Face It blir Eger Clinic Sandvika. Les mer her!

EndyMed - Effektiv og trygg hudforbedring | Eger Skin Clinic

Endymed 3DEEP®

Patentert system for hudforbedring med radiofrekvens kombinert med fraksjonell laser og microneedling.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Velg behandling

Endymed Intensif

Endymed Intensif er et patentert 3-stegssystem som utmerket seg i Aesthetic Awards, med klinisk dokumenterte resultater.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Endymed Intensif

Endymed Intensif sitt håndstykke er utstyrt med gullbelagte mikronåler som bygger på samme teknologi som microneedling. Behandlingen kombineres med fraksjonert laser og radiofrekvens som korrigerer hudens overflate, samtidig som den stimulerer kollagenproduksjon gjennom oppvarming av underhuden.

Behandling med Endymed Intensif fører til hudcellene blir mer aktive, og produserer mer kollagen. Behandlingen korrigerer også rynker, forbedrer hudkvalitet og ujevnheter reduseres.

Minimerer arr og strekkmerker

Reduser solskader og pigmenteringer

Forbedret hudkvalitet og gir jevnere hudtone

Effektiv mot rynker og linjer

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Ved behandling med Endymed Intensif er det på generelt grunnlag ca. 3-6 behandlinger med ca 4-5 ukers mellomrom for å oppnå optimalt resultat. Etter avsluttet kur anbefaler vi også en vedlikeholdsbehandling etter ca 6-12 måneder.

EndyMed Intensif RF kombinerer microneedling og radiofrekvensteknologi for å nå dypere hudlag og forbedre den generelle hudteksturen. Den svært presise behandlingen overfører varme inn i huden for å utløse en helbredende respons i huden. På lik linje som Dermapen er nålene i håndstykket til Endymed Intensif RF er justerbare, forskjellen er de kan gå enda dypere ned i hudlagene.

Behandlingen skiller seg fra tradisjonell microneedling på noen forskjellige måter. EndyMed Intensifs gullbelagte mikronåler krever færre pass over hudens overflate, noe som betyr kortere tid for hver økt.

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden rundt øynene begynt å miste sin elastisitet. Det er anbefalt med ca. 5 behandlinger for å oppnå optimalt resultat.

EndyMed Intensif RF er minimalt invasiv behandling og krever lite nedetid.

Under behandlingen glir verktøyet jevnt over huden og trenger inn til dypere lag av dermis for optimal kollagenproduksjon. Behandlingen skaper mikroskopiske punkteringer i huden, som fører til en helbredende respons. Punkteringene er vanligvis ikke synlige, så pasienter kan gjenoppta den mest normale aktiviteten, selv om det forventes en viss tørrhet eller avskalling.

Selv om resultatene kan være synlige i løpet av uker, bør pasienter planlegge en rekke behandlinger for å se optimal effekt.

Nedetid etter en Endymed-behandling er vanligvis minimal. Med Endymed sin Intensif-behandling vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn, men det vil forsvinne etter ca 2-4 dager.

Bivirkinger kan inkludere;

 • Noe hevelse
 • Tørrhet
 • Rødme
 • Skorper

Man kan fint bruke makeup dagen etter ved behov. Etter behandlingen er viktig du beskytter behandlet område og bruker solkrem med høy SPF.

Behandlingstid: 75 min

Aldersgrense: 20 år

Anbefalt: Vinterhalvår

Bedøvelse: Ja

Priser

Konsultasjon hos sykepleier refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

EndyMed Hudoppstramming Ansikt (RFS)

6 990 – NOK

75 min

EndyMed Hudoppstramming Ansikt (RFS) – Kur 3 beh.

17 990 – NOK

75 min

Endy-Eye (FSR+FR+Intesif)

Endy-Eye med sitt patenterte system er en behandling for aldrene øyelokk som gir et mer åpent blikk.

Booking Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Oppstramming av øyelokk i Oslo

Endy-Eye (FSR+FR+Intesif)

Endy-Eye fra Endymed er også kalt EndyBleph er en øyebehandling designet for å stramme opp i de dypere hudlagene rundt øyepartiet. Behandlingen utføres med spesielt tilpasset håndstykke utviklet etter toppmoderne teknologi – som kombinerer microneedling, fraksjonert laser og fokusert radiofrekvens som vil stimulere fornyelse av hudcellene dine.

Å stimulere cellene på denne måten oppmuntrer til å produsere nytt kollagen. Dette forbedrer igjen de underliggende strukturene i huden din, og får den til å stramme seg opp og løfte seg.

Er du usikker på Endy-Eye er en behandling egnet for deg oppfordrer vi deg til å ta kontakt for en uforpliktende konsultasjon.

Løfter øvre øyelokk opp til 4 m.m.

Forbedret hudkvalitet i øyepartiet

BOOKING Kontakt

Klinikker som tilbyr tjenesten:

Oppstramming av hud og løft av øyelokk utføres rundt øyet med et spesialhåndstykke. Dette håndstykket bruker EndyMed 3DEEP-teknologien og FSR-håndstykket i samme område.

Denne behandlingen bruker også EndyMed 3DEEP-teknologien for å øke den oppstrammende effekten av behandlingen i de dypere hudlagene, men behandler samtidig også hudens overflate. Det gjør det ved å levere radiofrekvensen på en måte, slik at det øverste hudlaget, epidermis stimuleres etterhvert som det dannes intense, men raske varmepulser som stimulerer de den naturlige kollagenproduksjonen.

Vi behandler vi huden rundt øyet, øvre og nedre øyelokk samt bryn for å stramme opp overflødig hud og åpne blikket. Behandlingen korrigerer også rynker og forbedrer hudens kvalitet.

Ettersom systemet til Endymed er svært presist er det god egnet til å behandle små områder, med også tynn hud. Derfor er teknikken godt egnet til oppstramming av øyelokk.

Du vil kunne se forbedringer innen noen få uker, men fordi behandlingen er designet til å stimulerer naturlige reaksjoner i huden din, som fører til økt kollagenproduksjon kan det ta litt tid før du ser den fulle effekten av behandlingen. Fullstendig resultat er synlig ca tre måneder etter avsluttet  behandlingsforløp og etterhvert som ny, frisk hud dannes, omkringliggende vevet fornyes, reduseres fine linjer og rynker.

Det du kan se frem til er et mer åpent blikk, med fastere og strammere hud – helt kirurgiske inngrep.

Smerte er individuelt og noen kan oppleve noe ubehag under behandlingen. Huden din vil bli påført  bedøvelsekrem, for å minimere smerte.

For oppnå optimalt resultat for oppstramming av øyelokk anbefaler vi ca. 4-5 behandlinger med ca. 4-6 ukers mellomrom.

Etter avsluttet kur anbefaler vi også en vedlikeholdsbehandling etter ca. 12 måneder.

Beste målgruppen til denne behandling er personer i aldersgruppen 30-60 år som begynner å merke at huden rundt øynene begynt å miste sin elastisitet.

Nedetid etter en Endymed-behandling er vanligvis minimal. Med Endymeds Intensif-behandling vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. Etter Endymeds FSR-behandlinger kan du merke litt lett skorpedannelse, men det vil forsvinne etter ca 3-5 dager,  og kan inkludere noe hevelse, tørrhet, samt rødme. Man kan fint bruke makeup dagen etter ved behov.

Etter behandlingen er viktig du beskytter behandlet område og bruker solkrem eller solstick med høy SPF.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Bedøvelse: Ja

Anbefales: Vinterhalvår

Priser

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

EndyEyes Oppstramming Øyelokk (FSR)

3 100 – NOK

45 min

EndyEye Oppstramming Øyelokk (FSR)

Kur inkl. 5 beh.

15 000 – NOK

5 x 45 min

Behandling med Endymed 3DEEP®

EndyMed 3DEEP® er et FDA-godkjent, patentert system som leverer radiofrekvens (RF) for effektiv og trygg hudforbedring. De ulike håndstykkene til Endymed lar oss kombinere microneedling (Intensif), fraksjonell laser (FSR) og radiofrekvens (RF).

Systemet kommer med forskjellige håndstykker som har ulike funksjoner og kan defor brukes til å behandle ulike indikasjoner.

Strammer opp hud og forbedrer hudstruktur

Reduserer aknearr, linjer og rynker

Godt egnet til alle hudtyper og hudtoner

FDA-godkjent og dokumentert med kliniske studier

Stimulerer kollagenproduksjon

BOOKING Kontakt

EndyMeds innovative teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt i huden.

Radiofrekvensenergi leveres til flere hudlag samtidig, noe som stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon. Denne prosessen strammer og løfter huden din. Du kan til og med kombinere forskjellige behandlinger for å målrette ulike problemer samtidig, tilpasset dine ønsker og behov.

Energien fra EndyMed varmer opp vannmolekylene i huden og gir et umiddelbart resultat, men viktigst er den langsiktige effekten som over tid gir en økt produksjon av kollagen og en synlig hudoppstramming.

Endymed er et svært presist system og komplikasjoner er sjeldne. Vanlige bivirkninger er:

 • Forbigående erytem (rødhet)
 • Hevelse
 • Kløe
 • Hyperpigmentering

Det er viktig du følger instruksjoner for hjemmepleie som blir gitt ved konsultasjon eller ved behandling. Det er også viktig at du beskytter behandlet område og bruker solfaktor med høy SPF påfølgende uker etter behandling.

Velger du kun en kollagenstimulerende Endymed-behandling (Radiofrekvens) så er nedetiden minimal. Rødme kan oppstå i huden, men vil gå over etter ca. 2 timer.

En kombinasjon av forskjellige behandlinger kan være nødvendig for et optimalt resultat.

Antall behandlinger for å oppnå optimalt resultat;

 • Vedlikehold av hud: 1 behandling 1-2 ganger/ år
 • Redusere rynker og fine linjer: 1–3 behandlinger
 • Forbedre hudstruktur og redusere aknearr: 3-8 behandlinger
 • Oppstramming av hud: 1-5 behandlinger
 • Bedre hudens tekstur og porer: 3 – 6 behandlinger
 • Behandle strekkmerker og arr: 6- 8 behandlinger
 • Redusere cellulitter – Book konsultasjon for anbefaling på antall behandlinger.

De fleste trenger tre til fire behandlinger med ca. fire ukers mellomrom. Resultater er individuelle og estimatet ovenfor er basert på et gjennomsnitt. Noen kan trenge flere behandlinger og andre færre.

EndyMeds fraksjonelle RF-teknologi kombinerer behandling av hudens overflate samtidig som en oppnår en oppvarming av underhuden. Gjennom å lage en kontrollert skade i overhuden, stimuleres hudens evne til å reparere seg selv. Cellene i huden blir mer aktive og produserer mer kollagen.

Behandling med FSR gir i tillegg til oppstramming en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og linjer. Resultatet blir en strammere og jevnere hud med fin glød.

Du får på en bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. De fleste kjenner bare en lett varme i huden.

Etter behandlingen vil du være litt rød og få en lett skorpedannelse som forsvinner etter noen dager eller inntil en uke etter behandling.

Gjentagende behandling etter fire – seks uker.

Endymed er et system som kan kombinere ulike funksjoner for å adresse ulike indikasjoner. Håndstykkene til Systemet heter Intensif, Small og Ifine.

EndyMed Intensif Microneedling er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier: radiofrekvens og mikronåler.

Mikronålene er gullbelagte høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde. EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling på markedet da den ikke forårsaker blødninger eller blåmerker.

Behandlingen gir svært god effekt på:

 • Oppstramming av huden
 • Reduksjon av aknearr
 • Forbedring av hudens struktur

I tillegg gir Intensif gode resultater på dype rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever kraftigere behandling med mer energi.

Det benyttes bedøvelseskrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. Det er vanlig å kjenne en lett varme og litt prikking i huden. Etter behandlingen vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste trenger 3-4 behandlinger med ca. 4 ukers mellomrom.

Small & iFine: Det som skiller denne behandlingen fra de to andre, er at huden er like hel, selv etter behandlingen er utført. Vi benytter en maskin som kan minne om en ultralyd, og som sender varme ned i huden via radiofrekvens for å stimulere kollagen. Dette fører til at huden blir fastere og du vil få “plumped” hud med ekstra glød.

Behandling med Endymed Small og/ eller iFine gir en umiddelbar synlig oppstramming av huden.

Behandlingen gir ingen nedetid og tar ca. 20 min. Du kan få en liten hevelse, men denne går fort tilbake. Behandlingen er derfor perfekt om du skal være ekstra fin en kveld. For å få både en lengre holdbarhet og bedre effekt, anbefales helst 6 behandlinger.

Radiofrekvens er en del av det elektromagnetiske spekteret vi omgir oss med til daglig. Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en svært trygg og effektiv behandling. Behandling med radiofrekvens passer for alle hudtyper og etnisiteter.

I motsetning til mange andre fraksjonerte behandlinger så kan EndyMed benyttes til å behandle alle hudtoner. Du skal dog ikke utsette behandlet område for soleksponering. Bruk alltid solfaktor med høy SPF og følg alltid instruksjoner fra din terapeut.

Systemet tilbyr minimalt ubehag, og lav risiko.

Behandlingstid: 45 min

Aldersgrense: 23 år

Anbefalt: Vinterhalvår

Bedøvelse: Ja (FSR)

Endymed pris

Konsultasjoner refunderes ved kjøp av behandling.

Booking

EndyMed Hudoppstramming Ansikt

6 990 – NOK

75 min

EndyEyes – Oppstramming Øyelokk

6 990 – NOK

45 min

EndyMed Hudoppstramming

Ansikt + Hals

8 990 – NOK

90 min

Ta kontakt for uforpliktende konsultasjon

Usikker på hva som er riktig behandling? Book en konsultasjon med en våre spesialister.

Klinikker som tilbyr tjenesten:

"*" obligatorisk felt

Hvilken klinikk ønsker du å kontakte?*
Hva slags konsultasjon ønsker du å bli kontaktet for?*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

LEVERANDØRERHold deg oppdatert!

Meld deg på nyhetsbrevet og motta de nyeste artiklene om hudhelse og spennende kampanjer. Du kommer til å elske det!