Ledig stilling

Eger Skin Clinic søker ny resepsjonist medarbeider

Du finner oss midt i Oslo sentrum og vi setter fokus på behandlinger som virkelig gjør en forskjell! Du skal føle at du får den optimale behandling når du er kunde hos oss. Det handler verken om store omlegginger i din daglige rutine eller å gjøre deg til en annen enn du er. Derimot handler det om å være tilfreds med seg selv og glad for sitt utseende.

 Teamet vårt består av 23 høyt kvalifiserte medarbeidere som er utdannet innen for hud- og kroppsterapi. Våre terapeuter er kurset på toppnivå både i inn- og utland, og vi streber etter å alltid være oppdatert på de siste behandlingsmetoder som gjelder.

Eger skin clinic søker nå etter en ny resepsjonist.

Arbeidsoppgaver:

– Booking
– Kundeveiledning
– Svare på telefon og mail

– fakturering
– Holde orden og organisere i klinikk
– Delegering av arbeidsoppgaver
– Salg av produkter
– Kasseoppgjør
– Bestilling av varer
– Forefallende arbeid
Hva vi forventer av deg:

Du er en utadvendt, positiv, blid, arbeidsom og stabil person, som er nøyaktig og systematisk i ditt arbeid. Du er fleksibel og initiativrik, og trives i et hektisk arbeidsmiljø.
Du har erfaring fra serviceyrket, gjerne resepsjonsarbeidet, salg eller behandlinger. Du har også gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i engelsk og norsk.

Vi søker gjerne deg som har erfaring/utdannelse innen hudpleie og er serviceminded.
Hos oss får du et spennende arbeidsmiljø med hektiske hverdager, hyggelige kollegaer og får mulighet til å jobbe med noe av det nyeste innenfor hudteknologi.

Vi søker deg som kan jobbe ettermiddager og lørdager, perfekt ved siden av studiene!

 

Kontakt: [email protected]

 

 

Kommentarer