Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

Exuviance Retinol Peel - Behandling | Eger Skin Clinic

Exuviance Retinol Peel

Exuviance Radiance Peel er en svært effektiv retinolbasert peeling som eksfolierer huden og stimulerer dannelsen av nye, friske hudceller.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Exuviance Retinol Peel

Exuviance-behandlingene er utviklet for å passe for alle hudtyper, også følsom hud. En Exuviance-behandling fås hos spesialutdannede hudpleiere som skreddersyr behandlingen til akkurat din hudtype og eventuelle hudproblemer. Du kan behandle både ansiktet, hendene, føttene og andre deler av kroppen.

Gir jevnere hudtone

God egnet for fet eller uren hudtype

Forbedrer hudtone og hudstruktur

Reduserer linjer og pigmenteringer

Gir fornyet spenst og glød!

BOOKING Kontakt

De profesjonelle peelingbehandlingene fra Exuviance hjelper huden med å fornye seg selv ved at huden eksfolieres effektivt, men skånsomt, samtidig som cellefornyelsen stimuleres. Resultatet blir en smidigere hud med ny glød. De unike sammensetningene gjør at Exuviances profesjonelle peelingbehandlinger gir maksimal effekt uten å irritere huden. En Exuviance-peeling med enten retinol er rask, enkel og har minimal tilhelingstid.

Ved en typisk Exuviance-behandling gjøres det først en grundig hudanalyse. Neste steg er en hudrens. Deretter peeles huden skånsomt, men effektivt, med Exuviances patenterte AHA eller retinol, som også stimulerer cellefornyelsen i huden. I de fleste ansiktsbehandlinger inngår også en avslappende og sirkulasjonsfremmende massasje (men som oftest ikke ved akne, rosacea og ikke ved retinolpeeling). Med Exuviance Professional massasjekrem får huden dessuten maksimalt med fuktighet. Deretter påføres en passende maske, og så et avsluttende produkt og en pleiende foundation for dem som ønsker det. Rett etter behandlingen føles huden frisk og ny med en fin glød!

  • Si fra til hudpleieren din hvis du bruker legemidler som kan påvirke huden eller eventuelle andre ting du tror kan ha betydning for behandlingen.
  • Menn bør være så nybarberte som mulig, men ikke barbere seg samme dag som behandlingen, siden den da kan svi litt.
  • Behandling gjøres ikke på irritert hud.
  • En Exuviance-behandling påbegynnes i salongen og avsluttes hjemme! Ved å kombinere salongbehandlinger med de rette hjemmeproduktene får du et best mulig resultat.

Etter ca. 2–3 dager kan det oppstå flassing som vare alt fra noen dager opp til en uke, avhengig av hudtype. Som alltid ved behandlinger som inneholder A-vitamin er det viktig å bruke solfaktor med høy SPF og beskytte huden for direkte sollys.

Behandlingstid: 60 min

Aldersgrense: 18 år

Anbefales: Vinterhalvår

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

Exuviance Retinol Peel

1 595 – NOK

40 min

Exuviance Signature Facial

1 785 – NOK

70 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!