaksjon. Ved å injisering PRP kan man bremse aldringstegn gjennom å stimulere produksjonen av kollagen og hyaluronsyre som forbedrer hudelastisiteten samt øker volum på utvalgte områder i ansikt, bryst og hals.

Velg behandling

PRP Hudbehandling

Platerikt plasma er en naturlig behandling innen estetisk medisin som forebygger hudens aldringstegn ved bruk av kroppens eget plasma og stimulerer til økt kollagenproduksjon og cellefornying i huden.

Ut fra behandlingsområde bestemmes det hvilke celler som stimuleres. Dersom det brukes som generell ansiktsbehandling, stimuleres bl.a. kollagen- og elastinproduksjonen som bidrar til redusering av linjer samt bedring av fasthet og elastitet, samtidig som det gir en fin glød og jevnere hudtone.

Redusere linjer og rynker i ansikt og på hals

Stimulere hudens produksjon av egne celler

Stramme opp huden og gir jevnere hudtone

Det brukes ingen kunstige tilsetningsstoffer, kun dine egne hvite blodceller, plasma og blodplater. Behandlingen gir derfor heller ingen allergisk reaksjon. Behandlingen er et godt alternativ for deg som ønsker et naturlig resultat

For optimal effekt anbefales behandlingen 3-5 ganger med 4-6 ukers mellomrom.

Ved denne behandlingen hentes ditt eget blod ut med en enkel blodprøve og risiko for komplikasjoner er minimal.

Noe ømhet og rødhet i det behandlede området vil forekomme. Eventuelle hevelser demper seg i løpet av 24 timer etter behandling. Det kan oppstå blåmerker i forbindelse med injeksjoner. Flassing kan oppstå noen døgn etter behandling. Sminke skal ikke brukes første 24 timer etter behandling grunnet infeksjonsfare.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

PRP Ansikt

6 650 – NOK

60 min

PRP Ansikt & Hals

9 320 – NOK

90 min

PRP Hårbehandling

En PRP-behandling bremser og forhindrer hårtap, og inngår alltid også i en hårtransplantasjon. PRP betyr at en konsentrert mengde blodplater (trombocytter) tas fra pasientens eget blod. Ved hjelp av en sentrifugemaskin skilles plasma med mange blodplater fra resten av plasmaet og de røde blodcellene.

Effekten av PRP-behandling mot hårtap er dokumentert i flere publiserte kliniske studier. Det er en effektiv og sikker behandling, og studier har vist at hårtykkelsen øker på aktive hårsekker. På sikt vil du få tettere og fyldigere hårvekst.

PRP-behandling stimulerer til ny hårvekst, forbedrer kvaliteten på eksisterende hår og bremser ytterligere hårtap. Hårbehandling med PRP som bremser hårtap og naturlig stimulerer hårsekkene i hodebunnen slik at håret vokser ut igjen.

PRP bremser hårtap og stimulerer fyldigere hårvekst

Kan kombineres med Peptid-behandlinger for maksimal effekt

Sikker, naturlig og effektiv metode mot hårtap

Metoden starter med en enkel blodprøve som blir tatt fra armen din. Blodet sentrifugeres deretter i to omganger slik at vi kan skille blodplasma fra de røde blodcellene, og isolere PRP – den aktive ingrediensen som stimulerer til hårvekst. Da er det klart til å bli brukt i behandlingen.

Vi injiserer den konsentrerte mengden av vekstfaktorer i hodebunnen med en tynn kanyle/nål. Det blir satt i gang en rekke kjemiske reaksjoner i hodebunnen som forbedrer blodsirkulasjon og stimulerer hårsekken.

PRP kan brukes i kombinasjon med peptidinjeksjoner for å maksimere effekten. Vi kan sette sammen et individuelt tilpasset behandlingsprogram når du kommer til oss for en konsultasjon.

PRP-behandling mot hårtap er en tre-trinns medisinsk behandling som vil stimulere ny hårvekst og forbedre hårkvaliteten.

Vi anbefaler minst 3-5 behandlinger med ca 4 ukers mellomrom de første gangene, deretter  hver 3.-4. måned for de siste behandlingene i kuren.

Behandlingen kan med fordel kombineres med peptidinjeksjon mellom PRP-behandlinger.

Spør oss gjerne om pakkepriser!

Behandlingen er tilegnet deg som  plages av hårtap, og ikke ønsker å gjennomgå mer omfattende og inngripende hårtransplantasjon. Men kan også brukes som et kompliment til hårtransplantasjon.

Behandlingen egner seg for både menn og kvinner som opplever hårtap mer enn det som er vanlig. En typisk kandidat kan være en kvinne eller mann i 30-årene som oppdager at fylden på håret har endret seg og blitt tynnere.

Vår erfaring er at man som regel oppnår det beste resultat ved diffust hårtap – når man merker at håret begynner å bli tynnere. PRP- behandling vil fungere best på områder hvor det fortsatt finnes små hår. Behandlingen vil ikke ha effekt på områder som har vært uten hår over en lengre periode.

PRP egner seg også som kompliment dersom man allerede går på tablettbehandling eller utført hårtransplantasjon eller gjennomgår peptidbehandling mot hårtap.

Før behandling: Håret bør være nyvasket og uten hårprodukter. Dersom man bruker blodfortynnende bør disse stoppes i forkanten til PRP behandling. Vi ber deg kontakte din fastlege for mer informasjon.

Etter behandling: De første timene etter behandling kan du oppleve lett hodepine, tretthet og litt sårhet ved det behandlede området, men dette er forbigående og vil ofte gi seg etter en dag. Du kan gå på jobb rett etter behandling.

Unngå å bruke hodeplagg eller vaske håret samme dag etter behandling. Dagen etter kan du vaske håret som normalt igjen.

Mulige bivirkninger: 

PRP-injeksjoner av eget blod gir ingen risiko for smittsomme sykdommer. Likevel er det noen risikoer forbundet med injeksjonsbehandlinger som:

  • Skade på blodårer eller nerver
  • Infeksjon
  • Forkalking ved injeksjonspunktene
  • Små arr
  • En liten risiko for en negativ reaksjon på eventuell bedøvelse som settes i forkant av behandlingen

Resultatet er avhengig av utgangspunktet ditt, og under en konsultasjon med en av våre hudleger vil vi gå gjennom målene dine og hva du kan forvente, og hvilke eventuelle bivirkninger du kan oppleve.

Du vil begynne å se en forskjell som regel etter 6 måneder, men det kan ta opptil 12 måneder før du oppnår full effekt av behandlingen.

Man bør påregne noe smerte under selve behandlingen, men dette er raskt forbigående. Det er ikke anbefalt å bruke bedøvelse da det har en negativ effekt og ikke gi like gode resultater av behandlingen.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

PRP Hårbehandling

6 550 – NOK

60 min

PRP Øyebehandling

Brukes ved å fylle ut søkk- eller redusere mørke ringer under øynene. ved å injisjere Plasma ( Hvite blodceller) under øynene begynner det en prosess som får kroppen til å produsere mer kollagen og elastin. De nye cellene setter igang en regeneringsprossessav som gjør slik at elastinet og kollagenet kommer tilbake og erstatter mørke ringer og groper under øynene.


Behandlingen passer for deg som opplever: 

Volumtap rundt øynene

Tynn hud med underliggende strukturer og blodårer

Har søkk eller mørke ringer under øynene

Mørke ringer eller søkk under øynene skyldes tapt volum i området rundt øynene, og er noe som ofte oppstår med alderen. For noen kan dette oppleves plagsomt, og gi en følelse av at man ser litt eldre eller sliten ut.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

PRP Øyelokksløft

3 990 – NOK

60 min

Vanlige spørsmål om

PRP

Finner du ikke det du lurer på? Ta kontakt!

Du bør drikke rikelig med vann døgnet før behandling for å optimalisere blodplasma. Vi anbefaler å booke time til konsultasjon på forkant der din terapeut analyserer din hudkvalitet og områder som er hensiktsmessig å behandle. Bruker du smertestillende tabletter som Aspirin, Ibuprofen, osv. bør du unngå dette i 2 døgn før behandlingen, samt 2 døgn etter behandlingen da dette kan påvirke mekanismene til blodplatene som blir skilt ut.

Du bør heller ikke innta antikoagulerende virkemidler dagen før behandlingen. Du får all nødvendig informasjon både skriftlig og muntlig av behandleren din.

En liten mengde blod tappes fra en vene i armen din. Blodet sentrifugeres og de virksomme cellene i plasmaet fra blodet blir skillet ut. Plasmaet blir deretter injisert tilbake inn i de utvalgte områder for å stimulere produksjonen av kollagen og hyaluronsyre. Behandlingen er 100% naturlig, og er ikke tilsatt noen kjemiske midler. Behandlingen tar ca 30-60 minutter, og involverer lite smerte.

Man kan oppleve hevelse og rødhet i det behandlede området, men dette forsvinner vanligvis i løpet av noen dager. Du kan gå rett på jobb etter behandlingen og trenger ingen sykemelding. Du bør ikke vaske ansiktet eller bruke krem eller sminke det første døgnet. Du bør ikke ta noen form for betennelsesdempende medisin NSAID, men kan ta andre smertestillende ved behov. Drikk rikelig med vann et par timer etter behandlingen da uttørking kan påvirke ditt plasmanivå negativt. Unngå alkohol dagen før og samme dag som behandlingen finner sted.

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

PRP Ansikt

6 650 – NOK

75 min

PRP Ansikt og hals

9 320 – NOK

90 min

PRP Nedre hals og bryst

7 990 – NOK

60 min

PRP Øyelokksløft

3 990 – NOK

60 min

PRP mot hårtap

6 550 – NOK

60 min

Tillegg for Hyaluronsyre

1 190 – NOK

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!