Sommerens skjønnhetstrend

 ET NATURLIG OG SUNT UTSEENDE

Les tipsene fra ekspertene og få looken, du også! Noe av det aller viktigste for et naturlig vakkert utseende, er ren og sunn hud.

En kjemisk peeling gjør underverker for hud som er tørr, rynkete, har store porer eller pigmentfekker. «The Perfect Peel» fra USA er på vei til Norge og vår salong blir en av de første i Norge som tilbyr denne behandlingen. Resultatet blir en glatt
og spenstig hud med glød, sier Ann Karin Svendsen, innehaver av Karl Johan Hud og Kroppspleie. Hun har spesialisert seg på anti-age behandlinger og figurforming.

INNENFRA OG UT

Tiden med overdimensjonerte lepper og botox overdrivelse er forbi. Ny teknologi med fillere som Volbella fra Juverderm sikrer et resultat som ser mykt og veldig naturlig ut. Botox kan også se naturlig ut så lenge man går til en erfaren utøver som vet nøyaktig hvordan man skal sette botox. Da blir du rynkefri uten å bli for stiv, og det vil se naturlig ut. Botox er kommet for å bli, sier hun.

(Tekstutdrag fra HENNE Vakker av Elisa Røtterud)

HENNE forsideHenne side 2

skjonnhet_hovedsak_guide__produkter__166939-kopi (1)

 

Kommentarer