Julie Horne

Kosmetisk sykepleier

MØT "LEPPEDRONNINGEN", JULIE HORNE!

Julie er vår kosmetiske sykepleier på huset og hun utfører et stort utvalg av medisinke behandlinger. Alt fra leppefillers til botox, Skinbooster, Celluform, IPL-laser mot sprengte blodkar og Fotona laser. Julie har en bachelor i sykepleie og har jobbet som sykepleier i 12 år. Hun har tidligere jobbet innen hjertekirurgi for barn og voksne på Rikshospitalet.

Julie er Restylanesertifisert injeksjonsspesialist og har reist rundt i hele Skandinavia for å kurse andre Restylaneklinikker i hennes eksklusive signatur behandling, "Keyhole Lips". Julie jobber som instruktør for Restylane og holder da mye kurs i både inn -og utland. Julie har mange kunder fra flere kontinenter som reiser lang vei for å bli behandlet av henne og hun blir også flydd inn til andre land for å utføre behandlinger. Det kommer mange internasjonale behandlere for å hospitere og kurses hos Julie. Hun er også Nordic Mentor trainer.

Julie ble i oktober AWARD WINNER av "RESTYLANE ENTREPRENEURS OF 2017", på en samling som tok plass i Stockholm.

Keyhole Lips er lepper som har den lille åpningen mellom øvre og nedre leppe. Gjerne i kombinasjon med en skarp, definert amours bue. Det viktigste for meg til sist er at resultatet blir naturlig. Leppene kan komme i forskjellige størrelser og fasonger men felles har de den lille åpningen sentralt.

 

https://restylanenorge.no/leppedronningen/

 

@egerskinclinic_lipinjections på Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More