Nathalie

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Nathalie er utdannet som kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie Akademiet. Nathalie har tidligere jobbet på klinikk i Bergen med både laser, hudpleie og injeksjoner. Hun har også jobbet på sykehus.

I klinikk jobber Nathalie med blant annet injeksjoner, laser for hårfjerning, hudfornyende laser, peelinger, Profhilo Bio-remodelering og PRP Terapi. Nathalie er en sprudlende, glad og søt jente med stor interesse for hud og kosmetiske behandlinger.

Nathalie er Restylane sertifisert og hun har i tillegg kurs i blant annet Cosmelan (pigmentbehandling), Fotona Facelift (hudfornyende laser), Soprano Ice (hårfjerningslaser), Green Peel, Elixir Retinol Peel, Dermapen, Celluform og PPR Terapi.

 

Nathalie på Instagram

En liten generell oversikt som kan hjelpe med å sortere når du skal gjøre hva i jungelen av behandlinger🧖‍♀️ #skincare .
.
@egerskinclinic @egerskinclinic_medispa .
.
.
#hudpleie #hudpleierutine #tavarepåhuden #prp #fotonalaser #botox #restylane #profhilo #dermapen #kjemiskpeeling #mesoterapi #eksfoliering #ingredienser #retinol #avitamin #bhasyrer #ahasyrer #spf #antioksidanter #cvitamin
...

30 0

Hylase💉
.
.
Her demonstreres det hvor raskt og enkelt Hylase løser opp Restylane Kysse. Hylase er det vi bruker når vi ønsker å reversere en fillerbehandling som er gjort, eller om det oppstår komplikasjoner under en behandling, feks tilstopping av blodårer.
.
.
Hyaluronidase er ett enzym som man finner naturlig i kroppen og som bryter ned hyaluronsyren vår. Hylase inneholder en høykonsentrert mengde av dette enzymet, ett medisinsk preparat som innen kort tid løser opp filleren igjen. Dette er det ansvarlig lege som foreskriver til klinikken. .
.
Nettopp derfor er det viktig at du velger en behandler med medisinsk bakgrunn som har akutt beredskap skulle det oppstå komplikasjoner. #safetyfirst .
.
FYI👉🏼 Hvor effektivt filleren løses opp av Hylase avhenger av kvaliteten på filleren som er brukt. Velg derfor velkjente fillermerker når du skal gjøre en behandling💉 .
.
#hylase#komplikasjoner#fillercomplications#restylanekysse#medical#medisinskprosedyre
@restylanenorge @restylanenordic @egerskinclinic @egerskinclinic_medispa
...

46 0

Profhilo eller Restylane?💉 .
.
Mange lurer på hva forskjellen på Profhilo og Restylane er. Begge disse injeksjonsbehandlingene tilfører huden hyaluronsyre og er svært populære, men avhengig av ditt ønskede resultat vil den ene behandlingen være bedre egnet enn den andre, og motsatt. .
.
I all hovedsak vil Profhilo hydrere huden i dypet og gi en mer ungdommelig spenst og glød til huden. .
.
Restylane er førstevalget når vi vil behandle spesifikke områder i ansiktet (f.eks kinn, kjeve, lepper, hake ect) hvor vi ønsker å redefinere og skulpturere ansiktsstrukturer, og forebygge og gjenopprette tapt volum. .
.
Profhilo💧
-gir en intens hydrering til huden
-markedets høyeste konsentrasjon av hyaluronsyre
-penetrerer dypt i huden for å trigge nydannelse av kollagen og elastin -effekt i hele området som blir behandlet .
.
Restylane🧊
-gjenoppretter tapt volum
-brukes til å definere og konturere
-tilfører og binder fukt -umiddelbart resultat .
.
Hvilken av behandlingene som passer for deg er derfor avhengig av ditt fokusområde og ønskede resultat. Den ene behandlingen erstatter ikke den andre, og man kan fint kombinere disse for ett ennå bedre resultat! Spør oss gjerne, så legger vi opp en plan sammen med deg🙏 .
.
#profhilo #restylane #hudforbedring #fukt #skinhealth #skinhealthtips #kosmetisksykepleier #naturalresults #hud #hudhelse #hudpleie #egerskinclinic #restylaneoslo
...

17 0

Elsker hva litt #restylanekysse💋 gjør for plump og definisjon i leppene🙏
.
.
.
#restylane #naturalresults #restylanelips #keyholepout #keyholelips #lips #lepper#leppebehandling#lipfiller#egerskinclinic #naturalplump #restylanekysse @egerskinclinic @restylanenorge
...

68 6

💋 Leppefiller 💋
Vi vet at mange som kommer til oss har tenkt på å få utført en leppebehandling lenge, men så har man ikke turt fordi man er redd resultatet skal bli unaturlig, at andre skal se at man har gjort noe eller fordi man opplever stigmatisering rundt slike behandlinger fra de rundt oss. .
For mange holder det å se ett bilde av overfylte og unaturlige lepper før de bestemmer seg for at dette ikke er noe for de.
.
En av de vanligste mytene om leppefiller er kanskje det at har man først begynt å behandle, så må man fortsette for å unngå at leppene skal falle sammen og miste form.
Dette stemmer ikke. Restylane som vi bruker er en hyaluronsyre (en substans som naturlig finnes i kroppen) som stimulerer kollagenproduksjon. Denne brytes ned av kroppens egne enzymer gradvis over flere måneders tid. Leppene vil da gå tilbake til sin opprinnelige form. Disse enzymene kan vi også injisere for å reversere en behandling om pasienten skulle ønske det.
Vi jobber alltid for at arbeidet vi utfører skal se så naturlig ut som bare mulig. Har du spørsmål rundt en behandling, spør oss! Vi er her for å avkrefte mytene og fremheve det naturlige🤍

@egerskinclinic
#restylane #restylaneoneofakind #naturalresults #naturalbeauty #lepper #lipfiller #leppebehandling #beautymyth #egerskinclinic #egerskinclinicmedispa #injections
...

45 6

Lepper👄 Her har jeg jobbet med symmetri og definisjon🤍

@restylanenorge #lepper #lips #naturalbeauty #restylanelips #restylane #restylanekysse💋 #juliehornelips #keyholepout #restylaneoneofakind
...

69 11