Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Vipper og Bryn - Behandlinger | Eger Skin Clinic

Lip Flip

Lip Flip er en rask behandling behandling på under 15 minutter som gir fyldigere lepper.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Lip Flip

En Lip Flip er en prosedyre som bruker nevromodulatorer, for å slappe av en muskel i overleppen, noe som får leppen til å «snu» og gir utseendet til en fyldigere overleppe.

Prosedyren gjennomføres med injeksjonsbehandling men er annerledes enn å få leppe-filler, som er injeksjon av fyllstoff direkte inn i leppen, i motsetning til Lip Flip om injiseres med en annen teknikk og produkt.

Rask behandlingstid under 15 min

Resultat innen ca 2 uker

Etterkontroll og justering er inkludert

BOOKING Kontakt

Ettersom muskelen i leppen i stendig bevegelse når vi snakker og når vi spiser så vil produktet gå raskere ut enn når man bruker muskelavslappende middel i andre områder av ansiktet. Hvor lenge den sitter før det er helt ute vil derfor være noe individuelt, mellom 2-5 måneder. Ved gjentakende behandlinger kan det sitte noe lengre etterhvert som muskelen blir svekket over tid.

I motsetning til mange andre leppebehandlinger så er ikke Lip Flip en smertefull prosedyre. Du vil føle svie ved selve injeksjonen, dette vil være raskt forbigående. Det er heller ikke nedetid annet enn blåmerker som alltid kan forekomme etter injeksjonsbehandlinger.

En Lip Flip vil få leppene dine til å se fyldigere ut uten å tilføre noe volum. Resultatet er en subtil forbedring som vil vare i rundt tre måneder.

Leppefiller gir volum til leppene dine og jevner også ut linjene og gir fukt til leppene. Resultatet til en filler sitter også lengre (opp til 12 måneder) og være dyrere i pris.

Lip Flip er en raskere behandling og ikke like smertefull som fillere, vanligvis trenger man ikke bedøvelse for å utføre behandlingen.

Det er godt mulig å kombinere fillers med Lip Flip, du vil da få dette til en redusert pris.

Behandlingstid: 15 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Nei

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!