LVL Lash Lift

I går prøvde Linda vår seniorterapeut den nye LVL LASH LIFT (VIPPELØFT) behandlingen. Den er super for alle som ikke vil ha vippe-ekstensions, men ønsker seg lange og fyldige Bambivipper likevel! Ny teknologi gjør det mulig å løfte vippene på den måten at vippene virker fyldigere , lengre og «åpner blikket» ditt på en måte som gjør at du ser frisk og opplagt ut, selv uten Mascara. Behandlingen er skånsom og behandgelig og tar 45 minutter. Man kan også velge å få farget vippene sorte i samme slengen, og vips du våkner hver morgen med blikk à la Linda her!

Spør i vei om du lurer på noe – og husk til 7. desember får du med GRATIS farging av vipper når du bestiller LVL LASH LIFT , verdi 290,-

Linda-Lash-Lift

 

Se video med Lisa Eldrigde – Englands mest kjente makeup artist.

 

Kommentarer