Vekk med kalkunhalsen!

 Vi ble overbegeistret da vi så resultatene to av våre ansatte fikk etter å ha brukt Perfecting Neck & Décolleté, kr 1310,- fra PCA Skin som forøvrig er blitt en braksuksèss i USA.  www.oprah.com – 10 beste kremer.

Endelig er den klar til salg i hyllene!

Kremen har en rik formula som leverer raske resultater på en rekke hudtilstander. To ganger daglig bruk av denne kremen med sin unike blanding av ingredienser som er spesialdesignet for hals-og bryst, styrker den tynne og skjøre huden og minsker linjer, rynker, misfarginger og rødhet. Perfecting Neck & Décolleté har også en kombinasjon av avanserte fuktighetsingredienser for å plumpe opp hudens reservoar av fuktighet  og gjør huden mer elastisk, ung og glødende.

Les mer på: neckanddecollete.com

Vi har brukt Perfecting Neck & Décolleté som etterbehandling med den nye Dermapen Induction Therapy og fått bedre resultater enn med fraksjonell laserbehandling.

PS. vil du bestille den allerede nå (kommer i nettbutikken snart) så sender vi den fraktfritt 🙂 Send bare en mail til post@egerskinclinic.no

 

be ageless new

 

Kommentarer