Branche Charmeuse

Hva er det som har mest nærkontakt med huden og håret ditt i løpet av en dag? Hodeputen din, eller nærmere bestemt putevaretrekket ditt! Branche Charmeuse er et eksklusivt 100% premium silkeputevar som med sin glatte overflate lar huden og håret gli over puten mens du sover.

Branche Charmeuse er kjent som Rolls Royce’n innen silkeputetrekk og Hollywood stjernenes «best kept beauty secret». Branche Charmeuse er silke av luksuskvalitet, laget av premium Muberry silkefibre som er vevd med «state of the art» vevemetoder. Brance Charmeuse forblir glatt vask etter vask.

Branche Charmeuse silken inneholder 18 aminosyrer, akkurat det samme som huden og håret, og vil derfor hjelpe hudens fornyelsesprosess. Silkens glatte overflate vil i tillegg forebygge rynker i ansiktet, da huden ikke vil møte motstand og bli liggende i folder som ved bomullstoff. Bomullstoff i mange putevar er i tillegg for hardt og absorberende, slik at fuktighetskremen og hudens naturlige oljer vil suges opp av materialet.

Branche silkens glatte overflate vil forebygge unødvendig hårtap og gjøre håret glattere og blankere. Håret blir nærmest fri for floker og frizz, i tillegg til at frisyren holder seg mye lenger.

Branche Charmeuse kommer i eksklusive esker med matchende silkehårbånd. Fås kjøpt i vår klinikk.

Str: 51cm x 71 cm , pris 890,-

Sovemaske, pris 450,-

 

bransche-slide-2