Endymed 3DEEP®

Patentert system for hudforbedring med radiofrekvens.

Velg behandling

Endymed Intensif RF

EndyMeds Intensif har et håndstykke utstyrt med gullbelagte mikronåler som bygger på samme teknologi som microneedling. Kombinert med fraksjonert radiofrekvens korrigerer hudens overflate samtidig som den oppnår en oppvarming av underhuden. Cellene i huden blir mer aktive og produserer mer kollagen.

Vi behandler vi huden rundt øyet, øvre og nedre øyelokk samt bryn for å stramme opp overflødig hud og åpne blikket. Behandlingen korrigerer også rynker, forbedrer hudkvalitet og ujevnheter reduseres.

Minimerer arr og strekkmerker

Reduser solskader og pigmenteringer

Forbedret hudkvalitet og gir jevnere hudtone

Effektiv mot rynker og linjer

For oppnå optimalt resultat ved oppstramming av øyelokk anbefaler ca. 3-6 behandlinger med ca 4-5 ukers mellomrom. Etter avsluttet kur anbefaler vi også en vedlikeholdsbehandling etter ca 6-12 måneder.

EndyMed Intensif RF kombinerer microneedling og radiofrekvensteknologi for å nå dypere hudlag og forbedre den generelle hudteksturen. Den svært presise behandlingen overfører varme inn i huden for å utløse en helbredende respons i huden. På lik linje som Dermapen er nålene i håndstykket til Endymed Intensif RF er justerbare, forskjellen er de kan gå enda dypere ned i hudlagene.

Behandlingen skiller seg fra tradisjonell microneedling på noen forskjellige måter. EndyMed Intensifs gullbelagte mikronåler krever færre pass over hudens overflate, noe som betyr kortere tid for hver økt.

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden rundt øynene begynt å miste sin elastisitet. Det er anbefalt med ca. 5 behandlinger for å oppnå optimalt resultat.

EndyMed Intensif RF er minimalt invasiv behandling og krever lite nedetid.

Under behandlingen glir verktøyet jevnt over huden og trenger inn til dypere lag av dermis for optimal kollagenproduksjon. Behandlingen skaper mikroskopiske punkteringer i huden, som fører til en helbredende respons. Punkteringene er vanligvis ikke synlige, så pasienter kan gjenoppta den mest normale aktiviteten, selv om det forventes en viss tørrhet eller avskalling.

Selv om resultatene kan være synlige i løpet av uker, bør pasienter planlegge en rekke behandlinger for å se optimal effekt.

Nedetid etter en Endymed-behandling er vanligvis minimal. Med Endymed sin Intensif-behandling vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn, men det vil forsvinne etter ca 2-4 dager.

Bivirkinger kan inkludere;

 • Noe hevelse
 • Tørrhet
 • Rødme
 • Skorper

Man kan fint bruke makeup dagen etter ved behov. Etter behandlingen er viktig du beskytter behandlet område og bruker solkrem med høy SPF.

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

EndyMed Hudoppstramming Ansikt (RFS)

6 990 – NOK

75 min

EndyMed Hudoppstramming Ansikt (RFS) – Kur 3 beh.

17 990 – NOK

75 x 3 min

Endymed Kollagenstimulering (RF)

Kollagenstimulering med Endymed bruker radiofrekvens som varmer opp hudvevet som i sin tur iverksetter hudens egne mekanismer til å produsere kollagen og elastin.

Vi behandler vi huden rundt øyet, øvre og nedre øyelokk samt bryn for å stramme opp overflødig hud og åpne blikket. Behandlingen korrigerer også rynker, og bedrer hudkvaliteten rundt øyet slik at poser og ujevnheter minskes.

Behandling kan utføres året rundt

Er godt egnet for alle hudtyper- og toner

Synlige resultat rett etter behandling

For å oppnå optimalt resultat så er det anbefalt med 6 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom.

Etter avsluttet kur anbefaler vi også en vedlikeholdsbehandling etter ca 12 måneder.

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden starter å miste sin elastisitet.

Behandlingen er også godt egnet for deg som ønsker hudbehandling i forebyggende syfte.

Denne behandling kan utføres året rundt og er helt uten nedetid.

Behandlingstid: 30-45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

EndyMed Kollagenstimulering (RF)

3100 – NOK

45 min

Endymed Tillegg for hals

690 – NOK

15 min

Endy-Eye (FSR+FR+Intesif)

Også kalt EndyBleph er en øyebehandling designet for å stramme opp i de dypere hudlagene rundt øyepartiet. Behandlingen utføres med spesielt tilpasset håndstykke utviklet etter toppmoderne teknologi – med fokusert radiofrekvens som forsiktig genererer det optimale nivået av varme for å stimulere hudcellene dine.

Å stimulere cellene på denne måten oppmuntrer til å produsere nytt kollagen. Dette forbedrer igjen de underliggende strukturene i huden din, og får den til å stramme seg opp og løfte seg.

Løfter øvre øyelokk opp til 4 m.m.

Reduser poser under øyene

Forbedret hudkvalitet i øyepartiet

Oppstramming av hud og løft av øyelokk utføres rundt øyet med et spesialhåndstykke. Dette håndstykket bruker EndyMed 3DEEP-teknologien og FSR-håndstykket i samme område.

Denne behandlingen bruker også EndyMed 3DEEP-teknologien for å øke den oppstrammende effekten av behandlingen i de dypere hudlagene, men behandler samtidig også hudens overflate. Det gjør det ved å levere radiofrekvensen på en måte, slik at det øverste hudlaget, epidermis stimuleres etterhvert som det dannes intense, men raske varmepulser som stimulerer de den naturlige kollagenproduksjonen.

Vi behandler vi huden rundt øyet, øvre og nedre øyelokk samt bryn for å stramme opp overflødig hud og åpne blikket. Behandlingen korrigerer også rynker og forbedrer hudens kvalitet.

Ettersom systemet til Endymed er svært presist er det god egnet til å behandle små områder, med også tynn hud. Derfor er teknikken godt egnet til oppstramming av tunge øyelokk.

Du vil kunne se forbedringer innen noen få uker, men fordi behandlingen er designet til å stimulerer naturlige reaksjoner i huden din, som fører til økt kollagenproduksjon kan det ta litt tid før du ser den fulle effekten av behandlingen. Fullstendig resultat er synlig ca tre måneder etter avsluttet  behandlingsforløp og etterhvert som ny, frisk hud dannes, omkringliggende vevet fornyes, reduseres fine linjer og rynker.

Det du kan se frem til er et mer åpent blikk, med fastere og strammere hud – helt kirurgiske inngrep.

Ettersom huden din vil bli nummen av bedøvelsekrem, så du vil føle deg komfortabel hele veien!

For oppnå optimalt resultat for oppstramming av øyelokk anbefaler vi ca. 4-5 behandlinger med ca. 4-6 ukers mellomrom.

Etter avsluttet kur anbefaler vi også en vedlikeholdsbehandling etter ca. 12 måneder.

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden rundt øynene begynt å miste sin elastisitet.

Nedetid etter en Endymed-behandling er vanligvis minimal. Med Endymeds Intensif-behandling vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. Etter Endymeds FSR-behandlinger kan du merke litt lett skorpedannelse, men det vil forsvinne etter ca 3-5 dager,  og kan inkludere noe hevelse, tørrhet, samt rødme. Man kan fint bruke makeup dagen etter ved behov.

Etter behandlingen er viktig du beskytter behandlet område og bruker solkrem eller solstick med høy SPF.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

EndyEyes Oppstramming Øyelokk (FSR)

3 100 – NOK

45 min

EndyEye Oppstramming Øyelokk (FSR)

Kur inkl. 5 beh.

15 000 – NOK

45 x 5 min

Endymed 3DEEP®

EndyMed 3DEEP® er et FDA-godkjent, patentert system som leverer radiofrekvens (RF) for effektiv og trygg hudforbedring. De ulike håndstykkene til Endymed lar oss kombinere microneedling (Intensif), fraksjonell laser (FSR) og radiofrekvens (RF). Systemet til EndyMed kommer med forskjellige håndstykker som har ulike funksjoner brukes til å behandle ulike indikasjoner.

Strammer opp hud, og forbedrer hudtruktur

Reduserer aknearr, linjer og rynker

Godt egnet til alle hudtyper og hudtoner

FDA-godkjent og dokumentert med kliniske studier

Stimulerer kollagenproduksjon

EndyMeds innovative teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt i huden.

Radiofrekvensenergi leveres til flere hudlag samtidig, noe som stimuleres hudens naturlige kollagenproduksjon. Denne prosessen strammer og løfter huden din. Du kan til og med kombinere behandlinger for å hjelpe deg med å målrette mot ulike problemer samtidig.

EndyMed tilbyr ulike behandlinger med radiofrekvens tilpasset kundens ønsker og behov.

Energien fra EndyMed varmer opp vannmolekylene i huden og gir et umiddelbart resultat, men viktigst er den langsiktige effekten som over tid gir en økt produksjon av kollagen og en synlig hudoppstramming.

Endymed er et svært presist system og komplikasjoner er sjeldne. Vanlige bivirkninger er:

 • Forbigående erytem (rødhet)
 • Hevelse
 • Kløe
 • Hyperpigmentering

Det er viktig du følger instruksjoner for hjemmepleie som blir gitt ved konsultasjon eller ved behandling. Det er også viktig at du beskytter behandlet område og bruker solfaktor med høy SPF påfølgende uker etter behandling.

Velger du en kun kollagenstimulerende Endymed-behandling (Radiofrekvens) så er nedetiden minimal. Der rødme kan oppstå i huden overgående etter ca. 2 timer.

En kombinasjon av forskjellige behandlinger kan være nødvendig for et optimalt resultat.

Antall behandlinger for å oppnå optimalt resultat;

 • Vedlikehold av hud: 1 behandling 1-2 ganger/ år
 • Redusere rynker og fine linjer: 1–3 behandlinger
 • Forbedere akne og aknearr: 3-8 behandlinger
 • Gi en strammere hud: 1-5 behandlinger
 • Bedre hudens tekstur og porer: 3 – 6 behandlinger
 • Behandle strekkmerker og arr: 6- 8 behandlinger
 • Redusere cellulitter – Book konsultasjon for anbefaling på antall behandlinger.

De fleste trenger tre til fire behandlinger med ca. fire ukers mellomrom. Resultater er individuelle og estimatet ovenfor er basert på et gjennomsnitt. Noen kan trenge flere og andre færre.

EndyMeds fraksjonelle RF-teknologi kombinerer behandling av hudens overflate samtidig som en oppnår en oppvarming av underhuden. Ved å lage en kontrollert skade i overhuden stimuleres hudens evne til å reparere seg selv.

Cellene i huden blir mer aktive og produserer med kollagen. Behandling med FSR gir i tillegg til oppstramming en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og linjer. Resultatet blir en strammere jevnere hud med en fin glød. Du får på en bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. De fleste kjenner bare en lett varme i huden. Etter behandlingen vil du være litt rød og få en lett skorpedannelse som forsvinner etter noen dager eller inntil en uke etter behandling.

Gjentagende behandling etter fire – seks uker.

Endymed er et system som kan kombinere ulike funksjoner for å adresse ulike indikasjoner. Håndstykkene til Systemet heter Intensif, Small og Ifine.

EndyMed Intensif Microneedling er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier: Radiofrekvens og mikronåler.

Mikronålene er gullbelagte høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling på markedet da den ikke forårsaker blødninger eller blåmerker.

Behandlingen gir svært god effekt på:

 • Oppstramming av huden
 • Reduksjon av akne og aknearr
 • Forbedring av hudens struktur.

I tillegg gir Intensif gode resultater på dype rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever kraftigere behandling med mer energi.

Det benyttes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. Det er vanlig å kjenne en lett varme og litt prikking i huden. Etter behandlingen vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste trenger 3-4 behandlinger med ca. 4 ukers mellomrom.

Small & iFine Det som skiller denne behandlingen fra de to andre, er at her er huden like hel, selv etter behandlingen er utført. Det brukes en maskin som kan minne om en ultralyd, som sender varme ned i huden via radiofrekvens for å stimulere kollagen. Dette fører til at huden blir fastere og man vil få “plumped” hud med ekstra glød.

Behandling med Endymed Small og/ eller iFine gir en umiddelbar effekt, en synlig oppstramming av huden.

Behandlingen gir ingen nedetid og tar ca. 20 min. Man kan få en liten hevelse- men denne går fort tilbake. Behandlingen er derfor perfekt om du skal være ekstra fin en kveld. For å få både en lengre holdbarhet og bedre effekt, anbefales helst 6 behandlinger.

Radiofrekvens er en del av det elektromagnetiske spekteret vi omgir oss med til daglig. Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en svært trygg og effektiv behandling. Behandling med radiofrekvens passer for alle hudtyper og etnisiteter.

I motsetning til mange andre fraksjonerte behandlinger så kan EndyMed benyttes til å behandle alle hudtoner. Man skal dog ikke utsette behandlet område for soleksponering. Bruk alltid solfaktor med høy SPF og følg alltid instruksjoner fra din terapeut.

Systemet tilbyr minimalt ubehag, og lav risiko.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 20 år

Bedøvelse: Ja (FSR)

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling. Du kan også søke om delbetaling via SVEA finans.

EndyMed Hudoppstramming Ansikt

6 990 – NOK

75 min

EndyEyes – Oppstramming Øyelokk

6 990 – NOK

45 min

EndyMed Hudoppstramming

Ansikt + Hals

8 990 – NOK

90 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

22 33 60 60
Øvre Slottsgate 27, 0157 Oslo
[email protected]
Chat med oss
Åpningstider:
Mandag- Fredag 08.00-20.00 (Telefon 08.00-18.00)
Lørdag 10.00-17.00 (Telefon 10.00-16.30)

General Form with Consultation Options

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!